Kizlar merhaba..
Listeyi baya aksattim son zamanlarda, kusura bakmayin canlarim.
Nasil gidiyor ne var ne yok? Hepinizi cok özledim.
Safaklari yariladiniz bir cogunuz, öyle degil mi?
Ben lisete düzenleme yapacagim, safaklari yarilayanlar bildirirlerse sevinirim.
Hepinizi seviyorum..
Kizlar merhaba..
Hepinizi seviyorum..
Kizlar merhaba..
Hepinizi seviyorum..
çok güzel ezgicim.herkes hep böyle mutlu ve özlem dolu olur umarım.sende bu güzel sözlerin ardından gözyaşlarına boğulmuşsundur.ama sevinç gözyaşları.onlarında kalplerinin bizlerle olduğunu bildikçe daha bi aşkla sevgiyle bekliyoruz.ve günler geçiyor.çok az kaldı...sabretmemize değecek...
evet yaaa.bende inanamıyorum hala.resmen 71 bugün yaaaa.hiç geçmez dediğim zamanlar geçiyor.dün eşime dedim ki benim sana destek olmam lazım.sen bana destek oluyosun,teselli ediyosun dedim.olsun sen iyi olunca bende iyi oluyorum.moralim yerinde oluyo.burdaki sıkıntımda senin bi suçun yokki aslım benim yüzümden senin düzenin bozuldu diyo:))bende tabi ne diceğimi şaşırdım.bi de normalde çok öle duygularını belli eden biri değildir.ama dile geliyor artık.olsun bunlarda güzel anılar.bitmesine çok az kaldı.sağ salim kavuşunca daha bi kenetlenmiş,kıymet bilen bi ilişki olacak herkes için.
kesinlikle katılıyorum buna.ama ben neşeli takılamıyorum hep bazen iyi bazen gıcık bazen sinirli bazen kıskanç....öyle değişiyor ruh halim.ama bunun aksini yaparsam farklı gelir zaten eşime.bi ara yapayım dedim böle hergün neşeli falan sen bendn soğudun mu,beni hiç özlemiyomusun moduna geçti bende doğal akışımıza bıraktım:)))
ahaa banada oyle bıseyler demıstı bı kac kere bende acıkladım snra dedı hep boyle kal psıkolojımız bozuldu walla kaydirigubbakcemile3
Kizlar merhaba..
Hepinizi seviyorum..
ohooo ama olmaz ki böle kimseler gelmiyo artık
ewet canım tamamen katılıyorum,bazı seyler daha yerıne oturmus,önemi anlasılmıs daha ozenlı olucagına emınım herseyın..ben ne olursa olsun hep gulerek konusuyorum,guldugumuz konuları sozlerı acıyorum o an sankı uzagımda degıl yanyanaymıs gbı hıssedıp mutlu edıyorum,kendimi kandıra kandıra bir hal oldum zaten kaydirigubbakcemile2 ama degıyor ve gecıcek..
merhaba canım çok hastayım yaaa bu gripten bi kurtulamadım nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?