331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım süper olmuşş sizin önceden olmasıı:)))) şimdi sen rahatsın ozaman :)))

alıncak kalmadı artık şükür ki evi uyerleştirince bakçam eksiklere he biblolar var onlarda en son alıncak yani bitti şükür ki:))

o kadar güzel ki keşke linki olsa atsam gördüğüm en güzel yatak odası beyaz otel başlıklı ama çok şık bende en son yatak odası için yolluğu ve yatak örtüsünü aldım :)))

aaa keşkee olsaaaaaa merak ettim şimdii çokkkk.....hayırlı olsunnn canımmm benm pekiii nişanlınnn bunları gördümüü??

canım süper olmuşş sizin önceden olmasıı:)))) şimdi sen rahatsın ozaman :)))

evet canım ya rahatız biz o gelince mobilya halı alıncak bitcek şükürler olsun ama oluyo ya hiç takma kafana....

evet canım ya rahatız biz o gelince mobilya halı alıncak bitcek şükürler olsun ama oluyo ya hiç takma kafana....

yok yok canımm ben rahatım birazzz:))))))))))))))))))) bu konudaaa herşey olurrrrr :))

aaa keşkee olsaaaaaa merak ettim şimdii çokkkk.....hayırlı olsunnn canımmm benm pekiii nişanlınnn bunları gördümüü??

tabi canım hepsini gördü resimlerini çektim msnden baktı yolluğa ve yatak örtüsüne asırı beğendi yatak odasını zaten gitmeden beğenmiştik resmini çekersem gönderirim yatak odasını ama çok güzel ya..eminim sende çok beğenirsin...

canımm benmmm eminim çok güzeldirrrrrr... güle güleeee otur evinde inşşşşş...yatak örtüsünü nasıl aldınn bi ara bende onu alıcammm inşş bi kaç şey var kafamdaaa...

çok araştırıyo benim nışanlım ya eve iğne alsak internetten arastıryo okuyoda okuyo beyaz esyalarda delirmiştim resmen :))

canımm benmmm eminim çok güzeldirrrrrr... güle güleeee otur evinde inşşşşş...yatak örtüsünü nasıl aldınn bi ara bende onu alıcammm inşş bi kaç şey var kafamdaaa...

ben yatak örtüsünü çok abiye istememiştim taçın delüxe ekru diye modeli var onu çok beğendim tam istediğim gibiydi onu aldım ,internette çok belli değil ama gidersen bi bak çok şık ve kullanışlı bence yakından gör

yolluklarda yolluk sayılmaz koyun postu gibi oluyo ya ama değil koyun postu ekru renkte iki tane onlardan aldım çok değişik duruyo

mutfak halısını karar veremedim sadece ankastre mutfak nasıl halı olur bilemiyorum belki kilim alabilirim değişk tarzda

yok yok canımm tahmin ediyorum çok güzeldirrrr....bakayım bende kervandan almayı düşünüyorumm kısmetsee ablamın vardı ondan benzeri gibii:))

yok yok canımm tahmin ediyorum çok güzeldirrrr....bakayım bende kervandan almayı düşünüyorumm kısmetsee ablamın vardı ondan benzeri gibii:))

kervandakilerde müthiş ama pahalı geldi alamadım senin gücün varsa muhakkak ordan al

mutfak ankastre siyahlı beyazlı iki renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…