331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım canım öyle olurr aramazsa akşama doğru ben arıcam artk dayanamamda..

böyle yapma ve kötü düşünme lütfen.onun orda ne yaşadığını ne yaptığını bilmiyorsun.yarın aramadı diyelim sen aradığında ya zor durumda kalırsa?bunu düşündün mü hiç?bi keresinde 2-3 gün aramamıştı eşim ve benim arayabileceğim bi numarada yoktu,üstelikte kargo göndermiştim.aradığında seni aramak istedim ama belki zor durumda bırakırım diye aramamıştım dedim.o da bana açıklamasını ,neler olduğunu anlattı.yani neler olduğunu bilmiyoruz ki.bazen herşeyi paylaşmak istiyolar bazen yalnız kalmak.bi şekilde orayada alıştılar.arkadaşları falan.bilmiyorum yani.umarım biraz rahatlarsın böyle düşününce

canımcım ben cıkıyom. sukur bu gunde bıttı askımsız son 3 gecem 2 gunum . yazarken bıle kalp atıslarım hızlandı. gorunce dusup bayılmasam barı

allah en yakın zamanda kavuştursun:)bu mesajı görmemiştim o yüzden bende şimdi yazıyorum:))))

aramıyımmı yani bekliyimmi diyosun.. bende ankesörlü tlfdan arıorm cnm arkadaşları çağırıyo gelio tlf öyle biizmde herkes öyle orda bekliyim ozmn yalnız kalmak istedi heralde bu sefer..

yani aslında onu en iyi tanıyan sensin.sana sen niye aramadın neden yalnız bıraktın falan gibi bişey söyler mi?ya da önceden de çok bunaldığı,kafasına bişey taktığı zamanlarda sessiz kaldığı oldu mu?yoksa ne olursa olsun ne kadar kızgın olsa da ilk geleceği kişi sen misin?bu durumları da göz önünde bulundur ona göre kararını ver.eğer neden aramadın derse sende seni zor durumda bırakmam istemedim dersin

ben yatıyorum size iyi geceler.yarın güzel haberlerinizi alırız inşallah...

normal zamndaki durumlara benzemioki bu durmda.. bi kere daha oldu böyle ama ben aradm duramadm düzeldi o hmn kızdm birzda ozmn hafiften toparladı kendini hmn.. tabi ilk geliceği bnm annesini okdr aramaz beni arar hep..evt neden aramadn derse öyle dicem canım artk..

anam bı zasabhtan berı nereye yazıyoz hepsı sılınmıs

merhaba bu arada begg ve ınston

merhaba canımmmmm.kavuşmana az kaldı di miiiii.yeniden hatırltayım da iş yerinde iyice için içine sığmasınnn:))))

bugün bartındayız yazdım ama çıkmadı yeniden yazayım bari

merhaba gamiş,sitede sorun var falan diyordu sabah açtığımda ondan sanırım yazdıklarımız siliniyordu.nasılsın?

merhaba canımmmmm.kavuşmana az kaldı di miiiii.yeniden hatırltayım da iş yerinde iyice için içine sığmasınnn:))))

hatırlamakmı unutamıyorum kı. işin kötusu bugun kendımı cokcırkın hıswedıyoeum. heryanım sıyah noktalarla dolu askımın yanına bole cırkın cırkın gıtcem sansızlıga bak.

merhaba canım iiyiyim sen nasılsın:1hug:
iyiyim canım sağol aynen devam şafağa...
hatırlamakmı unutamıyorum kı. işin kötusu bugun kendımı cokcırkın hıswedıyoeum. heryanım sıyah noktalarla dolu askımın yanına bole cırkın cırkın gıtcem sansızlıga bak.

tahmin edebiliyorum:))))hastalığa yakın oluyor o siyeh noktalar ve psikoloji.yarın mı gelecekti?eve gidersin sıcak bir duş...rahatlamaya birebir...

bence güzelliğe çok takılma benimki çok önem vermedi bu duruma çekilen özlem herşeyi siyah noktayı bile yok ediyo opuyorumnanaktan

bence güzelliğe çok takılma benimki çok önem vermedi bu duruma çekilen özlem herşeyi siyah noktayı bile yok ediyo opuyorumnanaktan

canımmm yaaaa.sağ salim bir gelsinlerde allah bi daha ayırmasın hiçbirimizi.umarım bu ilk ve son olur....aaaa bak beni de duygusallığa bağlayacaksınız,sizin gibi değilim valla bir girdim mi bi daha hiç çıkamammmm:)

aslında dogru soluyorsunuz gamıs ve ınston ama ısten ınsan aynaya bakınca sınır oluyo. bılmedım seylerı kullndım askında benım kabahatım oldu bıraz neyse askımın gıtmesıne yakın o b ıle baslayan ılac varya hanı ıı ce soyuyomus cıldı olnu kullnacm nolcaksa olsun artık bıktım lekedende sıvılcedende yeter ya ne guzel yuzum var cıldım bozuk dıye cırkın cırkın gezıyom

bi ilaç var acaba aynısından mı bahsediyoruz bilmiyorum ama baya bi ağır bir ilaç.doktor kontrolünde birçok teste tabi tutulduktan sonra veriliyor.çevremdeki 2-3 arkadaşım kullandı ve ciddi anlamda süper.bende kullanmak istedim ama testler sonucunda doktor uygun bulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…