331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy al bendende okadar
ben otarafa gelemem bu taraf aşkıma daha yakın
sen gel buryaa

tamam gelirim kaydirigubbakcemile5 orasıda bana yabancı değil zaten 5 sene öncesine kadar orta oturuyodum hep orda büyüdüm bende kaydirigubbakcemile

aaa damlaa bayrampaşadamıydın kuşum seen yaa bende bayrampaşadayımm :)))
niresindeydiiinn :)

valla biliyomusun bilmiyorum ama, murat mahallesinde oturuyoduk canım, ceza evinin aşağı tarafı, ve bizim orda bayrampaşa ticaret lisesi vardı onu kesin biliyosundur, oralardaydık cnım :hulya:

valla biliyomusun bilmiyorum ama, murat mahallesinde oturuyoduk canım, ceza evinin aşağı tarafı, ve bizim orda bayrampaşa ticaret lisesi vardı onu kesin biliyosundur, oralardaydık cnım :hulya:

anaaammmm kız bende murat mh de oturuyorum 32 durağı war bilirsin belkii ordayım bendee :))) komşu çıkıcas nerdeysee keşke taşınmasaydınızz yawrum yaa görüşürdük senle ne güzel :))

anaaammmm kız bende murat mh de oturuyorum 32 durağı war bilirsin belkii ordayım bendee :))) komşu çıkıcas nerdeysee keşke taşınmasaydınızz yawrum yaa görüşürdük senle ne güzel :))

ben bilmiyom kuşum ama ablam gidip geliyo bilir o sorarım alkisalkisalkis vala ne güzel görüşürdükk :sm_cool:

ben bilmiyom kuşum ama ablam gidip geliyo bilir o sorarım alkisalkisalkis vala ne güzel görüşürdükk :sm_cool:

wallaa ne süper olurduuu :)
zaten senle nerdeyse herşeyimiz benziyoo bide aynı yerden çıktık yanii tesadüfe bak:))
kızz ideenn sen nerdesiinn dioomm alsanaalsanasmile :roflol:

wallaa ne süper olurduuu :)
zaten senle nerdeyse herşeyimiz benziyoo bide aynı yerden çıktık yanii tesadüfe bak:))
kızz ideenn sen nerdesiinn dioomm alsanaalsanasmile :roflol:

he vallaha herşeyimiz benziyo he tesadüfe bak :roflol:

:bbo: oooff sıkıldım hiç kimseler kalmamışşş :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…