ayyy idenim nasıl duruyosun öle sabahtan beri yaa akannehir bende kilo almaya çalışıyorum, öküz gibi yiyorum ama alamıyorum bende kötükedihüso bende almak istiyorum ya
balım al demesi kolay valla ben alamıyorum ki :sinifsinif: zaten doktorlar diyoki kilo vermek almaktan daha kolaymış kafamçokkarıştı
iden sen zati rejimlk yememişin ki bebemmm
bunu de yersen bişey olmaz battı balıkk yan gider melem
iden bide sabahları uyanınca aç karnına 1 bardak ılık limonlu su iç
çooookk teşekkürler gamişim liste için de önerin içinde yapacam :))
yerim ben o doktorları
yalanını yirim
kız valla doğru yahu, ben o kadar yiyorum ama genede alamıyorum, 2 sene önce bi ara çalımıyodum, kilo alma diyeti uygulayayım dedim, günlük yediklerimin kalori hesabını falan yaptım, yüksek kalorili şeyleri yedim ve günlük yediğimin 700-1000 arası kalorili fazla şeyleri yedim yani, günlük aldığım kalori 1500 ise 2000 veya 2500 yedim 1 ay boyunca ama genede olmadı sinir oldum bende bıraktım :roflol:
bolca baklava börek götür çikolata şelalesine ağzını daya git hamburger patates bolca ye ama otur hiç hareket etme :icecream:
bolca baklava börek götür çikolata şelalesine ağzını daya git hamburger patates bolca ye ama otur hiç hareket etme :icecream:
anaa gamzem hareket etmeden nasıl durayım :roflol: ama ben hamburger falan öle çok sevmiyorum ne yazıkkı, ben farkında olmadan aslında sağlıklı besleniyorum, çünkü neden; cipsler, kuruyemişler, şerbetli tatlılar, hamgurberler falan ben bunları çok sevmem özellikle canım çekti gidip alıyım demem, sanırım o yüzdende kilo alamıyo olabilirim biraz tuhafım yaa :roflol:
:roflol::roflol:a.s
gamiş bana da liste göndeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
damlam gece makarna ye yat üzerine ekmek doğra da ye:)))
Birazmııııııııııııııııııııııı
senin ekstra tuhaf olduğuna dair bir milyon kişi bulabilirim
bknz. ılarzu Gamiş Melita Kıvırcık Güz ... vb
:roflol::roflol:a.s
gamiş bana da liste göndeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
damlam gece makarna ye yat üzerine ekmek doğra da ye:)))
sen yukardaki yazımı oku :roflol: harbi garibim he tırsıyorum kendimden guclubacismile
kıs ne ikili ekmeği çeyrek ekmek arası yiyip yatsam ertesi gün sabah 500 gr fazla çıkarım tartıda
ya valla ben öyleyim alamıyorum bi ara çok takıyodum kafama ama , bu aralar ek besinler yemem lazım aşkım gelince çok koşturucaz ya kilo veririm diye korkuyorum açıkçası eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?