- Konu Sahibi geronimo
-
- #20.621
hahah baktım beenn güzelmiş cnm güzel günlerdee giiyyyy aklinialirimsmile
ben işyerinde acamıyorum canım bi çok erkek var burda acmasam daha iyi :roflol:
günaydın kızlaarr
yine kimsecikler yook heraldee :)
anladım...napalım 4 aydır görmeyince böyle oluyo....kendim için bişey istiyosam ne olyım herşey kociş için...:roflol::roflol:
hoşbulduk guz um :)bugün yine eksiğiz damla nerde begy de yok iden zaten yok yalnız kaldık buralarda :)
hoşbulduk guz um :)bugün yine eksiğiz damla nerde begy de yok iden zaten yok yalnız kaldık buralarda :)
hedeflediğim kiloya düşünce kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum benim kocam anlamaz öyle şeylerden alırsam kendim için alcam :))))
damla buralarda kımılır hangı topıkte ceyız bakıyo.
evet ertık eksıgız. bellı oldukı esler gelınce artık bırbırımızı hıc goremeyecegız.
hedeflediğim kiloya düşünce kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum benim kocam anlamaz öyle şeylerden alırsam kendim için alcam :))))
anlar anlar canım mutlaka anlar
kötükedihüsokötükedihüsobenneyaptımkibenneyaptımki
şimdiye kadar hiç talebi olmadı ayıcıklı şeylerim daha bi hoşuna gidiyo sanırım guclubacismile
ne talebı kızım bole talepmı olur. karıcım dıyorumkı su dantellı camasırlardan alsan fena olmaz. bole bısı solenırmı hıc
gamıs kız 331 ler bıtınce 333 lerdede kımse yok. sen hangı topıkte olcan
bilmem ki diyet topicinde olurum herhal yada kendi kendime yazarım :icecream:
yok kız ben olurum hergun nasısa ıs yerınde yım. ıslerde yogun olmuyo. ama topık acarız zaten . calısan kuslar gelır sanırım. ozaman kınuscak daha cok sey olur. kuslukler kavgalar felan derken baya sohbet olur. gercı 329 larda bıle yok demı
pek bi bilgim yokm ama suan askrde olanları etkilermi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?