merhaba gamıscım.
kurallara baktımda ıkıncı adres suresız dıyo. kıvırcıklar tatlıkısınkıde devam edıyo onlarda suresızmı acaba
merhaba gamıscım.
kurallara baktımda ıkıncı adres suresız dıyo. kıvırcıklar tatlıkısınkıde devam edıyo onlarda suresızmı acaba
merhaba canım herhalde süresiz iyi olmadı ya iden ve kıvırcık için üzüldüm:çok üzgünüm:
tatlım msn acamıyorum işyerinde yasalklıyolar özelden atsanagamze az msn açsana gülüm
ben hepsı ıcın uzuldum . hepımızın sınırlerı gerıldı canım. zaman zaman hepımız yanlıs konusalar yapabılıyoruz. suresız olmaları kotu olmus tabı. aylardır burda hep beraber gun sayıyoruz sımdı bu kadar az kalmısken sevınclerı paylasamamak zor. belkı baska bı ceza olabılrıdı ne bılım bırbırlerınden ozur dıleyerek sorun hallolabılırse bır sure sonra tabıkı daha guzel. anlatmak ıstedıgım buydu bır anlık ofke malesef kaybetmemeıze neden oluyo
Eşımde bugun yolda asker sevkıyatında cok korkuyorum yolda basına bisı gelır dıye . elm yuregımın ustunde.
tatlım msn acamıyorum işyerinde yasalklıyolar özelden atsana
dua et bolca
günaydın arkadaşlarrr yaa iden ve kıvırcık için çok üzüldüm 1 günlük sanıyorum kapatmayı
güzücümm bizimde aklımz hepsinde dualarımz hepsiyle iyi düşüneliim iyi olsunn canımm..
hosgeldın canım sormaya akıl hep kotuye gıdıyo.neyse dusunmeyelım ama .
ay cok ozledım zaten.
canım dua et Allahım hepsini korur merak etme,
ALLAH'IM SEVDİKLERİMİZİ SEVGİN KORUU.... AMİN...:Saruboceq::Saruboceq:
canımcım nişan kıyafetini 16 mayısta benmki gelsin istda onunla birlikte alıcam onada gömlek kravat ozmn alıcam cnm bunun için az zamanım olucak 2 gün ama sıkıştırıcaz artk :)) ama dün istemede giyiceğim kıyafeti aldımm :))
hayırlısı hadı bakalım. onlarla ugrasırken zaman daha hızlı gecer .almasanda bakın ole
sorma ya yanndayken tutamıyosun zamanı tatıller hemn gecıyo . uff begg ya. uffff.
aksam naptın aklinialirimsmile
bugun herkesler cok sessız. pazartesı sendromumu kızlar heyyy kendınıze gelın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?