331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy evet canm yaa güzellik merakızmm çok fena kaydirigubbakcemile3 evde kıyafette herşeyde.. ve ayrıntıcıdr terazi bak ufacık ayrıntıyı hmn anlar :)) bende hep güzel görünelim isterm temizdir ama:)

bide terazi çok rahatına düşkündürr delikafadulden

valla seker patavatızsınız he. ıcınızde hıc bısı durmaz hemen solersınız . ay bazen bısı anlatıyrum bak bole demıs ama sen yuzune vurma. bıl sadece dıkkatlı oldıye durur durur bı yerde kesın yapıstırır

kıs begyy ben oğlak aşkım kova
söyle ne kadar uyumsuzuz =)))

aaaa ama guzcüm o kişide çileden çıkarmışsa son noktaya getirmişse ben sölerim hiç çekinmem valla alkisalkisalkis

öyle valla ne diyim hayatta içimde tutamam kaydirigubbakcemile3

en cok neyıne kızıyosun ıkızlerın
ben mesela sorunlardan kacma ıstegınıze sınır oluyorum. eğlenmek guzel ama bı sorun hakkında konusurken bıle modunuz degısıyo hemen. hıc sorun olmasın ıstıyorsunuz.

aaaa ama guzcüm o kişide çileden çıkarmışsa son noktaya getirmişse ben sölerim hiç çekinmem valla alkisalkisalkis

öyle valla ne diyim hayatta içimde tutamam kaydirigubbakcemile3

canlarım bızde tutmayız ıcımızde ama hanı ortama gore lafı yapıstırrıız. ama terazı bı kafaya koysın hemen ılk fırsatta gum dıye soluyo .

evt doğru cnm hiç sorun olmasın istyoruz haklısın ama inan elimzde değill kocanı yargılama bunun için :) içimizden öyle geliyoo :) işte rahatına düşkünlüğnden herşey bitmiş önüne gelsin istiyoruzda o yüzden ama elimzde değill napalımm :)

hmm canm ikizlern sevmedğim yönü inadı ve sinirlendimi sevmiormm alsanaalsanasmile bide bi özel alanı var hayatında çok soru soramıyosun meraklanıyorum doğal olarak onu sevmiormm ..

hazır klavye eline değmişken canım ben malum ikizler,eşim aslan.ben napem:))))

canlarım bızde tutmayız ıcımızde ama hanı ortama gore lafı yapıstırrıız. ama terazı bı kafaya koysın hemen ılk fırsatta gum dıye soluyo .

canım bence senin sölediklerim terazinin erkek kısmına giriyo,çünkü onlar erkeklerin özellikleri, valla benimkide öle acaip sorunlardan kaçar, ama ben konuyu halledip kapatmaktan yanayımdır hep opuyorumnanaktan

hımm o sınır ve ınat burctanmıs demek ben genetık sanıyodum bende cok sınırlıyımdır. ınatlıyımda vardır hanı dedıgım deıktır ınattan cok tam bı dıktatorluk var dedıgımız olmassa huzur vermıyoruz. hemen yuzumuz duser. ama dedıklerımızı yaparsanızda sızı bulutların uzerınde gezdırecek kadar cok sever ve mutlu ederız. oylemı nısanlında

canım bence senin sölediklerim terazinin erkek kısmına giriyo,çünkü onlar erkeklerin özellikleri, valla benimkide öle acaip sorunlardan kaçar, ama ben konuyu halledip kapatmaktan yanayımdır hep opuyorumnanaktan

olabılır damlacım.

ama ben ıkızler ve terazının bırbırlerı ıcın yaratılıgını dusunuyorum. bızım asırı telaslı halımı terazının sakın ve dıngın yapısı yavaslatıyo denge kuruluyo.
terazının her konuda asırı rahat olması hayatını planlamadakı sorunlarını ıkızlerın akılcı ve pratık yonu canlantırıp denge kuruyo.

kızz bu nası bişi yaa aynen öylee benden mutlusu olmazz ozmnn :) ne istersem yaparr kıyamazdaa bitanm benmm olumunekankayizsmile ama bid eolmasın bu sefer o an benden kötüsü yok sankii çok kötü hissederm kendimiii :umursamaz:

şu özel alana ne diyosun bakem ?

güz beni şoka sokuyosun sanki bizi tanıyosunn yaa senin yanında ilşkimizi yaşıyoruz sankiii kaydirigubbakcemile3 aynen öyle ya bu kdr olurr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…