oldu ki tek tip askerlik çıktı sonra ne olacak.... bilgisi olan var mıbilmiyorumkismile
pek bi bilgim yokm ama suan askrde olanları etkilermi bilmiyorum
ya kim diyo, çıktı diye, öle bişey yok çıkıcak ama daha çıkmadı, zaten asker olanları etkilemiyo
günaydın bu arada kızlar opuyorumnanaktan
Şafak:BİNGÖL :sm_cool:
etkilemesinde zaten lülülülülülü sunu surasında ne kalmış alkisalkisalkis
evettt gamzem, ama zaman geçmiyo bilmiyorumkismile
gunaydın kızlar. valla dunku performansınız cok kotuydu. napsam bılmemkı bı vucut corabı resmımı eklesem de muhabbet olsa.
günaydın canım evet bugün canlanalım artık
napsak kız konuscak konuda kalmadı sanırsam herkes herseuı anlattı sanırım. topıkımızı bole gorunce uzuluyorum ama. gıden gelmıyo bı daha. ınstonda kayboldu.
varmı sende degısık bısı . benım esım sımdı erzıncanda . sanırsam cumaya kadar orda sonra erzruma asker goturecek erzurumdnda agrıya asker gotırecek sonra zaten kendı suresı az kalmıs oluyo . erzıncan da bayram edıyo sımdı. yemeklerı cok guzelmış boshayallersmile. kahvaltısı da ıımıs. agrıda yemekler cok koumus kahvaltıdada ole herseyı vermıyolar dıyo . tam surgun yerıne dusmus yanı bunu erzıncana gecınce daha ıı anladı.
kızlarr idenimizinde bugünkü şafağı: BİLECİKKKK :sm_cool:
belki 333.lerde benim gibi geç keşfederler burayı...
ben eşim ilk gittiğinde okadar çok aradımki paylaşacak birilerini ama bulamadım..taki kk ne başka bi nedenle üye olmuştumki bigün bi baktım 331. dönem diyo nasıl sevindim..sanki yabancı memlekette toprağımı bulmuş gibi...
kızlar şaka maka derken ben vücut çorabına benzer bi gecelik aldım:roflol: tül pantolonlu kenarlarda yırtmaçları var dizlere kadar üsütndede kurdela...:roflol:
belki 333.lerde benim gibi geç keşfederler burayı...
ben eşim ilk gittiğinde okadar çok aradımki paylaşacak birilerini ama bulamadım..taki kk ne başka bi nedenle üye olmuştumki bigün bi baktım 331. dönem diyo nasıl sevindim..sanki yabancı memlekette toprağımı bulmuş gibi...
kızlar şaka maka derken ben vücut çorabına benzer bi gecelik aldım:roflol: tül pantolonlu kenarlarda yırtmaçları var dizlere kadar üsütndede kurdela...:roflol:
hoşgeldin canım geceliğin hayırlı olsun :jeyyar:
mrb gamişcim..aslında alalı 3 hafta falan oldu..bu arada resmi buldum fakat koyamadım buraya..www.denizgülü.net e girin gecelik kısmında sonlara doğru özellikle güzel şeyler var..bakalımda sabah sabah gözümüz açılsın....orda benimkide var kırmızısını koymuşlar..ben siyah aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?