331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba gamıscım.
kurallara baktımda ıkıncı adres suresız dıyo. kıvırcıklar tatlıkısınkıde devam edıyo onlarda suresızmı acaba

merhaba gamıscım.
kurallara baktımda ıkıncı adres suresız dıyo. kıvırcıklar tatlıkısınkıde devam edıyo onlarda suresızmı acaba

merhaba canım herhalde süresiz iyi olmadı ya iden ve kıvırcık için üzüldüm:çok üzgünüm:

merhaba canım herhalde süresiz iyi olmadı ya iden ve kıvırcık için üzüldüm:çok üzgünüm:

ben hepsı ıcın uzuldum . hepımızın sınırlerı gerıldı canım. zaman zaman hepımız yanlıs konusalar yapabılıyoruz. suresız olmaları kotu olmus tabı. aylardır burda hep beraber gun sayıyoruz sımdı bu kadar az kalmısken sevınclerı paylasamamak zor. belkı baska bı ceza olabılrıdı ne bılım bırbırlerınden ozur dıleyerek sorun hallolabılırse bır sure sonra tabıkı daha guzel. anlatmak ıstedıgım buydu bır anlık ofke malesef kaybetmemeıze neden oluyo

Eşımde bugun yolda asker sevkıyatında cok korkuyorum yolda basına bisı gelır dıye . elm yuregımın ustunde.

gamze az msn açsana gülüm
tatlım msn acamıyorum işyerinde yasalklıyolar özelden atsana

dua et bolca

günaydın arkadaşlarrr yaa iden ve kıvırcık için çok üzüldüm 1 günlük sanıyorum kapatmayı

güzücümm bizimde aklımz hepsinde dualarımz hepsiyle iyi düşüneliim iyi olsunn canımm..

hosgeldın canım sormaya akıl hep kotuye gıdıyo.neyse dusunmeyelım ama .
ay cok ozledım zaten.

hosgeldın canım sormaya akıl hep kotuye gıdıyo.neyse dusunmeyelım ama .
ay cok ozledım zaten.

canım dua et Allahım hepsini korur merak etme,
ALLAH'IM SEVDİKLERİMİZİ SEVGİN KORUU.... AMİN...:Saruboceq::Saruboceq:

canım dua et Allahım hepsini korur merak etme,
ALLAH'IM SEVDİKLERİMİZİ SEVGİN KORUU.... AMİN...:Saruboceq::Saruboceq:

oyle canım napalım . aksam ettım bol bol dua. ettiğin duayada çok içten bir sekıl AMIN dıyorum.

begg kız nışan kıyafetınıa aldınmı sen

canımcım nişan kıyafetini 16 mayısta benmki gelsin istda onunla birlikte alıcam onada gömlek kravat ozmn alıcam cnm bunun için az zamanım olucak 2 gün ama sıkıştırıcaz artk :)) ama dün istemede giyiceğim kıyafeti aldımm :))

hayırlısı hadı bakalım. onlarla ugrasırken zaman daha hızlı gecer .almasanda bakın ole

hayırlısı hadı bakalım. onlarla ugrasırken zaman daha hızlı gecer .almasanda bakın ole

canım bi gelse hergün çabuk geçicekk ama bi gelsee boshayallersmile
onada diormm şimdi zmn geçmio sen yoksun sen gelince bide zmn çabuk geçersee ozmnda geçmesin hemn diormm boshayallersmile

sorma ya yanndayken tutamıyosun zamanı tatıller hemn gecıyo . uff begg ya. uffff.
aksam naptın aklinialirimsmile

sorma ya yanndayken tutamıyosun zamanı tatıller hemn gecıyo . uff begg ya. uffff.
aksam naptın aklinialirimsmile

off napıyım tatlım ya ztn moda girmiştmm nostaljii yaptmm içim fena oldu falan öyle iştee
özledmm artkk nişanımı bile hissedemiyorum o yok diyee

bugun herkesler cok sessız. pazartesı sendromumu kızlar heyyy kendınıze gelın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…