331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HUHU KIZLAR cumartesı aksamı alemleremı aktınız. işçi bayramında slogan atmaktan sesiınızmı kesıldı

HUHU KIZLAR cumartesı aksamı alemleremı aktınız. işçi bayramında slogan atmaktan sesiınızmı kesıldı

malesef canım aşkım yalnız gitme bundan sonra hep gidices diye kandırdı beni bende sendikadaki arkadaşlarıma we de add deki arkadaşlarıma el sallamakla yetindim içim gitmedi değil ..toplanma alanı benim ewin dibindeki pazardı sempatiksalakcinni balkondan eşlik ettim sadece :roflol: :roflol: :roflol:

nerde kızlar o zaman alemleremı aktılar.
bendde gıdemedım bılegım sıstı bacagıma kadar dr dınlen dedı sansa bak

oda bişey ben tv yle yetindimdelikafadulden

damla naptın kız buldunmu gelınlık

hoşbuldum kızlarrr, buldum sayılır, 1-2 hafta sonra provaya çağıracak gelinlikçi hatun

selam gençlik ben geldim

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

nerde kızlar o zaman alemleremı aktılar.
bendde gıdemedım bılegım sıstı bacagıma kadar dr dınlen dedı sansa bak

geçmiş olsun güzcümopuyorumnanaktan
gidip şöle bi tey tey yapmak wardı :teytey: :teytey: :teytey: :roflol: nese seneye inş.
benimde aklım ordaydı çok boş bi günüm geçti öle olunca da kaydirigubbakcemile

ben kafayı yidim zaten ewin önündeki caddeden geçenleremi bakiim az ilerdekileri m, taksime mi ordan oraya gezdim durdum odaları lülülülülülü sempatiksalakcinni

çok sıkıcı bir cumartesiydi internette evlere baktım o da hüsran güzel evler hem 1000 liradan başlıyo napcaz bilmiyorum 1 ay kaldı offffffffff

çok sıkıcı bir cumartesiydi internette evlere baktım o da hüsran güzel evler hem 1000 liradan başlıyo napcaz bilmiyorum 1 ay kaldı offffffffff

hmmm iila 1 ay içindemi tutmanız lasım? bakarsınız canım daha yaza doğru bulmak daha kolay oluyo tayin mayin olanlar oluyo vs.... sıkma sen canını datlum kaydirigubbakcemile5

hmmm iila 1 ay içindemi tutmanız lasım? bakarsınız canım daha yaza doğru bulmak daha kolay oluyo tayin mayin olanlar oluyo vs.... sıkma sen canını datlum kaydirigubbakcemile5

sağol canım su ev sahipleri azcık daha tok gözlü olursa heryeri rutubet kombi bile olmayan sobalı eve 750 istiyolar arıcam bigün diycem all-tatlicadiarzu-ah aşkına bu evin neresine istyiosun 750 lirayı be insafsızlar be vicdansızlar be nankör kedi (bu arada şarkıyıda döktürmüş oldum )

gönlünce olur umarım canım benim yerimseniben
istanbul öle cannım yaw napcan inş.. iii bi yer bulursunuz....

kız gamze sen evmi arıyon, aklımda bulunsun, anamgillere söliyemde kiralık ev görürseler haber versinler, bizim bu ssk'nın oralarda olurmu canısım?

sagol canım ah esler gelsede serheyın tadı o zaman cıkacak sanırım essekler pek kıymet bılmez ama onlar olmadan aldıgımız nefes bıle tatsız gelıyo

önce parfüm (koku) izledim daha sonra vavieni izledim sonrada caroline ı yeniden izledim biraz sonrada mary and max i izlicem

yeter bence komaya gırcen

ev alın 1000 tl kıra verene 1,500 taksıtle kredı cekın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…