331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1rolleyes:
canım yazdığını şimdi gördüm çok saol bende burda dinleniyorum sanki :) antalyada merkezdeyim ben canım ama evlenince istabulda yaşıcaz gibi görünüyo.. gel cnm beklerimm

bilmiyorum bulunduğunuz yerlerde hava nasıl ama izmirde hava mükemmel.psikolojik olarak bi rahatlama var içimde:)ne güzel ya bahar geldi yaşasın:)))))

sen sormadan içime doğmuş gibi ben hemen yazdım:))))sen nasılsın?

Kaç gündür haftadır bi türlü birbirimize yazamamıştık ilk defa denk geldizemuszemus bıurdada güneş var içim kıpır kıpır tabi bi yanımda durgun üzgün am abahar geliyor işte az kaldııı:teytey:

Çok özleidm izmir imafoldumben

bende çok özlüyorum izmiri o yüzden şimdi bol bol özlem gideriyorum,hatta cumayada hava böle olursa sezon açılışı yaparım:)))))oh oh iyice özleteyim:)))))
ayrıca aşk olsun biz varız,onlarda gelirler birazdan.gamiş yemeğe gitmişti,güzde bugün aşırı bir iş yoğunluğu yaşıyo.
bu arada ceren,bıy,ayaz...yine haber alamıyozruz kimselerden

evet yaşasınnnnn bahar geliyo,artık havalar kapanmasın yaaaa.hiç sevmiyorum kapalı,yağmurlu,karlı,soğuk havaları sanırım kısaca ben kışı hiç sevmiyorum.

Ay olur mu o yüzden demedim herberaber olamaıdk ne zamandır ya ondan bahsediyorumopuyorumnanaktan cerenin internet bağlantısı kesiik birde hasta biraz biy le ayazz kayıplara karıştı evet linguistide göremiyorum ben uzun zamandır kızlar nerdesinizzz askerliğiniz uzadı haberiniz olsun ceren yatak istirhtli siz lütfen mazeret bildirin en yakın zamanda:1closedeyes:

evet yaşasınnnnn bahar geliyo,artık havalar kapanmasın yaaaa.hiç sevmiyorum kapalı,yağmurlu,karlı,soğuk havaları sanırım kısaca ben kışı hiç sevmiyorum.

Bende hiç sevmem kışı,soğuğu.. ne yazıkki bizim ülkemizde kış uzun sürüyor( bahar ve yaz ayını çok severim ama sonbahar ve kış mevsimlerinde dışarı bile çıkmak istemem...

hım anladım tamam.sen nasılsın neler yapıyosun?sizde varrmı öle denetim durumları,arama sorunları falan.

[/SIZE]
hım anladım tamam.sen nasılsın neler yapıyosun?sizde varrmı öle denetim durumları,arama sorunları falan.

Denetimden yeni çıktılar ama sıkıntılar daha bitmedi gittikçe sıkıyorlar tabiki anlamadığım şekilde telefonda sinirlenmeler yaşıyorum sesi gün geçtikçe dahada kötü geliyor artık tahammül sınırlarının sonuna geldiler sanırım ne yazıkki bende gücümü yavaş yavaş tüketiyorum ve eskisi kadar tahammüllü olamıyorum ona karşı.. özlem kötü vuruyor.. kelimelere yüklenen sevgi sözcükleri ve özlemin dahda acı vermekten öteye bir faydaıs yok artık..

Son düzenleme:
birazcık daha sürecek böle ama güzel günlerin neşeli günlerin gelmesine çok az kaldı.bi de kışın insanlar kış deprosyonu yaşıyormuş.özellikle yaz döneminde doğanlar daha çok etkileniyormuş.şimdi artık bahar geliyo,gerçi onlar için daha zor olacak çünkü günler uzayacak:)ama olsun.ilk başladığımız günü düşünce valla iyice rahatlıyorum.

Ama o kasvetli kış günlerindne kurtulduğumuz içiin günler uzun olsada daha iyi geçecek bence nisan ayında yeni dönemler gelecek ve bizimkiler biraz daha rahatlayacaklar

Ama o kasvetli kış günlerindne kurtulduğumuz içiin günler uzun olsada daha iyi geçecek bence nisan ayında yeni dönemler gelecek ve bizimkiler biraz daha rahatlayacaklar

evet bak bu söylediğin çok doğru:)))nisancılarrr çabuk gelin:)))))

aslında bazılarınıza sevınclı haberım olabılır ama hangınızı etkıler kımlerı etkılemez bılmem .
hadı yalvarın bakem :)

aslında bazılarınıza sevınclı haberım olabılır ama hangınızı etkıler kımlerı etkılemez bılmem .
hadı yalvarın bakem :)

yaaaa illa çatlatacaksın de mi?söle söle.ben kimseye sölemem söz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…