a.s canım hoşgeldin
olsun bi hafta sonu git canım ikinizede iyi gelir hem eşisin evcide çıakrabilirsin bi gece kalırsınız beraber
gamişşş hoş geldinnn nerelrdesin.umarım bugün yoğun değilsindir.yormasınlar seni
canım ya ben evlilik cüzdanını getirmedim.lazım olacağını hiç düşünmemiştim.aslında daha öncede söylemiştim 2 sene ayrı şehirlerdeydik,6 ay eğitim için başka yere gitti falan yani daha öncede böyle ayrı kalmıştık ama ilk defa bu kadar zorlanıyorummmm.hayırlısı geçecek bu günler.dün güz diyor ya bana regl dönemi,onunda etkisi var.
anladım canım sağol.aman olsun bizimkilerle hasret gideriyorum.zaten allah nasip ederse 70 gün sonra hep beraberiz:)
değil mi ama:))))cidden ben ankarada çok zorlanıyorum ama.bizimkileri acaip özlüyorum.neredeyse 1,5 ayda 1 izmire geliyorum.annem bazen bişey anlatıyo anne diyorum bende vardım:)))kızım sende güya evlendin diyo.nasıl olecek böle bilmiyorum.alışmam lazım ankaraya.dizimi kırıp oturmam lazım ama yok.şimdiden şeyi düşünüyorum.ankaraya gidince acaba bayramda mı gelsem bayramdan önce mi:)))
doğru söylüyorsun da ne bileyim güya karar aldım bundan sonra uzun kalacağım ankarada.öyle ayda bir gelmeyeceğim bakalım ne kadar dayanacağım:))))
aman dur aklına gelmez umarım:))))zaten bi görsen eşim hariç herkese dert oluyordu benim izmir kaçamaklarım:))))sağolsun ya çok düşünceli :))))
aman valla ne kendi çevrem ne eşimin çevresi.sonuçta evlilik 2 kişilik kapını kapattığın an o dünta sadece sana ait.ve sadece birbirine karşı sorumlu oluyosun.o yüzden bende çok önem vermem.zaten neyi yapıp ne yapmayacağıma karar verecek yaştayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?