o nasıl oluyor ya bak yine anlaamadım:))))
geçmiş olsun canımm .. benide telf konuşmaları kararttı artk ilk zmnlar daha farklı konuşuyodu şimdi daha farklı bi süre aramasam falan demeye bile başladı aradıkça yakınıyorum diyo.. bende ne oluyoruz diye üzülüyorum bide uzakta tabii.
kızlar elimden baska hiç bisey gelmiyor aslında ne kadar kotu oldugumu bılemezsınız,nisanlım ankara'da yapıor yakın bana ama cok kotu bı yere dustu ona zatn morelım cok bozuk,ben sakatlandım iki dizimden de ewde yatıorum ve bı ay daha yatıcam sonra amelıyat olucam,ewden cıkamıcam,yanınada bı ay snra gıdıcem..ozlem falan zaten cok agırdı smdı bıde hastalık cıktı ıyıce bunaldım ama yınede guzel seyler dusunuyorum hersey gecıcek ve bu eylulde evlenıcez..boyle dusunmesem dahada bunalıma gırerım herhalde en azından sız calısıyosunuzdur oyalanıyorsunuzdur ben suan calısamıyorumda ewde yatıyorum
canım ya öncelikle geçmiş olsun,bende ankaradan izmire ailemin yanına geldim,benim de düzenim bozuldu yani.ama moral bozmak yok.bu geçici bir süre.bizler burda her zaman birbirimize destek oluyoruz,seninde yanındayız.güzel şeyler düşünmekten vazgeçme,eylülde evleneceğiz diyorsun o muhteşem günün planlarını yap,internetten araştırmalar yap,asla karamsarlığa düşme.zaman geçiyor.öncelikle bu şafak olayını büyütmemiz lazım çünkü zaman geçiyor.
geçmiş olsun canımm .. benide telf konuşmaları kararttı artk ilk zmnlar daha farklı konuşuyodu şimdi daha farklı bi süre aramasam falan demeye bile başladı aradıkça yakınıyorum diyo.. bende ne oluyoruz diye üzülüyorum bide uzakta tabii.
seninkide cok zor be canım evliyken göndermek öyle yada böyle suan bız alıstıgımız duzendeyız..Allahımıza bin sukur az kaldı canlarım cogu gıttı bıle..evet suan benım ıcın sadece 1 ay var onumde tatlım 1 ay sonra saglıgıma kavusucam evımı duzmeye devam edıcem ve safak ztn cok az kalmıs olucak..en guzelıde safak bıtınce herkes kavusunca burda yazıcaz vayy bee ne gunler gecırdık dıcez :lepi:
aynen öyle xzgi ve nbsasmaz lanet ediyo bazen aynen kendime bişi yapmaktan falan bahsetti bende öyle bi çıkıştım tmm dedi uzatmadı.. ama evt aynı şeyleri söyleyp duruyorum sana diyo hep aynı konular ve bitmiyo işte diyo hep.. onlarda yapıo askerliği bizde.. bende hassasım birz üstüme alınır gibi oluyorum bazen.. sıcak konuşmalarımız kalmadı son günlerde hep yakınıyo okdr bende dinliyorm destek olmaya çalışıorm okadr..
biz eşimle bu konuda şöle düşünüyoruz,amerikada falan evililer bazen ayrı evlerde yaşayıp,kafasına göre takılıo ya.bizde şimdi öle yapıyoruz.1,5 yıllık evliliğimizin ardından 5,5 aylık bi reklam arasındayız:)
kızlar kısa dönem oldukları için bizde de aynı sorun var.
ben şöle diyorum siz de diyin.
okumamış adam hayatı boyunca kimseye emir verememiş buraya gelmiş iki rutbe almış şimdi gerçek hayatında yaşadığı ezikliği bu şekilde çıkarıyor. sen de o ne diyorsa yap ne söylerse söylesin cevap verme tartışmaya girme. ona şu şekilde belli et hissettir yavrucu sen istediğin kadar yırt bi tarafını 2 ay sonra ben yokum sen burda olacaksın. bunu hissettir sadece ama söyleme . bunu da verdiği işi gülerek sırıtarak yap. anlar o diyorum.
ne yaaparlarsa yapsınlar sen 2 ay sonra burdasın bitanem. sık dişini diyin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?