331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begiii bilginedir bizi bekliyiz yaaa

begy bebem

ben koç yükselen oğlak

yarim kova

dökül bakem bize de:))

canım sen hereketlisindir kocanda öyle çünkü oda bi hava grubu ama sevgilin daha duygusaldır senden yani onun seni idare etmesi lazm gelebilr bazen... bide kova değişkendir bi anda vazgeçebilr şaşırır kalırsın canımcımm.. bide kova çok kıskançtır çok konuşur herşeyi soruyoudur sana :)) yükseleni etkilermi bilemem tatlım ama :))

sen neye göre bakıyon kıızzz fal bakmayıda biliyon mu:1rolleyes:

evt canm aynen öylee benmkide öyledir onun kendi hayatını kuralları vardır ama birbirimize dayanamayzz.. özeline çok karışılsın istemez özel eşyalarına mesela bide.. terazi dayanamaz çünkü küs duramaz ne yapar eder gönlünü alır ikzlern.. Şeniz ikzler teraziye göre çok daha sinirliidrr çünküü..naniknanik

yok be canm fal bakamam ama burçları biraz bilirim çok gözlem yaparım ondan birzda ve burçlarıyla insanlar çok uyumluu o ilgimi çekiyoo boshayallersmile

hımm baksaydın sana bi bakla falı baktırırdım beya :hulya:

hadin kızlar ben gittim öptüm hepinizi bugün film izleme günüm :))

cok sınır bozucu ama ya . seytan tugu var sankı sızde nedense bı sıze kus duramıyoruz ole masum ve sevgı dolu bakıyosunuzkı bazen ınsan erıyıverıyo. nası basarıyorsunuz bılmem

yok be canm fal bakamam ama burçları biraz bilirim çok gözlem yaparım ondan birzda ve burçlarıyla insanlar çok uyumluu o ilgimi çekiyoo boshayallersmile

kız begy bana niye bişey demiyon ya ahanda bu üçüncü yazışım heeeklava:
ben teraziyim anacım, nişanlımda yay hadi bakem bayanssulusmile

cok sınır bozucu ama ya . seytan tugu var sankı sızde nedense bı sıze kus duramıyoruz ole masum ve sevgı dolu bakıyosunuzkı bazen ınsan erıyıverıyo. nası basarıyorsunuz bılmem

bu iki burcun farklı bi çekimi var canm.. öyle bende bi surat asarım bi süre yanıma bile uğramaz sonra gelir sarılır hmnn :) dediğim gibi ne yapar eder tarazi barışırr uyum oratamı bozulsun hiç istemez bozulursa terazinin dengeside bosulur hmn mutsuz olur :))

evet genelde sız gelırsınız baısmaya onu beklerız sız gelmeyınce bızde dayanamaz gelırız yanına tabı cok buyuk kabahatınız yoksa. eger gercekten kırıldıysak olsek askınızda sız hamle yapmadan yapmayız

kız begy bana niye bişey demiyon ya ahanda bu üçüncü yazışım heeeklava:
ben teraziyim anacım, nişanlımda yay hadi bakem bayanssulusmile

ayy canımm kusuruma bakma.. sen istersinde yazmazmıyımm tatlımm sen bi terazisin yani bendensin terazi için çok şey yazdım zaten onların hepsi sensinn :)) uyumlu neşelii sinirleri alınmış:) sesi hiç yükselmez yükseleninde yanında durmayan bi burçtur terazii :)) kocan ise tatlım gezgindir gezsin tozsun başka bşi istemez ve yeni şeyler keşfetmeyide çok sever.. yenilikçidir bu yönden uymlusunuz:)) başkaa ne diyim sana yay da sıkılgandır çok kolay konsantre olamazz bişeye bağımlı kalamaz yoğunlaşamaz yani canmcımm :)) öyle durumlardda alttan alırsan sorun olmaz tatlımm :)) eğlence açısında uyum tam ama :) olumunekankayizsmile

evet ben duygusalım çok ama belli etmem ona karşı o da üzerime düşer:)))
acayip değişken bana karşı değil de verdiği kararlarda çok fazla fikir değiştirir kararsız kalır bin kere soraaarr adamı çileden çıkarıırrrralsanaalsanasmile

arzum ya siz neden zaman buluştuğunuz, albümde gördüm de

geçen cumartesi melem bizim kardeş topikin kızlarıyla

aynen öyle cnaım ya çok inatçısınız bu yönden bileyi beğenmedysenz surat bi karışş hayatta barşmazsınız anca terazi gelir gönşlününü alırsa barışırsınız ama terazi haksızda tabi bide siz hakksızsanz çok güzelde üste çıkarsınızz tabii öyle böyle o konuyu kapatmaya çalışırsnız bide bu varr sizi gidi sizilerrr ama kin tutmazsınızz kaydirigubbakcemile3

tamma anacım ama ben sinirliyimdir onun dışında tamamen teraziyim sanatsal bir burçtur oda bende var kaydirigubbakcemile2 ve haksızlığa hayatta gelemem, pat diye söylerim içimde hiç bişey bırakmam ama patavatsızda değildir kaydirigubbakcemile5

meleğemm nerde toplandınız kız kıskandım :dilcikar: sen benim makyajı ne zaman yapıcan anacım ya, ve şu yarışma makyajları ne zman yayınlanıcak ya çoh merak edyorum da hihoyyyt

aynen oleyız ohaoldumsmile
yanlız bıde sızdekı bu guzellık merakı oldurcek benı guzel olan herseye ılgınız dusunduruyo ınsanı. esım azıcık guzel gıyıneyım hemen anlar bı degısıklık yapsam . ve bakısı bıle degısır . sımdı sorun degılde ılerde yaslanınca ben cırkınlesınce nolcak bılmıyom

yapacam şekerparesim ama yarışma tarihinden önce göremeyecen:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…