331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy idenim nasıl duruyosun öle sabahtan beri yaa akannehir bende kilo almaya çalışıyorum, öküz gibi yiyorum ama alamıyorum bende kötükedihüso bende almak istiyorum ya

ayneen bende almak istiyorum alamıyorum en son 53 e kadar çıktım ondan fazla alamadım zaten onuda geri werdim :roflol:

ayneen bende almak istiyorum alamıyorum en son 53 e kadar çıktım ondan fazla alamadım zaten onuda geri werdim :roflol:

hadi yaa bende üni.deyken 53 olmuş ilk defa onuda verdim melitam, sen kaç kilosun, boyun kaç yawrum? opuyorumnanaktan

hadi yaa bende üni.deyken 53 olmuş ilk defa onuda verdim melitam, sen kaç kilosun, boyun kaç yawrum? opuyorumnanaktan

benim boy 1,69 kuşum işte kilODA 53 tü ama artık sadece 50 kopucam yakında :roflol:

Alah sizi kahretmesin
siz kopmazsanızda ben koparcam merak etmeeeyinnn

hahaha kızz ideenn sen adamı öldürürsüün wallaa :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

walla öldürürüm sen böyle kilo alamıom de ben öldürmiyim revamı bu
aynı boydayız benden 17 kilo zayıfsın hıııhhhhklava: klava: klava:

iden sanki ben senin nişan resimlerini görmüştüm o kadar kilolu durmuyon :uhm:

kız iştee düşünn olaya baak ben kilo almaya çalışıyom sen wermeye çalışıyon kuşum
zayıf olmakta iyi değilkii hem ne demişler kadının kalçalısı yemeğin salçalıısı makbuldürr oyüzden bence sen boşwer diyeti felan =))

iden sanki ben senin nişan resimlerini görmüştüm o kadar kilolu durmuyon :uhm:

evet gamişim okadar kilolu durmuyorum ama elbise fln kapatıyo hatta dün siyah pantolon fln giymiştim yaşlı bi teyze var uzaktan akraba yolda onu gördüm nasılsın dedim
kadın üzülerek suratıma baktı
kızım ekmeğinimi kestiler dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne bu zayıflık yeter daha zayıflama dio
ama ağırım yanii

boyun uzun olunc göstermiyosun işte verirsin canım sende

aaa yitiklerr sizii :)))
1,5 saat sonra gitcem zatn kimsede yok :)

1,5 saat sonra bende gidicem kızım burda sabahlıycak diiliz :)) kaçmış herkes terketmişler bizi kapak olsun buda bizee :roflol:

hahaha =)))
yarın yeni listeyle karşınızda olacam yehhuuuu

büyük bi sabırsızlıklaa bekliyoruz hayatıımm
walla çok heyecanlandım teke düşüyoruz yarın inanamıyorum yaaşasıınn
delikafadulden:sm_cool::teytey::dance: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…