331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilirim canım benimlide öyle diyo hep özlüyolar kız iştee ama döndüğkten kısa süre sonra eski moda dönerlerse o kötü işte :roflol:

aman gamişim sen benim bu laflara inandığımımı sandın.2 gün sonra geçer be :)))))

bulursam alcamda yok. almıcak olsam boy boy gorurum onunden gecerken arayınca bulunmuyo duzgun bısı

aman sorma hep öle oluyo.bişeyi arayınca bulamazsın.sen ne yap biliyor musun,alışverişe çıkınca pamuklu aramıyorum de bak o zaman bulursun:)

Yok sekerım ınanın. Bır kadın esınden ayrılınca uzun zaman evlenmez aynı hatayı tekrar yapmayım dıye ama erkek bı kere alıstımı evlılık hayatına sureklı evlenır durur. Sevgılıyken koz onların elınde evlenınce bıze gecıyo sanırım

biz evli değiliz ya ondan dedim benimki şimdi kolaymı dayanıyo kırarım onun kemiklerini

hım anladım,öle şey olur mu canım.kolay dayanma durumu değil o da zorlanıyordur zorlanmaz mı,ama aynı evi paylaşmak başka idencim.Allah nasip ederde evlenirsen anlarsın demek istediğimi,1 ken 2,2 iken 1 oluyosun yani.onun çaısından daha zordur,neler neler düşünüyordur kim bilir,alma nişanlının günahını gebertirim seniklava:

buna şöyle bi cevap vermek istiyorum,başını hatırlamıyorum ama sonu şöleydi:bir kadının ilk eşi,bir adamın 2.eşi olacaksın.öyleleri daha kıymetli oluyomus.

aman sorma hep öle oluyo.bişeyi arayınca bulamazsın.sen ne yap biliyor musun,alışverişe çıkınca pamuklu aramıyorum de bak o zaman bulursun:)

bu ıı fıkır olabılır deneyım bakım. ama zaman kıstılı ıste cıkınca hepsını alım bıtsın dıyorum. ay bı kadın olarak alısverıs yapmaktan nası sıkılıyorum bılmem. manyakmıyım neyım. kalabalık benı sıkıyo. tıkıs tıkıs ıyyyy. benım cok zengın olmam lazımmıs. bole gelcekler eve defıle yapcaklar bende begencem alcam yada magzaya gıtcem kalabalık olmıcak felan.

buna şöyle bi cevap vermek istiyorum,başını hatırlamıyorum ama sonu şöleydi:bir kadının ilk eşi,bir adamın 2.eşi olacaksın.öyleleri daha kıymetli oluyomus.

amannn o eskıdenmıs. eskıden erkekler ılk karılarını goruyodu. evlenmeden nerde cok nadır kadın yuzu goren. dusun bak bıze kadar kimıbılır kac karı eskıttı bunlar zamane gencı bunlar. bız 3-5 7 bıle degılızdır

bende çok sıkılırım mağaza mğaza dolaşmayı sevmem :1rolleyes:

walla haklısın ne diyim
ama gelmeyin üstüme iki gündür askerliğimiz kısa dönem diye zaten iyice dışlandım bide nişanlısın anlamazsın sen demeyin wala şimcik düşer bayılırım şuraya :)))
Şaka canım sakın sende alınma :))

kendısıyle ugrasıyom zatı bıde eskı karısıyla ugrasamam valla

bende çok sıkılırım mağaza mğaza dolaşmayı sevmem :1rolleyes:

bende hiç sewmem hele büyük alışweriş merkezlerinde başın döner gezerken lülülülülülü aşkım ne kadar çok şanslıyım ben diyo bana sataşıyoo :roflol: :jeyyar: naniknanik

bende hiç sewmem hele büyük alışweriş merkezlerinde başın döner gezerken lülülülülülü aşkım ne kadar çok şanslıyım ben diyo bana sataşıyoo :roflol: :jeyyar: naniknanik

ya ben sevmıyorum ama bısı alcaksam ılla gezerım bır suru yer kazıklanmım durduk yerde dıye. işkence bıle olsa dolasırım ole ılk gordugumu alamıyom ıkımdekı seytan azıcık bakalım dıp duruyo

bende öleee zaten kolay kolay bişi almam :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…