bugün hastane çok yogun malum pztesi olunca insanlar haftasonun zor beklemişler
off hiç bi iş yapamıorm ya öle boş boş geziniorm ya ne olcak benm bu halim halbuki yapcak ne çok işim varr bilmiyorumkismile
ayy aynen katılıyorum begyim yaa en sonunda atıcaklar beni işten, canım hiç bişey yapmak istemiyo, aşkım gelene kadar yatmak uyumak istyorum, o gelincede ondan ayrılmak istemiyorum mafoldumben
canm valla durumum vahimm valiz toplamam lazm eşyalarımı düzenlemem lazım gidiceklr falan ama ben sanki gitmicekmşm gibi rahat rahat yayılıorm.. ay ben kendimi napayımm delikafadulden
nereye gidiyon kız
işte istla taşınıyom ya haftaya 16sında bnmki gelince artk istdaymm.. işide oraya aldırdmm ordan devam edicem damlacım oyzdenn :hulya:
anaaa hadi ya benim haberim yoktu bundan balım yaww, ist.da nereye geliyodunuz canım,bende dün kışlıklarımı hurçların içine koydum, aldığım çeyizleri, kolilere yerleştirdim , herşeyi düzenledim, sonraya iş kalmasın diye, bide kışlıklarımı toplarken, anne ya dedim bunu bugün topluyorum, kendi evimde açıcam dedim, kötü oldum birazcık laelaelaelaelae
kızlar öyle demeyin yaa güzel heyecanlar bunlaarr :)
hoşgeldin anacım hihoyyyt evet çok mutluydum eşyalarımı toplarken ama insanın içi gende buruk oluyo be :asigim:
anaaa hadi ya benim haberim yoktu bundan balım yaww, ist.da nereye geliyodunuz canım,bende dün kışlıklarımı hurçların içine koydum, aldığım çeyizleri, kolilere yerleştirdim , herşeyi düzenledim, sonraya iş kalmasın diye, bide kışlıklarımı toplarken, anne ya dedim bunu bugün topluyorum, kendi evimde açıcam dedim, kötü oldum birazcık laelaelaelaelae
aynen canm ya sevgilimede dedm bunları kendi dolabıma koyucam topluyorm şimdi dedm de fena oldum bi :)) ben uzak yerden gelicem cnm ya kışlıklarımı yıkadm şimdi nası koyuyım diyorum onları hurca koyup sonra koliyemi koysam bi şeklde otobüsle falan getrtirim istla diyorumm.. sonraya bişi kalmasn cnm evtt yıkıyorum herşeyi işte temz açıyım diye.. bide kıyafetlern içine güzel koksun bişi olmasn diye ne koydu bişi koydnmuu tatlımm.. hadii komşu olucazz görüşelimm ordada :)))
yok cnaım valla içlerine bişey koymadım ama iyi fikir alkisalkisalkis görüşürüz tabi canım, sen gelince nerde oturucan,evlenince nerde oturucan?
canım erenköy küçükyalı tarafları düşünüorz ben pek bilmiorm ya öğrencem artk yani kadıköye yakın yer neresiyse bnm iş yeri orda :) senin pendik dimi ..
Mrb kızlar nasılsınız?
Benim keyfim yerinde bugün..bizim okulun voleybol turnuvaları vardı az önce çok zorlu bi rakibi yendik...yarı finaldeyiz...sizinle paylaşmak istedim...hihoyyyt
GÜNAYDIN .....
açılışı yapmak bana nasip oldu bugün..
nasılsınız kızlar...herkeste bi telaş var...hem yaz geliyor düğünler yaklaştı hemde artık şafak iyice sıkıştırdı...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?