umarım canım öyle olurr aramazsa akşama doğru ben arıcam artk dayanamamda..
canımcım ben cıkıyom. sukur bu gunde bıttı askımsız son 3 gecem 2 gunum . yazarken bıle kalp atıslarım hızlandı. gorunce dusup bayılmasam barı
böyle yapma ve kötü düşünme lütfen.onun orda ne yaşadığını ne yaptığını bilmiyorsun.yarın aramadı diyelim sen aradığında ya zor durumda kalırsa?bunu düşündün mü hiç?bi keresinde 2-3 gün aramamıştı eşim ve benim arayabileceğim bi numarada yoktu,üstelikte kargo göndermiştim.aradığında seni aramak istedim ama belki zor durumda bırakırım diye aramamıştım dedim.o da bana açıklamasını ,neler olduğunu anlattı.yani neler olduğunu bilmiyoruz ki.bazen herşeyi paylaşmak istiyolar bazen yalnız kalmak.bi şekilde orayada alıştılar.arkadaşları falan.bilmiyorum yani.umarım biraz rahatlarsın böyle düşününce
merhaba gamiş,sitede sorun var falan diyordu sabah açtığımda ondan sanırım yazdıklarımız siliniyordu.nasılsın?
merhaba canımmmmm.kavuşmana az kaldı di miiiii.yeniden hatırltayım da iş yerinde iyice için içine sığmasınnn:))))
iyiyim canım sağol aynen devam şafağa...merhaba canım iiyiyim sen nasılsın:1hug:
hatırlamakmı unutamıyorum kı. işin kötusu bugun kendımı cokcırkın hıswedıyoeum. heryanım sıyah noktalarla dolu askımın yanına bole cırkın cırkın gıtcem sansızlıga bak.
hatırlamakmı unutamıyorum kı. işin kötusu bugun kendımı cokcırkın hıswedıyoeum. heryanım sıyah noktalarla dolu askımın yanına bole cırkın cırkın gıtcem sansızlıga bak.
bence güzelliğe çok takılma benimki çok önem vermedi bu duruma çekilen özlem herşeyi siyah noktayı bile yok ediyo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?