331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ne beklemesi fink atar gezerlerdi:))))burda bizimle ilgili değil face,msn de gezerlerdi:)))))bak bu bile allahın taktiri.erkekler dışarda kadınlar askerde düşünsenize üüfff.
malesef ilarzu hep böle hep:))))ama olsun allah sizede en kısa zamanda hayırlısıyla evliliği nasip etsin

ben çifte özlem çekiyorum hem eşimi hem evimi özlüyorummm offffffff yaa çok özlüyorum evimiiisenağlama

gamıs ve ınston ınsan evını ozler bılıyomda. ınan evınde ozlemde bı baska koyuyo.. ben sımdı ıcerı gırıyom ısteng gelıp duvarda kocamam dugun resmımız. ıcım cok kotu oluyo. bugun sabah kalktım delı delı etrafa baktım sankı duvarlarla konustum ıcımden gelıyo askım gelıyo bır gun kaldı yakında sızlerde senleneceksıznız gıbı baktım durdum tum esyalara. halıya duvara masay aole delı delı baktım. sankı benı anlıcaklar ya onlarda ozlemıste onları tesellı edıyom sanlkı. sonra kendıme g-geldım ııce kafayı yıdın dedım topla bıraz kendını manyak. gelınce adama etmedıgın kalmaz sımdı su yaptıgına bak dedım guldum halıme.

sımdı annenın kucagının tadını cıkcar bence. o evde tek kalmanında ayrı zorlukları var.

Bencede yalnız kalmaktansa ailenle olmak daha iyi bu dönemde en azından azda olsa onlarla oyalanabiliyoruz.. Evde olmak dahada kötü olur eminmki her yer anı dolu özlem vurur, isyan edersin.. Daha iki gün önce bu koltukta oturuyorduk şimdi sesini bile istediğimde duyamıyorum diye kafayı yer insan..

o duyguyuda çok iyi bilirim canım eşim şantiye de kalmak zorunda kaldıgında içim eziliyodu :1no2:

kız mysoul saclar guzel olduda yıprantı kız. bu aksam yaglasammı zeytınyagıyla. yoks avu-onun maskelerı var ondanmı yapsam ne dersın bu aksam her yerımne maske yapmam lkazım

ay konudan konuya atlıyom kusura bakmıyonuz demı

ben bu yüzden evlenince acaba mutsuz olur muyum ileride zor gelir mi diye düşünüyorum

siz eğer öyle diyorsanız yine de nasip etsin diyorsanız demekki artıları daha fazla.

benim tek şikayetim bu çünkü

O anlattığım maske tarifi varya sana onu yap içinede zeytin yağı koy bence avonu yapma

ilarzu cnm evlenınce hep mutlu olcam sanıyosan hata edersın sımdıkı gıbı olcak bıraz ıı bıraz kotu bazen ayy kocacım bazen ayyy bıktım bu yaratıktan havalarında gezcen.

saçlarına zeytinyağı yap içine iki de yumurta sarısı kır az süt koy.

tüm vücuduna da kil maskesi yap güzel bir buharlı banyo esnasında

ayaklarına güzel kokulu krem ellerine ve boynuna dazemuszemus

miisssssbayanssulusmile

O anlattığım maske tarifi varya sana onu yap içinede zeytin yağı koy bence avonu yapma

sole yapayım bak zeytın yagına ampul kırım bırazda badem yagı sureyım. tabı once su meshur aktarımıza gıdelımde badem alalım aradıysa ulasamamsıtır yazık aklinialirimsmile

Konuyla alakaıs yok ama eurovision parçasını dinlediniz mi? Ben Mangayı normalde beğenmeme rağmen parçayı çok basit gördüm

kız tum vucudu kılı nerdden bulayım
domuzlar gıbı camura yatmak lazım. izmirde camurda yok napsamkı. şaka bı yana ben yosun sabunuyla kabak lıfını kullanıyom tavsıye ederım yumsacık oluyo cok guzel temızlıyo ardından da guzelc ekremlecem ve strec fılmle mumyalıcam sabaha kadar . sabah kalkınca tekrar dus alırım tabı. hehe ıse yaramıcam ama olsun

askıma dun dedım rgl bıtmıyo uzgunum . ne dese begenırsın. artık bısı demıyorum sadece onunde saygıyla egılıyorum. her tatılı nası yakalıyo bole ancak saygı duyarım bu satten sonra dıyo. bundan sonra tatıl zamanlarını bana degıl ona sorcakmıs. :asigim:

kızlar sitede problem var sanırım girilmiyor bu sayfa açıktı diye yazabiliyorum sanırsam yani deniyorum yazıp yazamadığımı

onu niye yapıyorsun meleğim steçleme işini?

cnaım selulıt yagın ı surup strecleyınce sabah yumsacık oluyodu
sımdı kremlesem sanırım aynı etkıyı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…