331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıs niye ihmal ettin o zaman gitmedin hadi şimdi niye gitmiyon kaydirigubbakcemile
canım boş wer aynı yerde çalışma durumunu falan öle düşünme git mutlaka olumunekankayizsmile

hoşgeldin cnm

bende öyle almıstım canım

kıs niye ihmal ettin o zaman gitmedin hadi şimdi niye gitmiyon kaydirigubbakcemile
canım boş wer aynı yerde çalışma durumunu falan öle düşünme git mutlaka olumunekankayizsmile

hoşgeldin cnm

tamam canım bakıcam artık çaresine mecbur gitcem mafoldumben

biz yapmıcas dedik ailelerde bize uymak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3

hosgeldın cnm. özlemekmıı ahhh ahhh bana sorrrrrrrr bana sor.......

canım güzcümm nası oldun bacağın geçmedimiii ;?

ay gecmıyo napcam bılmıyorum.

biz yapmıcas dedik ailelerde bize uymak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3

bende öyle düşünüorm aslında tatlım da işte prosedür hepsi ama olsun içimdendende gelio canıma bişiler alıorm iştee gelsede giyse artk onları yaa opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bide telefonda artk hep aynı şeyleri konuşuosn sıkıyo buda yaa iki laftan biri özledmm ama değişen bişi yokk mafoldumben ondan bundan bahsediorm konu değişsn ama öyle sıkılmışki orda o bile onu kesmiyoo (

banyoya gıdıyorum 15 dk gelırım bıyere kaybolmayın

bende öyle düşünüorm aslında tatlım da işte prosedür hepsi ama olsun içimdendende gelio canıma bişiler alıorm iştee gelsede giyse artk onları yaa opuyorumnanaktan

işte sırf almak lazım diye prosedür diye yapmadık bzde zaten accuk cinsmiyiz ne :roflol:
onun dışında zaten birbirimize bişiler alıyos zaten boshayallersmile
nesem herkesin içinden geleni yapması lazım isteyerek yapmışsın zaten opuyorumnanaktan

bende nişanda değilde düğüne 1 hafta kala aldım onlarda bana almamıştı hala almadılar eşim parasını verdi delüüü git al diye laelaelaelaelae kendine bişiler naniknanik

bende nişanda değilde düğüne 1 hafta kala aldım onlarda bana almamıştı hala almadılar eşim parasını verdi delüüü git al diye laelaelaelaelae kendine bişiler naniknanik

benim kayınwalidemle görümcem hatta ufaktan başlamışlardı bohça hazırlığına ama biz istemedik iptal oldu ehehe :roflol:

güle güle gamişcan öptüm bende çamaşır atmıştım akşam onları asıyodum

hoşgeldiniz bebeklerrrr bir pazar sabağından günaydınlar çiçeklerrrrr....
Mayıs ayı ıNŞALLAH HIZLI GEÇER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…