benımkı agrı doğubeyazıtta. onların 6 mayısta bıralcaklarmıs. şimdi denetım var bırde mayısta varmıs mayos denetımıne takılmasınlar dıye 6 mayısta ktm gonderıyolarmıs bakalım belkı sadece agrıya ozeldır. bılmıyorum yanı
bizimkı ıcın sanırım pek degısmeyecek. cunku ıızn kullanıyya gene normal zamnda terhıs olur bırde amelıyattan sonra sanmıyorum bı daha askere gerı gıtsın. 18 martta amelıyat var. 22 matta hastaneden cıksa en az 25 nısana kadar hava degısımı olcakmıs. sonra 15-20 gun d zmır yabancı subede yapıyomus. tabı henuz hava degısımı kac gun verırler bılmıyoruz. buyuk ıhtımal bole olcak. hayırlısı dıyorum.
ay ya musterı varken askım geldı msn 10 dk gırebılcem dedı ama ben onusamdım cunku musterı vardı basımda. bıktım bu ıslerden
iyiyim ben ya,diğer sayfalarda da yazdım bahar geldi ya hava güneşli falan psikolojik olarak acaip huzurlu,mutlu hissediyorum kendimi:)))))
eşimle de çok şükür herşey yolunda.biz ilk zamanlar didişirdik şimdi maşallah pek bi keyifliyiz.ikimizde yaz dönemlerinde doğduğumuzdanmıdır nedir havalar güzel oldukça herşey güzel geliyo bize.bi de aamızdaki sorunları falan da hallettik.yani şimdilik herşey yolunda.umarım hep böle devam eder
ya ona bıle razı demı sıkıs tepış. kız 15 yapsalar yerde yatmaya razıyım yeterkı geleyım havasında olurlar herhalde. kız bu 5 aylıklar cokmu hanım evladı ne
[/SIZE]
Denetimden yeni çıktılar ama sıkıntılar daha bitmedi gittikçe sıkıyorlar tabiki anlamadığım şekilde telefonda sinirlenmeler yaşıyorum sesi gün geçtikçe dahada kötü geliyor artık tahammül sınırlarının sonuna geldiler sanırım ne yazıkki bende gücümü yavaş yavaş tüketiyorum ve eskisi kadar tahammüllü olamıyorum ona karşı.. özlem kötü vuruyor.. kelimelere yüklenen sevgi sözcükleri ve özlemin dahda acı vermekten öteye bir faydaıs yok artık..
canım aynı durum bendede var bugn aramadı bak işte dün cok kötüydüü bişiler olmuş ama söylemedi sadece dediği mahvettiler bizi ediceklerdii buydu işte.. güçleri iice tükendi inanılmaz sıkıldıı kaçsam burdan falan diyodu bi zamn off bitsinnn... neyseki bugnde bittii onlar için dahada zor belkidee...
Aramaması senin açından daha iyi olmuş biliyorum keşke sesini duysaydım en azından diyorsundur ama siniri geçmeden aramasa daha iyi.. Off geçsin artık yaa o kadar bunaldımki!! buarada seninki nerdeydi??
begy sıkma canını,yarına arar inşallah ve morali daha iyi olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?