331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büyük bi sabırsızlıklaa bekliyoruz hayatıımm
walla çok heyecanlandım teke düşüyoruz yarın inanamıyorum yaaşasıınn
delikafadulden:sm_cool::teytey::dance: :hooray:

canısım pek bi değişiklik olmuyo
sıkıntı azalmıo fazlalaşıyoo

YİNE KİMSE YOK...
herkes boy kilo yaş yazmış bugün
bende yazim boyum 1.68 kilo 53 yaşım 26...a.s

ooo fıstık gibisin yawrummm opuyorumnanaktan bende kilo almak istiyoyuummmm :icecream:

tşk ederim canımda bi göbek var allah allh...göbeksiz kadınlara imreniyorum ya bazılarının o göbek içine çökmüş mübarek...
olsun bende yeşil gözlü ve kumralım...:jeyyar:

ben gidiyorum diye geldiniz demi len
hadi iyi akşamlar herkeze yarın görüşürk
atarsa sekiz haftaya pazar evdeyiz =)))

ooo fıstık gibisin yawrummm opuyorumnanaktan bende kilo almak istiyoyuummmm :icecream:

canım bpşver alıp napcan kilo hiç iyi bişey değil...bende eskiden senin gibiydim..hatta size bişey sölim ben üniversitede 45 kg dim..ben hiç 50 olamıcakmıyım diyodum..zamanla alıyorsun zaten...

ben gidiyorum diye geldiniz demi len
hadi iyi akşamlar herkeze yarın görüşürk
atarsa sekiz haftaya pazar evdeyiz =)))

hee evet kaydirigubbakcemile2 iyi akşamlar yawrum bende şimdi çıkıcam zati opuyorumnanaktan

evet herkes öle diyo canım bakalım 2 ay sonra evlenicem alabilecekmiyim kızlar ben kaçar iyi akşamlar, akşam girerim belki :)

merabalar.
döndüğünde özel bir hediye vereyim istiyorum.var mı bir fikriniz acaba.25 yaşında nişanlım ve 5 senedr beraberiz.almadığım hediye yok gibi.ne bileyim asker adama ne alınır ki dönüşte

huhu kızlar nerdesinizzz???? boshayallersmile . yarın memlekete gidiyorum annemgilin yanına artık eşimsiz son gidişim galiba :)) 4-5 gün yokum buralarda ama geleceğimmm zemuszemus .öpüyorum hepinizi görüşürüzz şekerlerrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar bidanem

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ Son 9 hihoyyyt
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun Son 9 hihoyyyt
begy84-----------------------------------------------------------Artvin Son 8 hihoyyyt
bet_------------------------------------------------------------ şırnak Son 9 hihoyyyt
buketuzun----------------------------------------------------Antalya Son 9 hihoyyyt
buket87--------------------------------------------------------Izmir Son 9 hihoyyyt
crncrn---------------------------------------------------------Batman Son 9 hihoyyyt
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar Son 9 hihoyyyt
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit Son 9 hihoyyyt
denise85-----------------------------------------------------Elazığ Son 9 hihoyyyt
elvin06--------------------------------------------------------Mugla Son 9 hihoyyyt
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10’larda hihoyyyt
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy Son 8 hihoyyyt
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10’larda hihoyyyt
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali Son 9 hihoyyyt
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla Son 9 hihoyyyt
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken Son 9 hihoyyyt
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama Son 9 hihoyyyt
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan Son 9 hihoyyyt
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul Son 9 hihoyyyt
Tuce------------------------------------------------------- ıstanbul Son 9 hihoyyyt
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan Son 9 hihoyyyt
Quixotic----------------------------------------------------Manisa Son 8 :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu Son 9 hihoyyyt

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…