selam kızlarr bugun karabukteyızz dmıı?? zaman gecıyor bızı bızden alarak benımkısıde sabah aradı kusku dolu sorular sevıldıklerını hep sevılceklerını duymaya ıhtıyacları var kızlar neyın ne olduklarını bıldıklerı halde yınede duymak ıstıyorlar demekkı :ecrin_bebek:
bı kac saat sonra safak dusucek ve bız yalavoda olucazbızımkısıne dedım aksama yalovada gorusuruz dıyee :lepi:
teselli işte bizimkisi:)ne yapalımmmm.ama ciddi ciddi zaman geçiyor,iyice azaldı artık
ewet tatlım geçiyor daha kolay geçiyordu şimdi hiç geçmiyor benim için evde yatıyorum çünkü :çok üzgünüm:
olsun bak 1 ay yatacaktın zaten,1 ay bitince zaten gelmesine de hemen hemen 1 ay kalmış olacak.öle düşün.ben hep öncesinde başka bi gün belirliyorum,o tarih gelince şafağa daha bi az kalmış oluyo,sonra aaa zaman ne çabuk geçmiş diyorum:)
canım yaa bi rast gelmedik:sinifsinif: benki çok sabırlı bi insanımdırr şuan sabrımın son noktasındayımm:1closedeyes: sevgimde falan azalma olmamasına rağmen benim çok üstüme geliyor sen beni sevmiyorsun unuttun demi beni falan diyorakannehir off off geçsin artıkkkkkkkkkkkkaynen bende çok kötüyüm günler hiç geçmicek gibi geliyo ya...79 gün nasıl geçer hep onu düşünüyorum artık dayanamıyorum hiç sabrım kalmadı..allahım kavuşalım artık yaa :Saruboceq:
gerenimo nasılsınnnnn
iyi demeyi çok isterdimmafoldumbensen nasılsın canım gerçi gitmişin bende bilgisayar başında değildim yeni gördüm yazdığını
süperr bitsin artıkk ama bugn kameradan gördmm neyseki
kızlar slm lar gelın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?