bilirim canım benimlide öyle diyo hep özlüyolar kız iştee ama döndüğkten kısa süre sonra eski moda dönerlerse o kötü işte :roflol:
niye öle dedin ki idencim.
bulursam alcamda yok. almıcak olsam boy boy gorurum onunden gecerken arayınca bulunmuyo duzgun bısı
biz evli değiliz ya ondan dedim benimki şimdi kolaymı dayanıyo kırarım onun kemiklerini
Yok sekerım ınanın. Bır kadın esınden ayrılınca uzun zaman evlenmez aynı hatayı tekrar yapmayım dıye ama erkek bı kere alıstımı evlılık hayatına sureklı evlenır durur. Sevgılıyken koz onların elınde evlenınce bıze gecıyo sanırım
aman sorma hep öle oluyo.bişeyi arayınca bulamazsın.sen ne yap biliyor musun,alışverişe çıkınca pamuklu aramıyorum de bak o zaman bulursun:)
buna şöyle bi cevap vermek istiyorum,başını hatırlamıyorum ama sonu şöleydi:bir kadının ilk eşi,bir adamın 2.eşi olacaksın.öyleleri daha kıymetli oluyomus.
aman sorma hep öle oluyo.bişeyi arayınca bulamazsın.sen ne yap biliyor musun,alışverişe çıkınca pamuklu aramıyorum de bak o zaman bulursun:)
buna şöyle bi cevap vermek istiyorum,başını hatırlamıyorum ama sonu şöleydi:bir kadının ilk eşi,bir adamın 2.eşi olacaksın.öyleleri daha kıymetli oluyomus.
bu ıı fıkır olabılır deneyım bakım. ama zaman kıstılı ıste cıkınca hepsını alım bıtsın dıyorum. ay bı kadın olarak alısverıs yapmaktan nası sıkılıyorum bılmem. manyakmıyım neyım. kalabalık benı sıkıyo. tıkıs tıkıs ıyyyy. benım cok zengın olmam lazımmıs. bole gelcekler eve defıle yapcaklar bende begencem alcam yada magzaya gıtcem kalabalık olmıcak felan.
hım anladım,öle şey olur mu canım.kolay dayanma durumu değil o da zorlanıyordur zorlanmaz mı,ama aynı evi paylaşmak başka idencim.Allah nasip ederde evlenirsen anlarsın demek istediğimi,1 ken 2,2 iken 1 oluyosun yani.onun çaısından daha zordur,neler neler düşünüyordur kim bilir,alma nişanlının günahını gebertirim seniklava:
bende çok sıkılırım mağaza mğaza dolaşmayı sevmem :1rolleyes:
bende çok sıkılırım mağaza mğaza dolaşmayı sevmem :1rolleyes:
günaydın cicişlerrr opuyorumnanaktan
evet canım zatı cok benzıyoz. magzaya oturcam bole kızlar glıp su var bu var gostersın bıze demı
gunaydın hoşgeldın
bende hiç sewmem hele büyük alışweriş merkezlerinde başın döner gezerken lülülülülülü aşkım ne kadar çok şanslıyım ben diyo bana sataşıyoo :roflol: :jeyyar: naniknanik
ya ben sevmıyorum ama bısı alcaksam ılla gezerım bır suru yer kazıklanmım durduk yerde dıye. işkence bıle olsa dolasırım ole ılk gordugumu alamıyom ıkımdekı seytan azıcık bakalım dıp duruyo
günaydın cicişlerrr opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım bugün izinlimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?