331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pek bi bilgim yokm ama suan askrde olanları etkilermi bilmiyorum

ya kim diyo, çıktı diye, öle bişey yok çıkıcak ama daha çıkmadı, zaten asker olanları etkilemiyo
günaydın bu arada kızlar opuyorumnanaktan
Şafak:BİNGÖL :sm_cool:

ya kim diyo, çıktı diye, öle bişey yok çıkıcak ama daha çıkmadı, zaten asker olanları etkilemiyo
günaydın bu arada kızlar opuyorumnanaktan
Şafak:BİNGÖL :sm_cool:

etkilemesinde zaten lülülülülülü sunu surasında ne kalmış alkisalkisalkis

gunaydın kızlar. valla dunku performansınız cok kotuydu. napsam bılmemkı bı vucut corabı resmımı eklesem de muhabbet olsa.

günaydın canım evet bugün canlanalım artık

napsak kız konuscak konuda kalmadı sanırsam herkes herseuı anlattı sanırım. topıkımızı bole gorunce uzuluyorum ama. gıden gelmıyo bı daha. ınstonda kayboldu.
varmı sende degısık bısı . benım esım sımdı erzıncanda . sanırsam cumaya kadar orda sonra erzruma asker goturecek erzurumdnda agrıya asker gotırecek sonra zaten kendı suresı az kalmıs oluyo . erzıncan da bayram edıyo sımdı. yemeklerı cok guzelmış boshayallersmile. kahvaltısı da ıımıs. agrıda yemekler cok koumus kahvaltıdada ole herseyı vermıyolar dıyo . tam surgun yerıne dusmus yanı bunu erzıncana gecınce daha ıı anladı.

erzincan benim memleketim :asigim:

güzcüm bende değişik bişey yok evet haklısın giden gelmiyo 329. dönemler daha canlıydı her dönem daha sönük oluyor 333. dönemede kimse gelmiyo gelseler bile muhabbet olayı olmuyo bişey soruyosun 3 gün sonra cvp geliyo tuhaf birşey işte

belki 333.lerde benim gibi geç keşfederler burayı...
ben eşim ilk gittiğinde okadar çok aradımki paylaşacak birilerini ama bulamadım..taki kk ne başka bi nedenle üye olmuştumki bigün bi baktım 331. dönem diyo nasıl sevindim..sanki yabancı memlekette toprağımı bulmuş gibi...
kızlar şaka maka derken ben vücut çorabına benzer bi gecelik aldım:roflol: tül pantolonlu kenarlarda yırtmaçları var dizlere kadar üsütndede kurdela...:roflol:

hemen resım ıstıyoruz

canım valla deminden beri bakıyorum koyacaktım resim ama benimki yok..henüz bulamadım..gittim kutunun üstüne markasına baktım..denizgülü ymüş.. www.dennizgülü.net e bakın güzel şeyler var üstelik fiyatlarda uygun..mesela vüvüt çorapları 30 40 60 ama ben bunu 20 ye aldım..blursam koyucam resim...

hoşgeldin canım geceliğin hayırlı olsun :jeyyar:

hoşgeldin canım geceliğin hayırlı olsun :jeyyar:

mrb gamişcim..aslında alalı 3 hafta falan oldu..bu arada resmi buldum fakat koyamadım buraya..www.denizgülü.net e girin gecelik kısmında sonlara doğru özellikle güzel şeyler var..bakalımda sabah sabah gözümüz açılsın....orda benimkide var kırmızısını koymuşlar..ben siyah aldım..

günaydın kızlaarr
yine kimsecikler yook heraldee :)

ben işyerinde acamıyorum canım bi çok erkek var burda acmasam daha iyi :roflol:

hahah baktım beenn güzelmiş cnm güzel günlerdee giiyyyy aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…