331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz nerdeyse 7 günü görüşüyoduk kııı =))
evliden farkımız cüzdan yoktu

Dün aliye söyledim anlattım

tama dedi hiç öyle düşüneceğin aklıma gelmemişti özür dilerim dedi.

Bir daha böyle olmayacak dedi. Sen de anneme aldıklarını annene söylemekle çok güzel bir eşşeklik yapmışsın helal olsun böle şeyler söylenmez yapsak bile dedi.(her bi detayı düşünür arkdaşımız:)

ben öğrenciydim alamdım falan dedi

ben de dedim ben öğrenci iken anneme uyku seti alıp yollamıştım dedim. sana öyle yapmamam lazımdı ufak tefe de olsa aldırmalıyıdm sana da dedim.

konuştuk sonra anlaştık hee guzun de dediği lafı söyledim. zor da olsa aklımda aklmış bir araya getirip söyledim:))

AANNAAAMMM böyle uysal herifler hala yeryüzünde varmı kıı
benimkine desem var yaaa ooohooooo
iyi olmuş ama hallettiğinize sevindim canooo

ee tatlım ınsanlar konusa konusa demısler dimi. halletmene sevındım.
ben daha karar veremedım kayınvaldeye sadece telefınmu acsam yoksa hedıye alıp yanınamı gıtsem hlen dusunuyorum. lülülülülülü

hey maşallaahh size abartıyomuşsunuz olayı yanii sıkılıcaksınız kız birbirinizdeenn :)))

kız yok kııı
geçen yaz beraber memlekete gittik
gece bizde kalmasını yasaklamıştı anam
oda sabah 8 de geldi akşam 12 de gitti evine
sonra onun izni bitti döndü ben 2 hafta daha kalıcaktım
1 hafta sonunda döndüm istanbula
sıkılmıyorum 3 günde özlüyorum ben onu
dün gecede askeriyeye bırakıp döndüğüm gün geldi yine aklıma
hönk hönk ağladım gece vakti sonra alıcağım günü düşündüm yine ağladım

:roflol: delisin sen yaaa =))laelaelaelaelaedelikafadulden

çok sevindim canım halletmenize

bence hediye alıp yanına git şaşırsın kadınhihoyyyt

günaydın kızlar.... off çok sinirliyim yaaaa bugün memlekte gidecektim az önce kayınvalidemle konuştuk benden önce yola çıkmışlar ya (onlar başka yerde yaşıyor,aynı memleketliyiz bu arada ) cinlerim tepemde klava: böyle birşey yapacağını biliyordum yaa eşime gideceğimi kimseye söyleme dedim söylemiş yaaa.şimdi gideceğim bana reahat vermeyecekler orda,zart çıkıp gelecekler zırt telefon nerdesin. beni sınıyor yaa anneler günü ya.bende biletimi iptal ettirdim yaa delireceğiiiiiiiimmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa

almayacağım o hediye falan şeytan diyor aramada diye ama başıma gelecekleri biliyorum.eşmin yemin töreninde doğum günümdü 31 aralıkta hepimiz yemin törenindeydik ailece herkes doğum günümü kutladı hediyesini cartını curtunu verdi bi kayınvalidem kutlamadı yaaa klava:

aman yaaa ben de aynı memleketliyim ama benim kaynanam hiç umursamaz gelmişim gitmişim
sıkma canını canım yaa sende pek umursamazsın dicem ama biletide iptal ettirmişsin

aman yaaa ben de aynı memleketliyim ama benim kaynanam hiç umursamaz gelmişim gitmişim
sıkma canını canım yaa sende pek umursamazsın dicem ama biletide iptal ettirmişsin

ya canım benimkiler öyle değiller aynı anda memlekette olalımm annemle bir rahat oturtmazlar.ikidebir telefon. sonra ben sinirleniyorum bu kez annem arada kalıyor ya en iyisi gitmemek klava:

bütün hırsları eşimin kararımızı değiştirip askerden direk yanıma ankaraya gelmesi,niye antalyaya gitmiyor onların yanına diye bide soruyor sen mi girdin oğlanın aklına da ankaraya gidiyor diye klava:

bütün hırsları eşimin kararımızı değiştirip askerden direk yanıma ankaraya gelmesi,niye antalyaya gitmiyor onların yanına diye bide soruyor sen mi girdin oğlanın aklına da ankaraya gidiyor diye klava:

yaa alla alla
artık oğullarının bir aile olduklarını onların bir evi olduğunu untuyolar ya en çokta ona sinirleniyorum kardeşim senin kocan nasıl senin yanındaysa onunda yanında olması gerekn bir kadın var niye senin yanına gelsin tabikide karısının yanına gidecek alla allaa

ben anlamadım kayınvalidenler size mi geliyomus onlardamı senin gitceğin memlekete gidiyo

günaydın kızlarr gene 10da geldim işe anammm gene kaynana derdi yaaa ooff off bitmez bunların işkenceleri...

yoookk kabullenemiyorlar kanımca lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…