331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o geceliği gelinimde gelinine koyar öööyle devam eder gider kaydirigubbakcemile3 . en son müzeye koyarkar artık...bencede eşim safa yatıyor . hele dün diyordu tabi git annemin annelr gününü kutla diye (benim annem için ) bende diyordum ya ne kadar melek kocam var hiç kendi annesinden bahsetmiyor diye meğersem nasılsa görecekmişim annesini kafamçokkarıştı .

ilarzucum tam isabet kaynanam cevriye ben fikret...eşimde başka diziden selamiii kafamçokkarıştı

ilarzucum tam isabet kaynanam cevriye ben fikret...eşimde başka diziden selamiii kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:

evet canım

sen bayrakları çekmemişsin hiç ondan öyle rahat eşin bence

tepki göster biraz yaa daraltmasın seni

eşine tepki göster

bak bi daha bu kadar tepkisiz kalırsan ben kalmam ona göre de

kıslaarrrr
ya şu benim hard disk olayı vardı yaa
hani bi kaç bilgisayarcı kurtaramamıştııı
işte onu ben işyerinin bilgisayarcısına gönderdim
adam yapmış yaaaa kurtulmuş
hemde dosyalarla birlikte makinada kurtulmuş :)))

ooo süper haber bu idenim ya gerçekten çok sevindim opuyorumnanaktan kızlar birazdan bizim müdür çıkıcak 1 saat falan yok o zaman burdayım :sm_cool:

ooo süper haber bu idenim ya gerçekten çok sevindim opuyorumnanaktan kızlar birazdan bizim müdür çıkıcak 1 saat falan yok o zaman burdayım :sm_cool:

gel ülen gel sana sataşmayınca hiç geçmio zaman
gittim öğlende 5 adet misket köfte iki çorba kaşığı pilav üç çorba kaşığı barbunya vede yağsız salata yedim geldim tıka basa doluyum sankiii

ooh idenim miss gibi kokan bir haberr
geçmiş olsun meleğim

hemen onları dvd yada cd ye kopyala bidenem yedekle

gözün aydın yawruşuummm =)
senden mutlusu yoktur şimdii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…