331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canımm .. benide telf konuşmaları kararttı artk ilk zmnlar daha farklı konuşuyodu şimdi daha farklı bi süre aramasam falan demeye bile başladı aradıkça yakınıyorum diyo.. bende ne oluyoruz diye üzülüyorum bide uzakta tabii.

ne yaparsa yapsın destek olmaya calıs canım ıstedıgın gbı konus ben senı dınlıyorum de..bizimkisine birisi takmıs hergun baska bıyere gnderıyomus bunu hatta eksı bılmem kac derecede ususun dıye bahcıvan faln bıle yapmıs gıcıklıgına ve gosterıdedeyken temızlıge vermıs bunu aylarca paspas yaptı falan allahtan smdı cevırmenlık yapıyor.bıara cok bunalmıstı tabı daha yenı yenı alısıyor soylenıo lanet edıyor falan duzgunce dınlıyorum ne kadar morelım bozuk olursa olsun hep guzel seyler soyleyıp umutlu ve mutluca kapatıoduk bu daha kotulestı bıara kendını tutamamaktan falan bahsettı kı cocugun ınan sesı konusma tarzı herseyı degısmıstı sacma sapan konusuyodu bısey yapmaktan korkuyorum gbı bı sınırlendım dedım sakın benı hayalkırıklıgına ıgratma ben nası ustume dusenı yapıoyorm sende yapmak zorundasın senı asla affetmem falan oyle bı cıkıstım kendıne geldı.sende yerıne gore hep dınle naz yapmasına ızın ver hayallerınden bahset baktın bıraz sapıtıyor dagıtıyor kendını hemen tepkını koy kı kendıne gelsın canım,sadece onlar degılkı askerlık ınan bende yapıyorum benım babamda yapıo aksam ısten bı gelıor baslıyorum bugun sole bole olmus dıye yeter bıtek o mu askerlık yaptı dıo kıskanıo zemuszemus

canım ya öncelikle geçmiş olsun,bende ankaradan izmire ailemin yanına geldim,benim de düzenim bozuldu yani.ama moral bozmak yok.bu geçici bir süre.bizler burda her zaman birbirimize destek oluyoruz,seninde yanındayız.güzel şeyler düşünmekten vazgeçme,eylülde evleneceğiz diyorsun o muhteşem günün planlarını yap,internetten araştırmalar yap,asla karamsarlığa düşme.zaman geçiyor.öncelikle bu şafak olayını büyütmemiz lazım çünkü zaman geçiyor.

seninkide cok zor be canım evliyken göndermek öyle yada böyle suan bız alıstıgımız duzendeyız..Allahımıza bin sukur az kaldı canlarım cogu gıttı bıle..evet suan benım ıcın sadece 1 ay var onumde tatlım 1 ay sonra saglıgıma kavusucam evımı duzmeye devam edıcem ve safak ztn cok az kalmıs olucak..en guzelıde safak bıtınce herkes kavusunca burda yazıcaz vayy bee ne gunler gecırdık dıcez :lepi:

onu hep sakince dinle,paylaşın,destek ol,konuşmak istemediğinde yanlış anlama sakın,seni istemediğinden değil boşluğa düşüyor,konuşmak istemiyor,hepimizde olmuyor mu aynı şeyler.sürekli aynı şeyi konuşunca bazen farklı şeyler konuşmak istiyoruz bazen de tamamen sessizlik,yalnızlık.bunu öle düşün.

biz eşimle bu konuda şöle düşünüyoruz,amerikada falan evililer bazen ayrı evlerde yaşayıp,kafasına göre takılıo ya.bizde şimdi öle yapıyoruz.1,5 yıllık evliliğimizin ardından 5,5 aylık bi reklam arasındayız:)

kızlar kısa dönem oldukları için bizde de aynı sorun var.

ben şöle diyorum siz de diyin.

okumamış adam hayatı boyunca kimseye emir verememiş buraya gelmiş iki rutbe almış şimdi gerçek hayatında yaşadığı ezikliği bu şekilde çıkarıyor. sen de o ne diyorsa yap ne söylerse söylesin cevap verme tartışmaya girme. ona şu şekilde belli et hissettir yavrucu sen istediğin kadar yırt bi tarafını 2 ay sonra ben yokum sen burda olacaksın. bunu hissettir sadece ama söyleme . bunu da verdiği işi gülerek sırıtarak yap. anlar o diyorum.

ne yaaparlarsa yapsınlar sen 2 ay sonra burdasın bitanem. sık dişini diyin canlar

aynen öyle xzgi ve nbsasmaz lanet ediyo bazen aynen kendime bişi yapmaktan falan bahsetti bende öyle bi çıkıştım tmm dedi uzatmadı.. ama evt aynı şeyleri söyleyp duruyorum sana diyo hep aynı konular ve bitmiyo işte diyo hep.. onlarda yapıo askerliği bizde.. bende hassasım birz üstüme alınır gibi oluyorum bazen.. sıcak konuşmalarımız kalmadı son günlerde hep yakınıyo okdr bende dinliyorm destek olmaya çalışıorm okadr..

orada ayrı bi boyuttalar

ali diyor ki sanki daha önce hiç bir yaşamım olmamış hiç bişey yaşamamışım direk burda doğmuşum ve burdan da çıkamayacakmışım gibi geliyor diyor. yüzünü unutum diyor:))

takmayın kızlar gelince herşey düzelecek sıkıntıya sokmayın siz de aşkitolarınızı. bunaltmayın detay sorularla.

bunu diyorum çünkü kız kısmısı çok sever detayı kndimden bildiğim için sölüyorum:)))

sana karsı deıldır tatlım emın olabılırsın kı o sogukluk o ne kadar soguk olursa olsun sen hep sıcak ol hem samımı ol ozledıgını soyle beraber cok guldugunuz sozlerı yada olayları falan ac onlardan konusun..bazı kısılere askerlık cok daha zor gelıyor tatlım ne olursa olsun sabırlı ol kırılma bıtanem

hahahah cok hosmussunuz yaa :lepi:

evet ılarzu cok dogru soyluyor,bızımkılere onlardan emır almak bıraz zor gelıyor ben nısanlıma en basından berı soyledım herseyı bı kenara koy gurur sınır yapma ayak uydur orda herseyı dısarıda bırak oraya ayak uydur ztn kısa bı donem bu uzun donemlılere dahada zor.bizimkisi cok sıkı bı yerde o yuzden korkuyorum komutanın keyfıne baglı bırazcıkta o an morelı bozuksa hıc ummadıgın seylerı yapabılır yanlıs selam yuzunden bı ay dısko(hapıs) cezası alanlar varmıs,orda mantık hıc yokkı anlayamıyoruz :uhm:

bazen konuşurken aklıma şöle şeyler geliyor:))

acaba bu durumun tersi olsaydı ben bu kadar şikayet eder miydim?

Ali de dedi geçen gün sen olsaydın benim yerimde herkesle kanka olmuş çoktan cep numaralarına kadar almıştın dedi.. koptumm....

biz kızlar biraz daha dayanıklıyız idare etmesini biliyoruz bence..

bu yeteneğimiz de çoookk öncelere dayanıyor

bi meyveli yoğrt yiyem anlaatcam nerelere dayandığını şimdi

taaaa eski zaman dönemlerinde Türk kadınları çok güçlülermiş. Anavatan kelimesi de burdan geliyormuş. uzun saçları onların büyücü olduğunu düşündürürmüş erkeklere ve çok korkarlarmış.Kabileleri hep kadınlar yönetirlermiş. neyse zaman sonra işler tersine dönmüş kadınların saç uzatmaları falan yasaklanmış büyücü diye. çünkü kadınların bu hissetme olayları önceden sezebilme yetenekleri varmış.

erkekler ele geçirmiş olayı.

kadınlar da değişim göstermeye başlamışlar. bu sezgi yeteneklerini erkekleri eve geldiklerinde hal ve durumuna göre davranarak devam ettirmişler.

eğer eve gelen erkeği o gün sinirli ise suratına bakıp sinirli olduğunu anlar dayak yememek için üzerine gitmezlermiş. eğer mutlu ise daha rahat davranırlarmış..

işte o zamanlardan beri kendimizde doğal olarak bulunan bu yetenek bize kişiye ilk bakışta bile nasıl davranacağımızı belirleyebiliyor. bu yüzden girdiğimiz ortamda mutlaka ortak bi nokta yakalayabiliyor uyum sağlayabiliyor bi şekilde idare edebiliyoruz.bayanssulusmile

çokk iyimiş ya bende öyle diyim biraz daha kendine gelirr herlde..bnmki 82li ordakilern 2 büyüğüymüş komutan bile bende büyük değil diyodu..

aynen balım biziki de büyük

mecbur öyle düşünecekler

bizimkide 83 lü ama ondan cok daha buyukler varmıs evli cocukları falan olanlar,onlar için cok daha zor tabı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…