331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol cnm ne iyi yapmışta konuyu açmışsın :) burda birbirimizi görünce daha iyi oluyo yalnız olmadığımızı anlıyoruzz..

Sağıol cnm kesinlikle burda birbirimize çok destek oluyoruz.. Gerçi ilk günler gibi değil son günlerde ilk günler sürekli burdaydık:sinifsinif: özlemimiz bitmedi ama sanırım artık biraz daha alıştık bu duruma..

gerenimo biraz gecikmeli olacak kusura bakma.akşam hemen çıkmak durumunda kaldım.umarım bugün denk geliriz

Selam kızlarrr nasılsınız bakalım bugün?? Ben sabrımı zorluyorum artık iyiden iyiye günlerde geçiyor ama artık iyice tahamülsüz olduk birbirimize ve kavgalar baş göstermeye başladı..

bizde de tam tersi olmaya başladı başlarda kavga ediyorduk şimdi daha bi iyi olduk:))))

İyice bunaldı artık biliyorum ama farkında değil benimde artık dayanma gücümün kalmadığını.. Yıllar sonra ailemle yaşıyorum o kadar yıl ayrı yaşadıktan sonra.. Bide çevresinde ilişkisi bozulanlar var, aldatan kızlar vs ve içteniçe sanki benimde onları yapacağımı kurduğunu hissediyorum..

Selam kızlarrr nasılsınız bakalım bugün?? Ben sabrımı zorluyorum artık iyiden iyiye günlerde geçiyor ama artık iyice tahamülsüz olduk birbirimize ve kavgalar baş göstermeye başladı..

aynen bende çok kötüyüm günler hiç geçmicek gibi geliyo ya...79 gün nasıl geçer hep onu düşünüyorum artık dayanamıyorum hiç sabrım kalmadı..allahım kavuşalım artık yaa :Saruboceq:

ya biraz ayrıldım hemen gelip gitmişsiniz nereye kayboldunuz huuuuu

selam kızlarr bugun karabukteyızz dmıı?? zaman gecıyor bızı bızden alarak benımkısıde sabah aradı kusku dolu sorular sevıldıklerını hep sevılceklerını duymaya ıhtıyacları var kızlar neyın ne olduklarını bıldıklerı halde yınede duymak ıstıyorlar demekkı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…