331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kibarcasını yazdım :jeyyar:

ister kırılıp döküleliimmm

yokolup dirileelimmm

sarılmadan uyumayalım

anlaşmadaann ölmeyelimmmmm

bu şarkı sözleri saa bişey çağrıştırdı mı aklinialirimsmile

AANNAAAMMM böyle uysal herifler hala yeryüzünde varmı kıı
benimkine desem var yaaa ooohooooo
iyi olmuş ama hallettiğinize sevindim canooo

bir uyum bir uyum hala hatayı bende buldu yani

ben onun annesine aldıklarımı kendi anneme sölemekle hata etmişim ondan böle olmuş

ben dün beyefendimizin dediği gibi bi onun için bi kendim için hediye aldım kargoya verdim içine de not yazdım. buna rağmen bana neden ptt kargoyla verdin diyor geç gidecek diyor yaaaa öküz müdür nedir bu adam anlamadım

askere gitmeden böle değildi

bütün hırsları eşimin kararımızı değiştirip askerden direk yanıma ankaraya gelmesi,niye antalyaya gitmiyor onların yanına diye bide soruyor sen mi girdin oğlanın aklına da ankaraya gidiyor diye klava:

neden bu kadar büyütüyorsun kaynanaı gözünde meleemm

bu rahatsızlığı ona sen vermişsin

rahat ol ya sen programını neden iptalediyorsın

bırak çağırsın gitme yaa
gelemem anne işim var annemle de

vur elini masaya gelmesin üzerine

arayıp sana oğlumun aklına mı girdin deme cesaretini verme ona samimi olma

sonra düzeltsin bi kendini ağır olsun biraz , ondan sonra konuş normal biçimde bence...

ben anlamadım kayınvalidenler size mi geliyomus onlardamı senin gitceğin memlekete gidiyo

kayınvalidemlerle aynı memleketteyiz ama onlar antalyada yaşıyorlar duymuş bu kaynana benim memlekete gideceğimi yola çıkmışlar yav. bugün bende memlekete gidecektim ya, sağolsun eşim söylemiş ben aynı anda kayınvalidemlerle memlekete gitmek istemiyorum bana orda rahat vermiyorlar,zırt telefon nerdesin zırt telefon biz geliyoruz annengile,yok bizde kalmıyosun hep annenin yanındasın, klava: yaf illaa anneler gününü kutlatıp ellerini öptürecek yaaaa.geçen ayda böyle yaptılar ben memlekete gittim 1 gün sonra onlarda geldi klava:

neden bu kadar büyütüyorsun kaynanaı gözünde meleemm

bu rahatsızlığı ona sen vermişsin

rahat ol ya sen programını neden iptalediyorsın

bırak çağırsın gitme yaa
gelemem anne işim var annemle de

vur elini masaya gelmesin üzerine

arayıp sana oğlumun aklına mı girdin deme cesaretini verme ona samimi olma

sonra düzeltsin bi kendini ağır olsun biraz , ondan sonra konuş normal biçimde bence...
[/QUOTE]

nefret ediyorum ya ondan yazık bu kez annem arada kalıyor kadıncağız kendi kayınvalidesi bitti benim kaynanaya sinir oluyor bu kezde boshayallersmile .ya öyle bir kaynanam varki anlatamam kızlar giderz eşimle ikram yapılır ya eşime çayın yanına pasta börek koyar , bana bişi koymaz ya şok olurum sonra çıkar bi ağlarım eşim de noldu der saf saf bide sen niye bişey yemiyosun demezmi ıyyy delircem eyvahedigeldismile

yok canım bişey çağrıştırmadı ben bugün saf gibiyim zati bi tuhafım hayır olsun kaydirigubbakcemile3

ahh bu kaynanlar kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin deyince altına odun atmalı alsanaalsanasmile

canım geç kalmaya bişey demiyolar, ben geldiğmde herkes yeni gelmişti zaten bilgisayarlar yeni açılıyodu :roflol:

damlaam tünaydın cnm :) ne güzel iş yeri kız orasıı bişey demiyolar demek geç kalmaya pekii neyee bişey diyolarr ?? :roflol:

bişi daha anlatayım ya bana kayınvalidem eve gelirken hediye almış neyse teşekkür ettim o gidince açayım dedim, o gitti ben hediyeyi bi açtımmmmm içinde fantazi gecelik, geceliğin demirlerinin pası çıkmış taşları düşmüş, lastikleri sünmüş,solmuş rengi,kırış kırış,ohaa dedim eşimde vardı diyoki o da 'allah allah annem niye böyle birşey yaptı acaba' diyo valla yaa şaka gibi

yaf bide 331.dönem in kaynanaları diye bir başlık açalım yaaa aklinialirimsmile

niye öyle gec elik getirmişki kendi çeyizinden klma geceliğimi getirmiş acaba:bbo:

akannehir akannehir akannehir yuuhhhh :1shok:

annaaammm
kız benimkide iyidir de bazen patavatsızlığı tutuyo
bidefasında yemek koyuyorum anlatmışımdır belki
tencereler yanımda herkez yemek yiyo evci iznine gelmişti benimkide neyse isteyene istedği kadar yemek koyuyorum
benimkide mideyi küçültmüş az yiyio
biraz yedi kalktı
nereye gel buraya yemeğini ye diye kızdım
kaynanamda orda aydan tencereyi saklamış oraya vermiyo oğlumaaa demezmi ciddi ciddii
ayyy anne yaaa dedim ama suratım asıldı hemen sinir oldum
bazen melek bazen şeytan oluo çözemiorum ama her insan öyledir adı kaynana olunca daha bi çekilmez oluyo işte :)))

niye öyle gec elik getirmişki kendi çeyizinden klma geceliğimi getirmiş acaba:bbo:

bilmiyorum ki canım bende ilerde oğlum olursa gelinime veririm kaydirigubbakcemile3 herhalde amacı cıngar çıkarmak,ama bende aradım 1 gün sonra ayy anne dedim gecelik çokk güzel tam bana göre oldu zahmet etmişsin dedim kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

derler onlar herşeyi derler ya değişk birşeyler bence asıl ne sebzeler ne meyveler g.d.o lu onlarlar yaa ohaoldumsmile

kızlar çok özür diliyorum ya bu g.d.o lu ürünlerden laf açıp başınızı ağrıttığım için :kedi: ama vallahi buraya yazınca rahatlıyorum ya çook teşekkür ederimm size

nefret ediyorum ya ondan yazık bu kez annem arada kalıyor kadıncağız kendi kayınvalidesi bitti benim kaynanaya sinir oluyor bu kezde boshayallersmile .ya öyle bir kaynanam varki anlatamam kızlar giderz eşimle ikram yapılır ya eşime çayın yanına pasta börek koyar , bana bişi koymaz ya şok olurum sonra çıkar bi ağlarım eşim de noldu der saf saf bide sen niye bişey yemiyosun demezmi ıyyy delircem eyvahedigeldismile[/QUOTE]

aaaa o da nsıl bişey yaaaa terbiyesiz

yok canım bişey çağrıştırmadı ben bugün saf gibiyim zati bi tuhafım hayır olsun kaydirigubbakcemile3

repine bak çiçeğim açıkladım:lepi:

bence senin eşin biraz salağa yatıyor canım

yaf bide 331.dönem in kaynanaları diye bir başlık açalım yaaa aklinialirimsmile

ay öldüm buna yaa gülüm benim kaynanazedeler:lepi:

tam yaprak dökümündeki fikret gibi olmuş bu mevzu

bence iyi yapmışsın çok güzel bir cevap olmuş kaynana canısım

hiç yılmadan bunu yap bence

bakalım nasıl aşacak kendini terbiyesilik konusunda

sen yapma ama sen yaparsan anında eşine şikayet eder

ayy seninkide gerçekten patavatsızmış bunlar böyle anacım derler derler sen bişey deyince 40 gün lafı olurlmaz:
çok ilginç gerçekten yaa ver canım sende kendi gelinine ver öylece sürüp gitsin o mükemmel gecelik kaydirigubbakcemile5
kızlar çok özür diliyorum ya bu g.d.o lu ürünlerden laf açıp başınızı ağrıttığım için :kedi: ama vallahi buraya yazınca rahatlıyorum ya çook teşekkür ederimm size
hepimiz dertleşiyoruz canım nedmek aşkolsun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…