331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk guz um :)bugün yine eksiğiz damla nerde begy de yok iden zaten yok yalnız kaldık buralarda :)

hedeflediğim kiloya düşünce kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum benim kocam anlamaz öyle şeylerden alırsam kendim için alcam :))))

hoşbulduk guz um :)bugün yine eksiğiz damla nerde begy de yok iden zaten yok yalnız kaldık buralarda :)

damla buralarda kımılır hangı topıkte ceyız bakıyo.
evet ertık eksıgız. bellı oldukı esler gelınce artık bırbırımızı hıc goremeyecegız.

hedeflediğim kiloya düşünce kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum benim kocam anlamaz öyle şeylerden alırsam kendim için alcam :))))

tabi canım insan kendini çok daha iyi hissediyor..güven geliyor..ödüllendir tabi...bendede göbek sorunu var ama naptıysam olmuyo...bölgesel incelme lazım bana...bacaklarım çok ince üstte fena değil ama göbek benden önce giriyo heryere...

bebekler ben buralardayım ama birazcıkkın yoğunum bugün, gene müdürle atıştık kötükedihüso öldürecem ben bu adamı yaaa klava:klava:

gamıs kız 331 ler bıtınce 333 lerdede kımse yok. sen hangı topıkte olcan

333 leri bi toplasam zaten bırakmıcam da anacım elimden kayıpğ gidiyolar neyse siz de 329. lar gibi geyik topicinde açsanız ordan devam edebiliriz aslında ama katılım az olur kızların bi kısmı evlilik olayına gircekler giremezler falan naparım bilmem topic topic gezerim

bilmem ki diyet topicinde olurum herhal yada kendi kendime yazarım :icecream:

yok kız ben olurum hergun nasısa ıs yerınde yım. ıslerde yogun olmuyo. ama topık acarız zaten . calısan kuslar gelır sanırım. ozaman kınuscak daha cok sey olur. kuslukler kavgalar felan derken baya sohbet olur. gercı 329 larda bıle yok demı

gelirsiniz gelirsiniz bırkmassınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…