331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huhu kızlaar merhabalar opuyorumnanaktan . ilarzu yazdıkarını okudum da, ya erkekler o kadar ince düşünemiyorlar ya kötü bir niyeti yoktur bence, biz çok ince düşünüyoruz kılını yününü tüyünü herşeyini düşünüyoruz boshayallersmile ,ama erkekler düz mantık yüzeysel düşünüyor,evlenince bide bu konuda bunları eğitmek zorunda kalıyorsun, bak böyle böyle düşün bu böyle olur vs.... sempatiksalakcinni Ama şunu da demesi lazım senin annenne de bişeyler alalım falan diye.şunu şiddetle tavsiye ediyorum kayınvaliden ne kadar mikemmel olursa olsun o kadar çook şımartma,yarın evlendikten sonra 180 derece dönüyorlarr,onların bu değişimine karşın sende değişiyosun ama sanki kendileri hiç değişmemiş gibi ,sen değişince nişanlıyken böyle değildi bu diye düşünüyorlar...klava:

ıyyy kayınvalide deyince ürperdim,bende anneler gününde sadece arayacağım zaten farklı şehrlerdeyiz şüküüürr :Saruboceq: . yarında kendi memleketime gideceğim annemin yanına zemuszemus .

evet ben hatayı baştan yaptım....

anneme hep ben aldım yolladım mutlaka

şimdi düşünüyıorum da (bunu anneme de söyledim ondan zaten bunu söyledi bana)

ne alsam kaynananama sen de bak falan dedim dün
çanta aldım terlik aldım kıyafet aldım ne alsam dedim

anem de haklı olarak lafı oturttu yani bana aliden biz bişey görmedik lafını....

ya ilrzucum sen bilirsinde ben bunları büyük problemler haline getirmemenden yanayım
illaki söyle içinde kalmasın ama gelince ve uygun bi dille kırmadan kırılmadan

haklısınız...

ama aklıma geldikçe sinirleniyorum bilmiyorum sakin sakin anlatabilecekmiyim.

guzun dedi lafı aklımda tutarsam sölicem ikimizde kendi annelerimizi daha çok seviyoruz ama ikimiz de bunu minimum seviyede belli etmeliyiz dicem inşallah.

olay kesin senin anan benim babam olayına döner. çünkü hep yaptığımız şey bu...

ben böyle durumlarda çok agresifleşiyorum kırıcı oluyor aliye karçı çok fazla

ve sonunda ben ailem için aliyi 2. planda tutan insan muamelesi görüorum. ali tarafından ama benim aileme bakarsan da durum tam tersi oluyor aliyi 1. planda tutuyormuş izlenimi oluyor onlarda da..... çok gıcık bi durum.

uyansa da içimi döksem yaa çok canım sıkıldı

mok yere olay ufacık bişey ama

söz konusu aile olunca gerisi tefferruat oluyor:))) benim için.... bu da yanlış belki ama ne edem böyleyim işte

ben beşi biyerde alcam kaynanama. demı begg

evet ilarzu kesinlikle senin annen benim annem muhabbetine girme sakın...ona çaktırma isyanlarda olduğunu ona göre davran sende aklinialirimsmile

benimki öle düşünmez çünkü ben baştan gösteriyom kendimi iyi kötü her yönümü biliyor kadın

geçen gün benim için düşüncelerini bi konuda konuşurken farkettim.

iş yerinde bi problem yaşadığım biri var. onun olayını falan anlatıyordum.

dedi ki

benim bildiğim arzu zaten alltta kalmaz ben vay haline o kızın demiştim zaten dedikaydirigubbakcemile3

doru düşünmüşün anne aynen dediğin gibi oldu dedim:)))

ama seviyor beni biliyorum. kendi kızının yapmadıklarını ben yapıyorum ona.

bi kere o işteyken camlarını silmiştim kadın oturdu ağladı lan :roflol: kzıım daha camımı silmemiştir benim diye

5 i 1 yerdemi :roflol: o ne ayolll :uhm:bildiğimiz< 5 i 1 yerde olanlardan mı bilmiyorumkismile

hee 3 ü 1 yerde gibi

aşk sevgi huzur armağan et canısım:))

ayol kızlar neden yazmıyorsunuz tutun beni yoksa ben devam eder giderim böylee kaydirigubbakcemile3

ayy evet yaaaa kesinlikle.neden böyle oluyor erkek anneleri hiç anlamıyorummmm :1no2:

valla yuzyıllardır kımse anlamıyo sanırım. erkek cocugumuz olunca anlarız belkı

5 i 1 yerdemi :roflol: o ne ayolll :uhm:bildiğimiz< 5 i 1 yerde olanlardan mı bilmiyorumkismile

evet onlardan. hatta bide altın kemer alayım dıyorum ama param tam cıkısmadı bakalım. bı yerden para beklıyom gelırse bı de altın kemer alayım. hatta bileğine halhal burnuna halka , parmaklarına yuzuk alayım demı olmusken tamolsun

tamaam 3 ü 1 yerde güzel fikir sositososito ayy inşallah kayınvaliden evlendikten sonra değişmez ya.. :Saruboceq:

canım cok ıı nıyetlısın ınsallah hersey gonlunce olur kayınvaldende güzel gonlunu gorur ona gore davranır. ınsanlar malese f o kadar ıkı yuzlukı dılerım sen bole seyleer yasamassın. opuyorumnanaktan

aşkım sevgim kocama, huzura gelınce kelın ılacı olsa basına surer o huzuru bı bulayım kımselere vermem valla :roflol::roflol::roflol:

evet ilarzu kesinlikle senin annen benim annem muhabbetine girme sakın...ona çaktırma isyanlarda olduğunu ona göre davran sende aklinialirimsmile

taam canım üzülmüş gelini oynucam

tamaam 3 ü 1 yerde güzel fikir sositososito ayy inşallah kayınvaliden evlendikten sonra değişmez ya.. :Saruboceq:

yolarım-tatlicadiarzu-

heç ummrum olmaz

ama yapmaz önce gelen gelin söylerdi mutlaka bana

ayyyy umarım görümcelerimden biri bu siteye girip bu yazıları okuyup beni bulmazlarrrrrrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…