331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sana harfıyyen katılıyorum. erke dedıgın dayanıklı olmayı yahu. eskıden olsa magra donemınde yasasak oo bunlar bızı magrada ac bırakcak tı demekkı. ay karıcım aslan cıktı onume avlanamadım ay karıcım agactan ayagıma kıymık battı meyve toplayamadım dıye.

amma çene yapmısınız haaa biz çalışalım siz cene yapın reva lenn bu reva mı :mymeka:

gel gamısım sende gel katıl aramaıza geyık yapıyoz burda. bak gene hayvan ısmı oldu . yahu noldu bıze bugun

bence hiç o durumlara girmezler çünkü kesin bizi gönderirler:)))biz onlardan daha güçlüyüz bee
amma çene yapmısınız haaa biz çalışalım siz cene yapın reva lenn bu reva mı :mymeka:

yapmadık yapmadık kızma:=)yeni başladık bizde...

bence hiç o durumlara girmezler çünkü kesin bizi gönderirler:)))biz onlardan daha güçlüyüz bee

:roflol::roflol::roflol: harıkasın bu hıc aklıma gelmemıstı. doğgru soluyosun

my soul kızdınmı ban nıye yazmıyon. senın ıcın demedım he yanlıs anlamadın ınsallah

keşke gelebilsem mysoul naber tatlışko nicedir görüşemiyoruz :)))

my soul kızdınmı ban nıye yazmıyon. senın ıcın demedım he yanlıs anlamadın ınsallah

keşke gelebilsem mysoul naber tatlışko nicedir görüşemiyoruz :)))

Yok canım yaa kızmadım yazdığın yanlış bişey yokki zaten.. Telefonla konuştuk demin gene gereksiz yere kızıldı ve morelim bozuldu.. Artık dayanma noktamın sonuna geldim her an patlayabilirim

Görüşemiyoruz valla neden acaba:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3

yapmadık yapmadık kızma:=)yeni başladık bizde...

kesinlikle çiçeğim yaaaa

bi ben kendimi sanıyordum böyle ama benden çok varmış sevindim açıkçası bi yanda da halimize üzüldüm

biz hep böle mi olacaz yaa ben istemiyorum herşeye hakim olmayı yaaa

istiyorum ki o organize etsin kursun kafasında böyle yapacaz desin. ben itiraz edeceksem edeyim kaydirigubbakcemile3 ama yine de o desin fikri ilk o versin CADIARZU

bu zamana kadar herşeyi ben yaparım modunda geçirdim bundan sonra o desin ay cnım sen yapamazsın kaldıramazsın onu dur ben yapayım desin yaaaa :sinifsinif:

kızlar valla neler oluyo anlamış değilim.sanırım hepimizin tahammül sınırlarımız son demlerinde.nasıl olacak böle ne yapsak ki acaba?

aman nerde be güzelim.ama varya tam da alıştırmya başlamıştım bizimkini şimdi yeniden başa dönüp alıştırmaya çalışacaz ah ah:))))

kızlar valla neler oluyo anlamış değilim.sanırım hepimizin tahammül sınırlarımız son demlerinde.nasıl olacak böle ne yapsak ki acaba?

ben sole dusunuyorum kendımı rahatlatmak ıcın . eger ben askerlık yapıyoolsaydım o burda normal hayatına devam ederdı. bırde ustune nıye aramıyon benı ne yanı aksam yatmadan 1 dk telefon acamıyonmu merak edıyoz herhalde dıye fırca yerdık. bazı kıskançlarda çarsıya cıkma cıkıncada yemek felan ye hemen gerı don ne bılıyım hep gel msnde benle konus arkadaslrınla sagda solda gezme ole ,naralarını dınlerdık yalannmı allasen

offff güzcüm yaaaa.yani ordada rahat yok bize:))))

ayy süpersin yaa bu erkek milletine bak sen nasıllar ya bide bizim yaptıklarımza bak greçekten gayet rahat normal hayatlarına devam edrlerdi iki üç kere yakınsak ama yeter bile derledi belkide ahh ahhhh yazık bizee..

Hatta dahada ileri gidip çıkma çarşıya falan dizini kır otur n eişin var dışarlarda derdiler kesin!!!

offff güzcüm yaaaa.yani ordada rahat yok bize:))))

yok kız nerde kadın mılletı nerde rahat etmıste ordada etsın

ayy süpersin yaa bu erkek milletine bak sen nasıllar ya bide bizim yaptıklarımza bak greçekten gayet rahat normal hayatlarına devam edrlerdi iki üç kere yakınsak ama yeter bile derledi belkide ahh ahhhh yazık bizee..

hıc deneme bıle elımden bısey gelmıyo nıye anlatıp benıde uzuyosun dıye sıtem ederlerdı. hele bole forum lardada saatlerce ustumuze kafa yormazlardı he. anca aksam olup yanlızlık basınca bı kadeh ıckıyle ah ulen karı nerdesın deyıp dertlenırlerdı. sonrada kıclarını donup osura osura uyurlardı emınım yanı

:roflol::roflol:

geberdim gülmekten manyah

:roflol: :roflol: aynennn yaaa sinir oldumm bak şimdii çekemem şimdi işim var sonra konuşalım derlerdi utanmadan bidee ayy arasa açmıcam valla bakkk yaa..

anladım herkes aynı demek ki napacaz bekarlık sultanlık dicez bu zamanlarımızı iyi değerlendirecez:)))

aynen ole ılarzucum zaman zaman duygusala baglasakta hayatta zenv almaya bakcaz . tıpkı onlar gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…