331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın:)ayrıca evetttt karabükteyiz:))))

bı kac saat sonra safak dusucek ve bız yalavoda olucaz bızımkısıne dedım aksama yalovada gorusuruz dıyee :lepi:

ewet tatlım geçiyor daha kolay geçiyordu şimdi hiç geçmiyor benim için evde yatıyorum çünkü :çok üzgünüm:

olsun bak 1 ay yatacaktın zaten,1 ay bitince zaten gelmesine de hemen hemen 1 ay kalmış olacak.öle düşün.ben hep öncesinde başka bi gün belirliyorum,o tarih gelince şafağa daha bi az kalmış oluyo,sonra aaa zaman ne çabuk geçmiş diyorum:)

bende oyle yapıyorum bıtanemm.nısanlım herseye deger dıye dusunuyorum herseye her sıkıntıya deger o yuzden ıcım daha rahat bu nasıl bı sevgı ya hergun dahada artıyorr :kedi:

aynen bende çok kötüyüm günler hiç geçmicek gibi geliyo ya...79 gün nasıl geçer hep onu düşünüyorum artık dayanamıyorum hiç sabrım kalmadı..allahım kavuşalım artık yaa :Saruboceq:
canım yaa bi rast gelmedik:sinifsinif: benki çok sabırlı bi insanımdırr şuan sabrımın son noktasındayımm:1closedeyes: sevgimde falan azalma olmamasına rağmen benim çok üstüme geliyor sen beni sevmiyorsun unuttun demi beni falan diyorakannehir off off geçsin artıkkkkkkkkkkkk

slm kızlarr bende msnde konuştm bugn çarşı izni vardıı siz neler yaptınızz?

süperr bitsin artıkk ama bugn kameradan gördmm neyseki

uzak yerde mı bıtanem gıdemıyormusun ? ben sık sık gıdıyordum en fazla 5 saatlık yol ankara bıze ama bende 1 ay boyunca gıdemıcem amelıyat olucagım zaman gelıcek ama ızın yapıcak :lepi:

günaydınnnlarrrr herkese.nasılsınız bakalım bugün?yalovadayız :)))))

gunaydınnn nısanlım askere gıttıgınden berı ılk defa carsı ıznıne yalnız cıktı.sabah aradı bı kahvaltıya geldık dıye daha aramadı merakla beklıyorum msn e falan grsn rahatlıcam :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…