HUHU KIZLAR cumartesı aksamı alemleremı aktınız. işçi bayramında slogan atmaktan sesiınızmı kesıldı
malesef canım aşkım yalnız gitme bundan sonra hep gidices diye kandırdı beni bende sendikadaki arkadaşlarıma we de add deki arkadaşlarıma el sallamakla yetindim içim gitmedi değil ..toplanma alanı benim ewin dibindeki pazardı sempatiksalakcinni balkondan eşlik ettim sadece :roflol: :roflol: :roflol:
HUHU KIZLAR cumartesı aksamı alemleremı aktınız. işçi bayramında slogan atmaktan sesiınızmı kesıldı
selam gençlik ben geldim
malesef canım aşkım yalnız gitme bundan sonra hep gidices diye kandırdı beni bende sendikadaki arkadaşlarıma we de add deki arkadaşlarıma el sallamakla yetindim içim gitmedi değil ..toplanma alanı benim ewin dibindeki pazardı sempatiksalakcinni balkondan eşlik ettim sadece :roflol: :roflol: :roflol:
fim izlemekten başım ağrıdı mirmirmirmir
hoşbuldum kızlarrr, buldum sayılır, 1-2 hafta sonra provaya çağıracak gelinlikçi hatun
selam gençlik ben geldim
nerde kızlar o zaman alemleremı aktılar.
bendde gıdemedım bılegım sıstı bacagıma kadar dr dınlen dedı sansa bak
ne fılmı ızlıyon kızzzzzzzzz. yoksam hıh . senı gıdı senıı
oda bişey ben tv yle yetindimdelikafadulden
ben kafayı yidim zaten ewin önündeki caddeden geçenleremi bakiim az ilerdekileri m, taksime mi ordan oraya gezdim durdum odaları lülülülülülü sempatiksalakcinni
çok sıkıcı bir cumartesiydi internette evlere baktım o da hüsran güzel evler hem 1000 liradan başlıyo napcaz bilmiyorum 1 ay kaldı offffffffff
hmmm iila 1 ay içindemi tutmanız lasım? bakarsınız canım daha yaza doğru bulmak daha kolay oluyo tayin mayin olanlar oluyo vs.... sıkma sen canını datlum kaydirigubbakcemile5
sağol canım su ev sahipleri azcık daha tok gözlü olursa heryeri rutubet kombi bile olmayan sobalı eve 750 istiyolar arıcam bigün diycem all-tatlicadiarzu-ah aşkına bu evin neresine istyiosun 750 lirayı be insafsızlar be vicdansızlar be nankör kedi (bu arada şarkıyıda döktürmüş oldum )
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
geçmiş olsun güzcümopuyorumnanaktan
gidip şöle bi tey tey yapmak wardı :teytey: :teytey: :teytey: :roflol: nese seneye inş.
benimde aklım ordaydı çok boş bi günüm geçti öle olunca da kaydirigubbakcemile
önce parfüm (koku) izledim daha sonra vavieni izledim sonrada caroline ı yeniden izledim biraz sonrada mary and max i izlicem
çok sıkıcı bir cumartesiydi internette evlere baktım o da hüsran güzel evler hem 1000 liradan başlıyo napcaz bilmiyorum 1 ay kaldı offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?