331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle haklısın canım.bi de bende hemen senaryolar hazırdır.belli etmemeye çalıştım burda ama aklım çıkmıştı resmen.baya sıkı bi denetim varmış.sen benim tek dayanma gücümsün dedi bi de.çok bunaldım falan dedi.bende tabi sabret bak,ilk gittiğin günkü arama blgilerine baktım 3 ay geçmiş neredeyse.bitiyor bitecek sabret dedim.birazda ağladım.aslında hiç yapmazdım bunu ama nasıl sıkmışsam kendimi bi anda oldu.bende çok bunaldım.çok zormuş.2 sene ayrı şehirlerdeydik bu kadar zorlanmamıştım dedim.

güz eşin yarın kaçta gelecek?nasılsın heyecan durumun ne alemde:))))

canım esım nkaraya 13:40 da ıncek bende 13 30 da ankarada buluscazya .

zor ısler bunlar ya ıyı bı ders olmustur umarım hem eslerımıze hem bızlere ufak tefek kavgalar cıkarmayız bolece. sen rgl olcanya ondan bu duygusallık

kaçta gelicek eşin?senin bulunduğun şehre gelecek di mi?kaç gün kalacak,sonrasında ne zaman ameliyat?ameliyat nerde olacak?dinlenme izni senin yanında mı olacak....offf amma soru sordum sanırım:)))

nasıl ya sen ankaraya mı gideceksin?uçakla gideceksin sanırım?kaçta gidiyosun?kaç gün sensiz kalacağız?

ankaradan beraber gelcez ızmıre. 14 matra kadar ızınlı 14 teslım olması lazım
ama amelıyatı bırda yapmaya ıkna edrse askerıyeyı gıtmıcek ama tabı zor ıhtımal bu. gıderse 18 martta amaelıyat olcaktı. bakcaz su an hıcbısey bellı degıl

ankaraya 12:30 ucayla gıtcem cumartesı gece dıoncez ya pazartesı gunduz beraberız sadece askım gıdesıye kadar aksam gorusemeyecegız.

hım tamam şimdi anladım:)peki ameliyat olunca senin yanında kalacak ama di mi

ızmırde olursa yanımda kalır ama erzuurmda olurda hava degısımıne 10 gun sonra gerı gelır

ayyyy inşallah yanında olur.sen çantanı hazırladın mı?eksik bişeyin yok di mi:)?

son kontrollerı yapıyorum
umarım yoktur eksık bısey. akma gelen herseyı aldım.ama ya bı an once bulasımda gerı kalan herseyı ordan alırız eksıkse bıle. cok heyecanlıyım ya nası uyuyacm bılmıyom sabah kuaforegıtcem fon felan cektırım

uyumasan bile yatağa gir gözlerini kapat.yarın şiş gözlerle çıkma kocacığının karşısına.sakin sakin düşün alacaklarını,sonra çantanı kapat.ılık bir duş al biraz rahatlarsın hem.sonra gir yatağına dinlen.yarın çoook güzel bir gün sizi bekliyor:))))

evet canım sagol . umarım hersey cok guzel olur. tek o sagsalım gelsınde yanıma baska bısı sorun degıl . gormeden ınanamıyorum . iice psılokojım gıtmıs. sevınemıyom bıle ratık. korkuyorum bısı olcak dıye. yeter artık .

ben yatayım artık canım senı cok opuyorum. ıı geceler. pazartesı gorusmez uzere. benı unutmayın emı

Allah sağsalim kavuşmanızı nasip etsin.kötü şeyler düşünme.dua et.seni o kadar iyi anlıyorum ki emin ol bende öyleyim.dularımız sizinle,inşallah sağsalim kavuşursunuz.şimdiden gözün aydın.mutluluklarrrrr

sagol cnm ben kactım.
optum byby

günaydın şafak:226

gunaydın tatlıkıs
ay nerelerdesınız kızlar neye yoksunuz bakayım.10:30 da taksı gelcek hava alanına gıdecegım. ayyy ya sadece satteler kaldı ınanmıyorum.

gunaydın tatlıkıs
ay nerelerdesınız kızlar neye yoksunuz bakayım.10:30 da taksı gelcek hava alanına gıdecegım. ayyy ya sadece satteler kaldı ınanmıyorum.

günaydın güz_1
eşinin yanına mı gidiosun ?

sayılır ankarada bulusacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…