331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewet ya onsuz bişi yapasım gelmiyo pek kaydirigubbakcemile onlarda özlüyol canım yabiki bilceklerdir kıymetimizi kaydirigubbakcemile2

kız gamze sen evmi arıyon, aklımda bulunsun, anamgillere söliyemde kiralık ev görürseler haber versinler, bizim bu ssk'nın oralarda olurmu canısım?
ssk nın oraları beyim istemiyoo :sm_confused: illa adliyenin oralar olsun diyo gerçi banada uygun hastaneye yakın baya evet tatlım yaa siz ssk nın oralarda mı oturcanız

heee sen gelde benim beyime anlat şimdi ev alma sırasımı diyo yaa ben sanırım nikahta bu adamın ayagına basmadım hep onun dediği oluyo benneyaptımkiguclubacismile

anladım canım, ben nerde ev bulursam :roflol: ya benim iş kurtköy tarafında ya, o yüzden E5'e yakın olması lazım, servis, E5'ten geçiyo çüünkü tatlım

kızlar ben çıktım gardaşım istiyi pc'yi :) hoşçakalım sizleri çok seviyorum yawru kuşlarım iyi geceler...

anladım canım, ben nerde ev bulursam :roflol: ya benim iş kurtköy tarafında ya, o yüzden E5'e yakın olması lazım, servis, E5'ten geçiyo çüünkü tatlım

evet banada e 5 lazım bizimkide kim bilir dönünce nerde iş bulcak o da mecburen otobüs kullancak en iyisi komsu olak kız kaydirigubbakcemile3

neyse artık gelınce bas ayagına

gamıs ben oynamaya calısıyom sıs bacakla hade beraber yandannn

gız gamiş sen hala görünmedin dimi dr. a ..deam ediyomu ağrın?

oyy benim bugün oynamaya hiç hevesim yok hem bacagım ağrıyo hemde ruh halim berbattt

sanada gecmıs osun ıkımızde bacaktan cekıyoruz ne bu ya. msn ac sana bı sarkı gonderım kendıne gel

gız gamiş sen hala görünmedin dimi dr. a ..deam ediyomu ağrın?

bağdaş kurar otuturursam çok agrıyo devam ediyo yani kız hiç gidesim yok bu agrı şey zamanında oldu ben hani anlatmıstım hastanede bi kadınla kavga etmiştim arkadasımı tutayım derken bacagım ayrılmıstı o zamandan beri ağrıyo bi ara geçer gibi oldu tibetler ve spordan sonra azıttı yaaa lingoş dr a hiç gidesim yok :gitme: sürekli hastane içinde oldugum için mi oluyo acabamafoldumben

kızz milleti bende geldmm bayanssulusmile nişan bohça alışverişi yaptm bugnn öyle geçtii iştee canlarr sizde keyifler nasıll ben çookk özledm artkkk yaaa iyice hissediyorm bunu bnmkide fenalık geçiriyo oralardaa Şeniz

hoşgeldin canım neler aldın

hoşgeldin canım neler aldın

hoşbuldumm tatlımm olumunekankayizsmile ben hiç anlamam zten bu işlerden kaydirigubbakcemile3 netten bi baktm neler alındiğina bide bilene falan sordukk işte üçlü pijama takımı iç çamaşırı çorap terlik falan çyle bide pike takımı aldmm ama o bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…