bağdaş kurar otuturursam çok agrıyo devam ediyo yani kız hiç gidesim yok bu agrı şey zamanında oldu ben hani anlatmıstım hastanede bi kadınla kavga etmiştim arkadasımı tutayım derken bacagım ayrılmıstı o zamandan beri ağrıyo bi ara geçer gibi oldu tibetler ve spordan sonra azıttı yaaa lingoş dr a hiç gidesim yok :gitme: sürekli hastane içinde oldugum için mi oluyo acabamafoldumben
kızz milleti bende geldmm bayanssulusmile nişan bohça alışverişi yaptm bugnn öyle geçtii iştee canlarr sizde keyifler nasıll ben çookk özledm artkkk yaaa iyice hissediyorm bunu bnmkide fenalık geçiriyo oralardaa Şeniz
hoşbuldumm tatlımm olumunekankayizsmile ben hiç anlamam zten bu işlerden kaydirigubbakcemile3 netten bi baktm neler alındiğina bide bilene falan sordukk işte üçlü pijama takımı iç çamaşırı çorap terlik falan çyle bide pike takımı aldmm ama o bana kaydirigubbakcemile3
kıs niye ihmal ettin o zaman gitmedin hadi şimdi niye gitmiyon kaydirigubbakcemile
canım boş wer aynı yerde çalışma durumunu falan öle düşünme git mutlaka olumunekankayizsmile
hoşgeldin cnm
hoşbuldumm tatlımm olumunekankayizsmile ben hiç anlamam zten bu işlerden kaydirigubbakcemile3 netten bi baktm neler alındiğina bide bilene falan sordukk işte üçlü pijama takımı iç çamaşırı çorap terlik falan çyle bide pike takımı aldmm ama o bana kaydirigubbakcemile3
kızz milleti bende geldmm bayanssulusmile nişan bohça alışverişi yaptm bugnn öyle geçtii iştee canlarr sizde keyifler nasıll ben çookk özledm artkkk yaaa iyice hissediyorm bunu bnmkide fenalık geçiriyo oralardaa Şeniz
canım güzcümm nası oldun bacağın geçmedimiii ;?
biz yapmıcas dedik ailelerde bize uymak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3
bende öyle düşünüorm aslında tatlım da işte prosedür hepsi ama olsun içimdendende gelio canıma bişiler alıorm iştee gelsede giyse artk onları yaa opuyorumnanaktan
işte sırf almak lazım diye prosedür diye yapmadık bzde zaten accuk cinsmiyiz ne :roflol:
onun dışında zaten birbirimize bişiler alıyos zaten boshayallersmile
nesem herkesin içinden geleni yapması lazım isteyerek yapmışsın zaten opuyorumnanaktan
bende nişanda değilde düğüne 1 hafta kala aldım onlarda bana almamıştı hala almadılar eşim parasını verdi delüüü git al diye laelaelaelaelae kendine bişiler naniknanik
günaydınlarrr zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?