ne bileyim canlar ya anlamıyorum bu olayı
babalarımız 24 ay yapmış doğuda yapmış
bunlarınkisi de hiç mi can değildi
biizim yeni jenerasyon analarımız gerçekten el bebek yetiştiriyor oğulcukklarını
hiç zorlanma yok hiç açlıkla büyümemişler milletin sana yağı , tüp, ekmek kuyruklarını yaşamamışlar
zor geliyor dolayısıyla şimdi de..
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum
oğlum olursa böyle el bebek yetiştirmicem salacam sokağa geçinsin etsin işte
bence hiç o durumlara girmezler çünkü kesin bizi gönderirler:)))biz onlardan daha güçlüyüz beesana harfıyyen katılıyorum. erke dedıgın dayanıklı olmayı yahu. eskıden olsa magra donemınde yasasak oo bunlar bızı magrada ac bırakcak tı demekkı. ay karıcım aslan cıktı onume avlanamadım ay karıcım agactan ayagıma kıymık battı meyve toplayamadım dıye.
amma çene yapmısınız haaa biz çalışalım siz cene yapın reva lenn bu reva mı :mymeka:
bence hiç o durumlara girmezler çünkü kesin bizi gönderirler:)))biz onlardan daha güçlüyüz bee
:roflol::roflol::roflol: harıkasın bu hıc aklıma gelmemıstı. doğgru soluyosun
my soul kızdınmı ban nıye yazmıyon. senın ıcın demedım he yanlıs anlamadın ınsallah
keşke gelebilsem mysoul naber tatlışko nicedir görüşemiyoruz :)))
sana harfıyyen katılıyorum. erke dedıgın dayanıklı olmayı yahu. eskıden olsa magra donemınde yasasak oo bunlar bızı magrada ac bırakcak tı demekkı. ay karıcım aslan cıktı onume avlanamadım ay karıcım agactan ayagıma kıymık battı meyve toplayamadım dıye.
bence hiç o durumlara girmezler çünkü kesin bizi gönderirler:)))biz onlardan daha güçlüyüz bee
yapmadık yapmadık kızma:=)yeni başladık bizde...
aman nerde be güzelim.ama varya tam da alıştırmya başlamıştım bizimkini şimdi yeniden başa dönüp alıştırmaya çalışacaz ah ah:))))kaydirigubbakcemile3
kesinlikle çiçeğim yaaaa
bi ben kendimi sanıyordum böyle ama benden çok varmış sevindim açıkçası bi yanda da halimize üzüldüm
biz hep böle mi olacaz yaa ben istemiyorum herşeye hakim olmayı yaaa
istiyorum ki o organize etsin kursun kafasında böyle yapacaz desin. ben itiraz edeceksem edeyim kaydirigubbakcemile3 ama yine de o desin fikri ilk o versin CADIARZU
bu zamana kadar herşeyi ben yaparım modunda geçirdim bundan sonra o desin ay cnım sen yapamazsın kaldıramazsın onu dur ben yapayım desin yaaaa :sinifsinif:
kızlar valla neler oluyo anlamış değilim.sanırım hepimizin tahammül sınırlarımız son demlerinde.nasıl olacak böle ne yapsak ki acaba?
ben sole dusunuyorum kendımı rahatlatmak ıcın . eger ben askerlık yapıyoolsaydım o burda normal hayatına devam ederdı. bırde ustune nıye aramıyon benı ne yanı aksam yatmadan 1 dk telefon acamıyonmu merak edıyoz herhalde dıye fırca yerdık. bazı kıskançlarda çarsıya cıkma cıkıncada yemek felan ye hemen gerı don ne bılıyım hep gel msnde benle konus arkadaslrınla sagda solda gezme ole ,naralarını dınlerdık yalannmı allasen
ben sole dusunuyorum kendımı rahatlatmak ıcın . eger ben askerlık yapıyoolsaydım o burda normal hayatına devam ederdı. bırde ustune nıye aramıyon benı ne yanı aksam yatmadan 1 dk telefon acamıyonmu merak edıyoz herhalde dıye fırca yerdık. bazı kıskançlarda çarsıya cıkma cıkıncada yemek felan ye hemen gerı don ne bılıyım hep gel msnde benle konus arkadaslrınla sagda solda gezme ole ,naralarını dınlerdık yalannmı allasen
offff güzcüm yaaaa.yani ordada rahat yok bize:))))
ayy süpersin yaa bu erkek milletine bak sen nasıllar ya bide bizim yaptıklarımza bak greçekten gayet rahat normal hayatlarına devam edrlerdi iki üç kere yakınsak ama yeter bile derledi belkide ahh ahhhh yazık bizee..
yok kız nerde kadın mılletı nerde rahat etmıste ordada etsın
hıc deneme bıle elımden bısey gelmıyo nıye anlatıp benıde uzuyosun dıye sıtem ederlerdı. hele bole forum lardada saatlerce ustumuze kafa yormazlardı he. anca aksam olup yanlızlık basınca bı kadeh ıckıyle ah ulen karı nerdesın deyıp dertlenırlerdı. sonrada kıclarını donup osura osura uyurlardı emınım yanı
yok kız nerde kadın mılletı nerde rahat etmıste ordada etsın
hıc deneme bıle elımden bısey gelmıyo nıye anlatıp benıde uzuyosun dıye sıtem ederlerdı. hele bole forum lardada saatlerce ustumuze kafa yormazlardı he. anca aksam olup yanlızlık basınca bı kadeh ıckıyle ah ulen karı nerdesın deyıp dertlenırlerdı. sonrada kıclarını donup osura osura uyurlardı emınım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?