tamam o zaman artık sıkılmak üzülmek yok.burda hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz.paylaştıkça azalır sorunlar ve birbirimizi en iyi anlayanlarız.bu arada antalya da nerdesiniz?biz antalyada 4 sene kalmıştık,hatta eşimle geldikten sonra bi antalya kaçamğı yapmayı düşünüyoruz
canım ben çıkıyım şimdilik öpüyorummŞeniz
Selam kızlar nasılsınız??
bilmiyorum bulunduğunuz yerlerde hava nasıl ama izmirde hava mükemmel.psikolojik olarak bi rahatlama var içimde:)ne güzel ya bahar geldi yaşasın:)))))
sen sormadan içime doğmuş gibi ben hemen yazdım:))))sen nasılsın?
Çok özleidm izmir imafoldumben
bende çok özlüyorum izmiri o yüzden şimdi bol bol özlem gideriyorum,hatta cumayada hava böle olursa sezon açılışı yaparım:)))))oh oh iyice özleteyim:)))))
ayrıca aşk olsun biz varız,onlarda gelirler birazdan.gamiş yemeğe gitmişti,güzde bugün aşırı bir iş yoğunluğu yaşıyo.
bu arada ceren,bıy,ayaz...yine haber alamıyozruz kimselerden
evet yaşasınnnnn bahar geliyo,artık havalar kapanmasın yaaaa.hiç sevmiyorum kapalı,yağmurlu,karlı,soğuk havaları sanırım kısaca ben kışı hiç sevmiyorum.
hım anladım tamam.sen nasılsın neler yapıyosun?sizde varrmı öle denetim durumları,arama sorunları falan.
birazcık daha sürecek böle ama güzel günlerin neşeli günlerin gelmesine çok az kaldı.bi de kışın insanlar kış deprosyonu yaşıyormuş.özellikle yaz döneminde doğanlar daha çok etkileniyormuş.şimdi artık bahar geliyo,gerçi onlar için daha zor olacak çünkü günler uzayacak:)ama olsun.ilk başladığımız günü düşünce valla iyice rahatlıyorum.
Ama o kasvetli kış günlerindne kurtulduğumuz içiin günler uzun olsada daha iyi geçecek bencenisan ayında yeni dönemler gelecek ve bizimkiler biraz daha rahatlayacaklar
aslında bazılarınıza sevınclı haberım olabılır ama hangınızı etkıler kımlerı etkılemez bılmem .
hadı yalvarın bakem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?