- Konu Sahibi geronimo
-
- #20.881
kıvırcık hosgeldın canım.
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 ayy kayınvalide deyince ben coştum galiba birzacıkk :hulya:
tatlım arzucum bence anneni hep koru aslında senin hatan en başta olmuş alma paran yok demekle olmuş canm ozmn bile parasıda olmasa ufacık bşide olsa bi çorapta olsa raya anneni sıkışrırıcaktın sen nası düşünüosun onun annesini parası olsun olmasın anneni iknce plana sen en başta atmışsn ama seninde kötü niyetin yokmuşş anlıorm cnm amam erkekler ondan anlamazz.. bundan sonra dikkat et tatlımm... ben hiç öle yapmadm en baştan beri hep annemi sıkıştrdm şimdi nası düşünüoo benm verdiğim önemi en baştan belli ettim çünküü.. ki bizde en başta öğrenciydkk para mara yokttu yani..
ılarzu canım bu ısı hallederken fevrı ve sınırlı davranırsan senın aılen benım aılem polımıgıne gırersın sakın bu hatay dusme . sonra her durumda senın bole yapıyo benımkı bole yapıyo ayrımının ortasında bulurusn kendını. burda nısanlına benımsetmen gereken artık bir aıle olacagınız , ıkı tarafa esıt davranmassan dıger tafı ıncıtebılecegınız ve tabı kı herkesın kendı aılesını daha cok sveecegını ama bunu yaparken mınumum sevıyede bellı etmenız gerektıgı olmalı . sen bence kırılmıs alınmıs ve tesellıye ıhtıyacı varmıs ve ozur bekler modunda gır olaya . ole hımm gel bakem bura sen ne dmek ısıon yapma emı. bak bu ıslerde çok iyiyimdir sen benı dınle. ne sısı yakarım ne kebabı cokacimcoook
ya ilrzucum sen bilirsinde ben bunları büyük problemler haline getirmemenden yanayım
illaki söyle içinde kalmasın ama gelince ve uygun bi dille kırmadan kırılmadan
farkettım . dertlısın sende sanırım
ben beşi biyerde alcam kaynanama. demı begg
huhu kızlaar merhabalar opuyorumnanaktan . ilarzu yazdıkarını okudum da, ya erkekler o kadar ince düşünemiyorlar ya kötü bir niyeti yoktur bence, biz çok ince düşünüyoruz kılını yününü tüyünü herşeyini düşünüyoruz boshayallersmile ,ama erkekler düz mantık yüzeysel düşünüyor,evlenince bide bu konuda bunları eğitmek zorunda kalıyorsun, bak böyle böyle düşün bu böyle olur vs.... sempatiksalakcinni Ama şunu da demesi lazım senin annenne de bişeyler alalım falan diye.şunu şiddetle tavsiye ediyorum kayınvaliden ne kadar mikemmel olursa olsun o kadar çook şımartma,yarın evlendikten sonra 180 derece dönüyorlarr,onların bu değişimine karşın sende değişiyosun ama sanki kendileri hiç değişmemiş gibi ,sen değişince nişanlıyken böyle değildi bu diye düşünüyorlar...klava:
5 i 1 yerdemi :roflol: o ne ayolll :uhm:bildiğimiz< 5 i 1 yerde olanlardan mı bilmiyorumkismile
ayy evet yaaaa kesinlikle.neden böyle oluyor erkek anneleri hiç anlamıyorummmm :1no2:
5 i 1 yerdemi :roflol: o ne ayolll :uhm:bildiğimiz< 5 i 1 yerde olanlardan mı bilmiyorumkismile
valla yuzyıllardır kımse anlamıyo sanırım. erkek cocugumuz olunca anlarız belkı
evet onlardan. hatta bide altın kemer alayım dıyorum ama param tam cıkısmadı bakalım. bı yerden para beklıyom gelırse bı de altın kemer alayım. hatta bileğine halhal burnuna halka , parmaklarına yuzuk alayım demı olmusken tamolsun[/QUOTE
ayol naptın hepsi bir arada palyoçaya döndü kaynana kaydirigubbakcemile3
benimki öle düşünmez çünkü ben baştan gösteriyom kendimi iyi kötü her yönümü biliyor kadın
geçen gün benim için düşüncelerini bi konuda konuşurken farkettim.
iş yerinde bi problem yaşadığım biri var. onun olayını falan anlatıyordum.
dedi ki
benim bildiğim arzu zaten alltta kalmaz ben vay haline o kızın demiştim zaten dedikaydirigubbakcemile3
doru düşünmüşün anne aynen dediğin gibi oldu dedim:)))
ama seviyor beni biliyorum. kendi kızının yapmadıklarını ben yapıyorum ona.
bi kere o işteyken camlarını silmiştim kadın oturdu ağladı lan :roflol: kzıım daha camımı silmemiştir benim diye
hee 3 ü 1 yerde gibi
aşk sevgi huzur armağan et canısım:))
evet ilarzu kesinlikle senin annen benim annem muhabbetine girme sakın...ona çaktırma isyanlarda olduğunu ona göre davran sende aklinialirimsmile
tamaam 3 ü 1 yerde güzel fikir sositososito ayy inşallah kayınvaliden evlendikten sonra değişmez ya.. :Saruboceq:
valla yuzyıllardır kımse anlamıyo sanırım. erkek cocugumuz olunca anlarız belkı
ayol naptın hepsi bir arada palyoçaya döndü kaynana kaydirigubbakcemile3
ay olsun kız keske bırıde bana alsa da bende palyaçoya dönsem . kac kılo altın saymısım baksana . daah ne ıstesın Allah tan :icecream::icecream:
ben beşi biyerde alcam kaynanama. demı begg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?