331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaka şaka yalvarmanıza gerek yok.

zaten sadece ınston var ınstoncum senınkı nerde askerdı ya hep unutuyom kusura bakma

edirne-keşanda.senin eşin neredeydi bak bende unuttum:)

benımkı agrı doğubeyazıtta. onların 6 mayısta bıralcaklarmıs. şimdi denetım var bırde mayısta varmıs mayos denetımıne takılmasınlar dıye 6 mayısta ktm gonderıyolarmıs bakalım belkı sadece agrıya ozeldır. bılmıyorum yanı

iyiymiş inşallah dediğin gibidir de çabuk kavuşursun eşine.bizlerde senin adına çooook seviniriz:)))))bizim için böle bişey var mı bilmiyorum tabi.hayırlısı herşeyin.ama olursa da hani yani hiç fena olmaz.baya bi gün karı olmuş olur fena mı

bizimkı ıcın sanırım pek degısmeyecek. cunku ıızn kullanıyya gene normal zamnda terhıs olur bırde amelıyattan sonra sanmıyorum bı daha askere gerı gıtsın. 18 martta amelıyat var. 22 matta hastaneden cıksa en az 25 nısana kadar hava degısımı olcakmıs. sonra 15-20 gun d zmır yabancı subede yapıyomus. tabı henuz hava degısımı kac gun verırler bılmıyoruz. buyuk ıhtımal bole olcak. hayırlısı dıyorum.

ay ya musterı varken askım geldı msn 10 dk gırebılcem dedı ama ben onusamdım cunku musterı vardı basımda. bıktım bu ıslerden

dediğin gibi hayırlısı.sen yine ameliyat sonrası normal süreç olarak düşün,sonrasında dediğin gibi olursa sizin için güzel bir sürpriz olur:)

evt. sen nasılsın ya sakı hep kendı sorunlarımdan bahsedıyomus gıbı oldum sen anlat bırazda.

iyiyim ben ya,diğer sayfalarda da yazdım bahar geldi ya hava güneşli falan psikolojik olarak acaip huzurlu,mutlu hissediyorum kendimi:)))))
eşimle de çok şükür herşey yolunda.biz ilk zamanlar didişirdik şimdi maşallah pek bi keyifliyiz.ikimizde yaz dönemlerinde doğduğumuzdanmıdır nedir havalar güzel oldukça herşey güzel geliyo bize.bi de aamızdaki sorunları falan da hallettik.yani şimdilik herşey yolunda.umarım hep böle devam eder

ınsallah ya boyle guzel olsun hersey . sunun surasında ne kaldı gelmelerıne zaten. 1 aya kalamdan ay ne gıysel ay ne alsam ayne sursem derdıne dusmeye bslarız.yok sacımı nası yapsam kasımımı boyasamtarzı konusmalar doner burda. ne pısırsem gelınce bılmem ne . o heyecanla gunler bıraz daha yavas geceer sanırım.
işin kotusu adamlar askerden gelınce ılgısz olurlarsa 329 dakıler gıbı hayal kırıklıyı zor olacak . ben benımkıde sordum bıle sende olemı olcan dıye yok ben ole olma dıyo ama gorcez tabı demekle olmuyo . bebek gıbı nazlanmak ısterım gelınce. emınım oda nazlanmak ıstıcektır. bakalım hangımız nazlanıcaz

söylediğklerinde haklısın,1 ay kala günler düşüncelerle gelip geçecek.geldikleri dönem konusunda ben şöyle düşünüyorum;onlar için de bizim için de böyle bir süreç geçecek.onlar mesela dışarı hayatına adepte olma zorunu yaşayacaklar,bizler için de 6 ay onlarsız olmanın verdiği boşluğun bir anda dolmasıyla oluşan şaşkınlık olacak.yani iki taraf için de bence bi alışma süreci olacak.ben mesela kendi adıma düşünüyorum da yeniden evlenicekmişim gibi olacak,yaniden ailemin yanndan ayrılma,5 aydır yapılmayan yemeklere tekrar geri dönüşte kobay olarak kullanılacak eş,bi anda yalnız yatarken yanında birinin olmasına alışma süreci.ayyy bak bu satırı yazınca aklıma geldi.eşim bi keresinde dediki keşke yanımda olsan tek kişilik yatakta uyumaya bile razıyım:))bunun bana komik gelmesinin nedeni bizimki hiç öyle rahatsız durumaz illa rahat olacak.ferah ferah olacak:))))

ya ona bıle razı demı sıkıs tepış. kız 15 yapsalar yerde yatmaya razıyım yeterkı geleyım havasında olurlar herhalde. kız bu 5 aylıklar cokmu hanım evladı ne

ya ona bıle razı demı sıkıs tepış. kız 15 yapsalar yerde yatmaya razıyım yeterkı geleyım havasında olurlar herhalde. kız bu 5 aylıklar cokmu hanım evladı ne

:)))))) süpersin yaaaaa:))))bence de kesin hanımevladılar ama bu askerlik iyi gelir şimdi daha bi güçlü olurlar:))))öle herşeyin kolayına kaçmazlar

canımcım ben cıkıyom. sukur bu gunde bıttı askımsız son 3 gecem 2 gunum . yazarken bıle kalp atıslarım hızlandı. gorunce dusup bayılmasam barı

canım aynı durum bendede var bugn aramadı bak işte dün cok kötüydüü bişiler olmuş ama söylemedi sadece dediği mahvettiler bizi ediceklerdii buydu işte.. güçleri iice tükendi inanılmaz sıkıldıı kaçsam burdan falan diyodu bi zamn off bitsinnn... neyseki bugnde bittii onlar için dahada zor belkidee...

Aramaması senin açından daha iyi olmuş biliyorum keşke sesini duysaydım en azından diyorsundur ama siniri geçmeden aramasa daha iyi.. Off geçsin artık yaa o kadar bunaldımki!! buarada seninki nerdeydi??

Aramaması senin açından daha iyi olmuş biliyorum keşke sesini duysaydım en azından diyorsundur ama siniri geçmeden aramasa daha iyi.. Off geçsin artık yaa o kadar bunaldımki!! buarada seninki nerdeydi??

evt cnm aynen öyle içimden öyle geçio ben arıcaktım bugn elim çok tlfna gitti ama boşver dedm bungde böyle geçsin bi kalsn kendine dedm yrn ne olur bilemem dayanabilirmiyim ama çok fena bu ara iştee.. bnmki artvin meydancıkta canm baya uzakk yanii senin nerseydii canm..

begy sıkma canını,yarına arar inşallah ve morali daha iyi olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…