tmm işte kuzucuum ikinizde özleyin böle hiç özleyemiyonuzki birbirinizi her hafta sonu görüon ben normalinde zaten haftada bikere görüyodum aşkitomu insaf yaaa :))
ama şimdi bi gelsin waryaaaa aklinialirimsmile
ooyyhh :asigim:
biz nerdeyse 7 günü görüşüyoduk kııı =))
evliden farkımız cüzdan yoktu
Dün aliye söyledim anlattım
tama dedi hiç öyle düşüneceğin aklıma gelmemişti özür dilerim dedi.
Bir daha böyle olmayacak dedi. Sen de anneme aldıklarını annene söylemekle çok güzel bir eşşeklik yapmışsın helal olsun böle şeyler söylenmez yapsak bile dedi.(her bi detayı düşünür arkdaşımız:)
ben öğrenciydim alamdım falan dedi
ben de dedim ben öğrenci iken anneme uyku seti alıp yollamıştım dedim. sana öyle yapmamam lazımdı ufak tefe de olsa aldırmalıyıdm sana da dedim.
konuştuk sonra anlaştık hee guzun de dediği lafı söyledim. zor da olsa aklımda aklmış bir araya getirip söyledim:))
Dün aliye söyledim anlattım
Bir daha böyle olmayacak dedi. Sen de anneme aldıklarını annene söylemekle çok güzel bir eşşeklik yapmışsın helal olsun böle şeyler söylenmez yapsak bile dedi.(her bi detayı düşünür arkdaşımız:)
ben de dedim ben öğrenci iken anneme uyku seti alıp yollamıştım dedim. sana öyle yapmamam lazımdı ufak tefe de olsa aldırmalıyıdm sana da dedim.
konuştuk sonra anlaştık hee guzun de dediği lafı söyledim. zor da olsa aklımda aklmış bir araya getirip söyledim:))
hey maşallaahh size abartıyomuşsunuz olayı yanii sıkılıcaksınız kız birbirinizdeenn :)))
kız yok kııı
geçen yaz beraber memlekete gittik
gece bizde kalmasını yasaklamıştı anam
oda sabah 8 de geldi akşam 12 de gitti evine
sonra onun izni bitti döndü ben 2 hafta daha kalıcaktım
1 hafta sonunda döndüm istanbula
sıkılmıyorum 3 günde özlüyorum ben onu
dün gecede askeriyeye bırakıp döndüğüm gün geldi yine aklıma
hönk hönk ağladım gece vakti sonra alıcağım günü düşündüm yine ağladım
:roflol: delisin sen yaaa =))laelaelaelaelaedelikafadulden
çok sevindim canım halletmenizeDün aliye söyledim anlattım
ee tatlım ınsanlar konusa konusa demısler dimi. halletmene sevındım.
ben daha karar veremedım kayınvaldeye sadece telefınmu acsam yoksa hedıye alıp yanınamı gıtsem hlen dusunuyorum. lülülülülülü
günaydın kızlar.... off çok sinirliyim yaaaa bugün memlekte gidecektim az önce kayınvalidemle konuştuk benden önce yola çıkmışlar ya (onlar başka yerde yaşıyor,aynı memleketliyiz bu arada ) cinlerim tepemdeklava: böyle birşey yapacağını biliyordum yaa eşime gideceğimi kimseye söyleme dedim söylemiş yaaa.şimdi gideceğim bana reahat vermeyecekler orda,zart çıkıp gelecekler zırt telefon nerdesin. beni sınıyor yaa anneler günü ya.bende biletimi iptal ettirdim yaa delireceğiiiiiiiimmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
aman yaaa ben de aynı memleketliyim ama benim kaynanam hiç umursamaz gelmişim gitmişim
sıkma canını canım yaa sende pek umursamazsın dicem ama biletide iptal ettirmişsin
bütün hırsları eşimin kararımızı değiştirip askerden direk yanıma ankaraya gelmesi,niye antalyaya gitmiyor onların yanına diye bide soruyor sen mi girdin oğlanın aklına da ankaraya gidiyor diyeklava:
bütün hırsları eşimin kararımızı değiştirip askerden direk yanıma ankaraya gelmesi,niye antalyaya gitmiyor onların yanına diye bide soruyor sen mi girdin oğlanın aklına da ankaraya gidiyor diyeklava:
günaydın kızlarr gene 10da geldim işeanammm gene kaynana derdi yaaa ooff off bitmez bunların işkenceleri...
yaa alla alla
artık oğullarının bir aile olduklarını onların bir evi olduğunu untuyolar ya en çokta ona sinirleniyorum kardeşim senin kocan nasıl senin yanındaysa onunda yanında olması gerekn bir kadın var niye senin yanına gelsin tabikide karısının yanına gidecek alla allaa
günaydın kızlarr gene 10da geldim işeanammm gene kaynana derdi yaaa ooff off bitmez bunların işkenceleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?