331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hrekes bı andan kaybolmus valla

bende geldm şimdii bi yandan işteym bi yandan burdaa napalımm şekerlerr..

bende geldm şimdii bi yandan işteym bi yandan burdaa napalımm şekerlerr..

bende geldim bende geldimmmmm.güz yine süpersin:))ne güzel ya tatlı tatlı telaş başlamışş sende.evde kalma konusunda çok haklısın.eşim gittikten sonra valizimi almaya geldim,amanın varya bi fena oldum.hemen çıktım evden.hatta Allahım nasip ederde tez zamanda tamamen çıkarız o evden.aminnn:)))

tesekkur ederım tatlım o senın superlıgın.
sormaya aklıma ne geldı bılıyonmu hep kendıme bısı aldım adama hıc bısı almadım ne ruhsuuzm ya. aksam cıkısta guzel bı esofman takımına ıhtoyacı vardı onu alayım dıyorum. orda da rahat rahat gıyer. ay kız son alksam . ısımı bıtırp hemn yatayım cabucak sabah olsun ama gozume uyku gorcekmı bılmıyom . bu aksam kkda yanlız bırakmayın benı. yarıdm edın hazırlıga da aklıma gelmeyenlerı sız hatırlatırsıznız.
bu cerende tadını kacırdı valla nerelerde ııce unuttu bızı

cerennnnnnnn bak kızıyorum ama.

bence de ilk işin eşoftman takımı almak olsun.öyle ev temizliğiydi bilmem neydi uğraşma.onun tek istediği huzurlu bi şekilde yanında olmak.ayyyy ne heyecanlısınızdır ikinizde.paylaşacak anlatacak o kadar çok şeyiniz olur ki.ama orada giymesi için çok fazla bişey almana gerek yok bence sonuçta orda ne kadar giyebilirlerki,ya da parfüm falan ne yapacakki.yani kafanı bunlarla yorma hiç.kavuşmanızın tadını çıkarın.

evet canım kesınlıkle alayım 6 d cıkcam sımdı. temızlık feklan yapmıcam. pazar gunu yaparım fazla bı ıs yk zaten. olsada tın valla. askımı oledım ugrasamam .

off ne büyük heyecannn canım yaa.. darısı bizee inş..

ınsallah guzelım sızlerde kavusursunuz hasretlık gerecekten zor cekmeyen bılemez. ama guzel yanlarıda var mesela ben 5 sene sonra esımın hala benıı bole ozluyo olmsına cok sevındım. ne evlılıkler var 2 senede suyu cıkıyo bırbırlerını gormek ıstemıyolar. ıı yanlarını dusunerek katlanabılıyo ınsan.

canlarım ben cıkıyorum ayyyyyyyyyyyyyyy
içim cok hopluyo optum sızı

ayy mektubumu almışşşş haberide yoktu söylememiştm gönderdiğimiii:)) bianda mektubun var demişler şaşrmışşşşşşş vee bennn bide güzel parfümde sıkmıştımm çok kötü olmuşş canım benmmm:) ama çok mutlu olduu:)) bide yıl dönümümzde gelmiştii süpriz oldu onada..

kaydirigubbakcemile5

güzcüm eşlik etmek için geldim sana:)))

eşimle konuştum bende.rahatladım birazcık.ama sadece birazcık tam değil yani:)

güz eşin yarın kaçta gelecek?nasılsın heyecan durumun ne alemde:))))

tesekkur ederım canım .en azından haber lmıssın bunada sukur. haber lamyınca ınsan bı tuhaf oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…