331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet o ılac ıste yuzu soyuyomus. o testlerı yaptırcam umarım sorun yokturda kullanırım

bak şimdi bende merak ettim bu ilacı özelden atsanıza ismini belki yasak falandır aleni yazmak burda eczaneye bi sorayım

Eczane bilgi vermeyebilir çünkü reçeteli bi ilaç

bu arada ben o hapın kremını kullandım ısotrexındı adı ama toplatılma kararı almıŞ

aha mysoluda biliyor:))))aslında bende kullanmayı çok istiyorum.gerçi maşallah eskisi gibi değil cildim ama regl dönemlerinde çıkıyor.bi de yanağımda küçük bi kitle vardı onu aldırmıştım onun izi var çok azcık.mustafa sandalın cildi mesela kazıttıktan sonra nasıl berrak duruyo

kzı neyı kazırttı mustafa

kızlar sivilce ilaçlarıyla ilgili bilgi vermişler ama ddiğimiz hap yazmıyor bu arada ben nasıl yazıldığını unuttum

Doktor Tavsiyeli ılaçlar ;

Az ve Orta Şiddetteki Sivilceler ıçin;
1-Imex Sabun;
Etkileri : Yapısında bulunan sebumlar sayesinde gözenekleri açarak nazikçe ve derinlemesine temizler.Sivilce oluşumunu yavaşlatır.
Kullanımı : Hastanın isteğine göre kullanılır.Aşırı kullanımında yan etkisi yoktur.
Fiyatı : 9 ytl
2-Monodoks Kapsül ;
Etkileri : Metabolizmadaki yağların yakılmasında etkilidir.Metabolizmayı düzenler.Fazla yağı enjekte eder,fazla yağ idrar ile vücuddan atılır.Böylece sivilce çıkma oranı azalır.
Kullanımı : 24 saat ara ile 1 adet kapsül alınır.Sabah kahvaltısından sonra alınmalı.
Fiyatı : 4,05 ytl
3-Benzamycin ;
Etkiler, : Gözenek altındaki yağları sıvı yaparak kaybolmasını sağlar.En Etkili ılaçlardan biridir.
Fiyatı : 33 ytl
4-Cleocin-T ;
Etkileri : Sıkılmış sivilcelerin kırmızılığını giderir kırmızılıkları düzenli kullanımda azaltır.
Fiyatı : 8 ytl
5-SiveX Losyon ;
Etkileri : Gözenekleri derinlemesine temizler.Düzenli kullanımda yüzde sivilce çıkma oranını azaltır.
Kullanımı : Hastanın isteğine göre günde 1 veya 2 defa yüze uygulanır.20-30 dkka beklenir.Yüz yıkanır.Günde 2 den fazla kullanılmamalıdır.
Fiyatı : 22,90 ytl
6-Isotrexin Jel :
Etkileri ; Derinin altındaki yıpranmış dokuları sıkıştırır ve daha hızlı yenilenmesini sağlar.Böylece Kırmızı veya Mor renkli sivilcelerin zamanla kaybolmasında rol oynar.
Kullanımı : Temizlenmiş sivilceli deriye uygulanır.Deri altına nüfus eder ve dokuları sıkıştırır.10-20 dkka beklenir ve yüz yıkanır.
Fiyatı : 17,68 ytl
7- Tretin Krem veya Acnelyse [ Aynı Etki Yapar Tretin Daaa CAbuk soyar ]
Etkileri : Sivilce ızlerinin Tedavisinde Kullanılır.Kremi sürdüğünüz yer 1 hafta içinde soyulur ve allttan pürüssüz bi cilt gelir
Fiyat : 12 ytl
Bu ilaçların kullanım sırası ; ilk olarak Imex sabun ile yüzümüzü nazikçe sabunluyoruz ve yıkıyoruz yüzümüzü kuruluyoruz.Kuruladıktan sonra Sivex vya Benzamycin losyonumuzu sivilceli bölgeye sürüyoruz isteğe göre yüzün tamamına sürülebilir.20-30 dkka beklendikten sonra yüz yıkanır.Kurulama işlemi yapılır.Isotrexin jel vya Cleocin-T de sıra temizlenmiş bölgeye sürülür ince tabaka halinde 10-20 dkka kuruması beklenir ve yıkanır.
Kullanım Sırası :
1-ımex Sabun , 2- Sivex Losyon , 3- Isotrexin Jel 2-3 Almayanlar ıçin 2- Benzamycin 4-Cleocin-T

2-Monodoks Kapsül ;
Etkileri : Metabolizmadaki yağların yakılmasında etkilidir.Metabolizmayı düzenler.Fazla yağı enjekte eder,fazla yağ idrar ile vücuddan atılır.Böylece sivilce çıkma oranı azalır.
Kullanımı : 24 saat ara ile 1 adet kapsül alınır.Sabah kahvaltısından sonra alınmalı.
Fiyatı : 4,05 ytl

Bu dikkatimi çekti hiç duydunuz mu

sevıyorum ulen
askım deprestı he

evet canım gelıyo ınsallah. ama gormeden ınanasım gelmıyo hep dıyorumya.

yaaa ama ben ne dedim üste beni duygusal moda sokmayın bi girersem sizin gibi değilim valla hiç çıkamam sonra uğraşır durursunuz benimle.:))))

ohhh yine kimsecikle kalmamışşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…