sagol canım ah esler gelsede serheyın tadı o zaman cıkacak sanırım essekler pek kıymet bılmez ama onlar olmadan aldıgımız nefes bıle tatsız gelıyo
yeter bence komaya gırcen
ev alın 1000 tl kıra verene 1,500 taksıtle kredı cekın
ssk nın oraları beyim istemiyoo :sm_confused: illa adliyenin oralar olsun diyo gerçi banada uygun hastaneye yakın baya evet tatlım yaa siz ssk nın oralarda mı oturcanızkız gamze sen evmi arıyon, aklımda bulunsun, anamgillere söliyemde kiralık ev görürseler haber versinler, bizim bu ssk'nın oralarda olurmu canısım?
sagol canım ah esler gelsede serheyın tadı o zaman cıkacak sanırım essekler pek kıymet bılmez ama onlar olmadan aldıgımız nefes bıle tatsız gelıyo
yeter bence komaya gırcen
ev alın 1000 tl kıra verene 1,500 taksıtle kredı cekın
ssk nın oraları beyim istemiyoo :sm_confused: illa adliyenin oralar olsun diyo gerçi banada uygun hastaneye yakın baya evet tatlım yaa siz ssk nın oralarda mı oturcanız
heee sen gelde benim beyime anlat şimdi ev alma sırasımı diyo yaa ben sanırım nikahta bu adamın ayagına basmadım hep onun dediği oluyo benneyaptımkiguclubacismile
anladım canım, ben nerde ev bulursam :roflol: ya benim iş kurtköy tarafında ya, o yüzden E5'e yakın olması lazım, servis, E5'ten geçiyo çüünkü tatlım
ssk nın oraları beyim istemiyoo :sm_confused: illa adliyenin oralar olsun diyo gerçi banada uygun hastaneye yakın baya evet tatlım yaa siz ssk nın oralarda mı oturcanız
heee sen gelde benim beyime anlat şimdi ev alma sırasımı diyo yaa ben sanırım nikahta bu adamın ayagına basmadım hep onun dediği oluyo benneyaptımkiguclubacismile
kızlar ben çıktım gardaşım istiyi pc'yi :) hoşçakalım sizleri çok seviyorum yawru kuşlarım iyi geceler...
kızlar ben çıktım gardaşım istiyi pc'yi :) hoşçakalım sizleri çok seviyorum yawru kuşlarım iyi geceler...
neyse artık gelınce bas ayagına
gamıs ben oynamaya calısıyom sıs bacakla hade beraber yandannn
oyy benim bugün oynamaya hiç hevesim yok hem bacagım ağrıyo hemde ruh halim berbattt
gız gamiş sen hala görünmedin dimi dr. a ..deam ediyomu ağrın?
sanada gecmıs osun ıkımızde bacaktan cekıyoruz ne bu ya. msn ac sana bı sarkı gonderım kendıne gel
sanada gecmıs osun ıkımızde bacaktan cekıyoruz ne bu ya. msn ac sana bı sarkı gonderım kendıne gel
kızz milleti bende geldmm bayanssulusmile nişan bohça alışverişi yaptm bugnn öyle geçtii iştee canlarr sizde keyifler nasıll ben çookk özledm artkkk yaaa iyice hissediyorm bunu bnmkide fenalık geçiriyo oralardaa Şeniz
hoşgeldin canım neler aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?