331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iden bide sabahları uyanınca aç karnına 1 bardak ılık limonlu su iç

iden sen zati rejimlk yememişin ki bebemmm

bunu de yersen bişey olmaz battı balıkk yan gider melem

balık batıp yan gitmemeli bebiş
madem ki olmas dediniz öğleni beğenmediniz akşam öğünüyle kapatırım arayı
şimdi 4. kattayım ben 17. kata çıktım geldim

yerim ben o doktorları

yalanını yirim

kız valla doğru yahu, ben o kadar yiyorum ama genede alamıyorum, 2 sene önce bi ara çalımıyodum, kilo alma diyeti uygulayayım dedim, günlük yediklerimin kalori hesabını falan yaptım, yüksek kalorili şeyleri yedim ve günlük yediğimin 700-1000 arası kalorili fazla şeyleri yedim yani, günlük aldığım kalori 1500 ise 2000 veya 2500 yedim 1 ay boyunca ama genede olmadı sinir oldum bende bıraktım :roflol:

bolca baklava börek götür çikolata şelalesine ağzını daya git hamburger patates bolca ye ama otur hiç hareket etme :icecream:

bolca baklava börek götür çikolata şelalesine ağzını daya git hamburger patates bolca ye ama otur hiç hareket etme :icecream:

:roflol::roflol:a.s

gamiş bana da liste göndeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

damlam gece makarna ye yat üzerine ekmek doğra da ye:)))

anaa gamzem hareket etmeden nasıl durayım :roflol: ama ben hamburger falan öle çok sevmiyorum ne yazıkkı, ben farkında olmadan aslında sağlıklı besleniyorum, çünkü neden; cipsler, kuruyemişler, şerbetli tatlılar, hamgurberler falan ben bunları çok sevmem özellikle canım çekti gidip alıyım demem, sanırım o yüzdende kilo alamıyo olabilirim biraz tuhafım yaa :roflol:

Birazmııııııııııııııııııııııı
senin ekstra tuhaf olduğuna dair bir milyon kişi bulabilirim
bknz. İlarzu Gamiş Melita Kıvırcık Güz ... vb

kız arzum ben zaten onları normalde yapıyorum, inanmıcaksınız belki ama bi kaç kere hemde saat akşam 11 falan olması lazım, 2li ekmeğin arasını böldüm, domates peynir kıvırcık koydum yedim, kardeşimle birlikte , o gene benden daha iyi yedğinde alıyo ama bende gram oynamıyo kafamçokkarıştı yemeden önce tartılıyorum aynı yedikten sonra gene aynı 1 gram bile oynamıyo, anne diyorum benim yediklerim nereye gidiyo, oda nebilim kızım diyo garibim :roflol: çoh değişik bi insanım yahu CADIARZU

Birazmııııııııııııııııııııııı
senin ekstra tuhaf olduğuna dair bir milyon kişi bulabilirim
bknz. ılarzu Gamiş Melita Kıvırcık Güz ... vb

sen yukardaki yazımı oku :roflol: harbi garibim he tırsıyorum kendimden guclubacismile

idene gönderidiğim listenin aynısını ben yapıyom 200 gr inceldim sende aynısını yap balım zai zayıflıyon bu da etkili olur

kıs ne ikili ekmeği çeyrek ekmek arası yiyip yatsam ertesi gün sabah 500 gr fazla çıkarım tartıda

ya valla ben öyleyim alamıyorum bi ara çok takıyodum kafama ama , bu aralar ek besinler yemem lazım aşkım gelince çok koşturucaz ya kilo veririm diye korkuyorum açıkçası eyvahedigeldismile

ya valla ben öyleyim alamıyorum bi ara çok takıyodum kafama ama , bu aralar ek besinler yemem lazım aşkım gelince çok koşturucaz ya kilo veririm diye korkuyorum açıkçası eyvahedigeldismile

doğum yapınca kesin alcan zaten o kadar da takma damla yaa fiziğin güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…