331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmmm nerelerdesin ya..özlettin kendini....listedekilerin hepsi safağı yarıladı şükür rabbime uzun dönemler hariç tabi....bide benim ki iskenderun değil artık izmir de yapıyo...sağolasın uğrasıyosun listeyle bide... opuyorumnanaktan

ay ay ay gece kimler gelmiş kimler gelmiş kaçırmışız:))))ama yine kimse yokkkkk

hem listeyi hem bizleri aksattın valla:)))nerelerdesin?bu arada ben nbsasmaz.nick değiştirdim,ama listede nbsasmaz olarak kalırsa daha güzel olur.gittiklerinde öyleydi,geldiğinde de öyle olsun:))).sen neler yapıyosun.sanırım en son senin askerlik şafaı bitmişti ama ayrı şehirlerde olmanızın verdiği şafağı sayıyordun.son durum ne?

canım biz kısa dönemler şafağı yarıladık hepimiz ŞAFAK: 71 düzeltmeni bekliyorum yawrum :)

kızlar ya nerelerdesiniz.bak bende çıkarım gelmem sonra akşama kadar söliyim:))

kızlar gunaydınnn safak 71 oldu cok sukurr sabah bır kalktım nısanlım facebooktan duvarıma bu yazıyı yazmıs suan erımekteyım cok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
Şu günlerde en iyi anladığım sey su ki sen olduğun için hayat var,yaşamak var..sen varsan benim bi anlamım var..öylesine özledim ki seni..öylesine seviyorum ki..
anladım ki zaman sen olduğun için geçiyormuş..sensiz zaman kavramının kayboldğunu gördüm..kaybolduğumu gördüm..nefes almanın bile bi anlamı olmadığını gördüm.....
ezgim en çok seni sonsuz bi sevgiyle sevdiğimi gördüm..güzel bebeğim herşeyim seninle tanışmak hayatımın en doğru kararıymış onu gördüm..birini gerçekten özlemek ne demkmiş onu gördüm..sabret bebeğim,herşeyim..Allah`tan başka kimsenin seni benden ayıramicagı gunler yakında sabret..sen sabret ki ben dayanabiliyim sensizliğe..bu dünyada beni seni özleminden baska hiç bişe yoramaz..hiçbişe sen yanımdaysan kötü olamaz..yeterki sen iyi ol mutlu ol ve hep benim ol..ömrümü,geleceğimi,aldığım nefesi önüne se...rdim..sensin benm için yaşamak..sensin herşeyi bi gülüşüyle güzelleştiren..sensin canıma can katan..
Tanrının bana verdiği en büyük nimet gözlerine defalarca bakabilmek..
seni canımdan,herşeyden çok seviyorum..herşey SENSıN...

çok güzel ezgicim.herkes hep böyle mutlu ve özlem dolu olur umarım.sende bu güzel sözlerin ardından gözyaşlarına boğulmuşsundur.ama sevinç gözyaşları.onlarında kalplerinin bizlerle olduğunu bildikçe daha bi aşkla sevgiyle bekliyoruz.ve günler geçiyor.çok az kaldı...sabretmemize değecek...

ewet bıtanem herseye deger dıyor ınsan bunları yazmasaydı bıle bana hıssettırıyordu zaten,bunlar bana destek guc oluyor bende guclu kalıp ona destek olmaya calısıyorum..cogu gıttı be arkadasım yuzde ellı besını tamamladık cok sukur turkbayragi

evet yaaa.bende inanamıyorum hala.resmen 71 bugün yaaaa.hiç geçmez dediğim zamanlar geçiyor.dün eşime dedim ki benim sana destek olmam lazım.sen bana destek oluyosun,teselli ediyosun dedim.olsun sen iyi olunca bende iyi oluyorum.moralim yerinde oluyo.burdaki sıkıntımda senin bi suçun yokki aslım benim yüzümden senin düzenin bozuldu diyo:))bende tabi ne diceğimi şaşırdım.bi de normalde çok öle duygularını belli eden biri değildir.ama dile geliyor artık.olsun bunlarda güzel anılar.bitmesine çok az kaldı.sağ salim kavuşunca daha bi kenetlenmiş,kıymet bilen bi ilişki olacak herkes için.

ewet canım tamamen katılıyorum,bazı seyler daha yerıne oturmus,önemi anlasılmıs daha ozenlı olucagına emınım herseyın..ben ne olursa olsun hep gulerek konusuyorum,guldugumuz konuları sozlerı acıyorum o an sankı uzagımda degıl yanyanaymıs gbı hıssedıp mutlu edıyorum,kendimi kandıra kandıra bir hal oldum zaten kaydirigubbakcemile2 ama degıyor ve gecıcek..

kesinlikle katılıyorum buna.ama ben neşeli takılamıyorum hep bazen iyi bazen gıcık bazen sinirli bazen kıskanç....öyle değişiyor ruh halim.ama bunun aksini yaparsam farklı gelir zaten eşime.bi ara yapayım dedim böle hergün neşeli falan sen bendn soğudun mu,beni hiç özlemiyomusun moduna geçti bende doğal akışımıza bıraktım:)))

canım benim nerelerdesin sen özlütiyorsun kendini benim daha çok var ne yarılaması olsun herkesi uğurluycam burdan hayırlısıyla inşallah depüğü yiyecekler benden hahahahlülülülülülü canım benim artık sadece ankara ,mamak yok mamaktan ayrıldı eşim öptüm tatlı bende seni seviyorum

merhabalarrrr nasılsınız.yeni bir gün ve güzel bir gün olur umarım.

ohooo ama olmaz ki böle kimseler gelmiyo artık

evt sanırm ilşkiler daha iyi olur askerlerimz gelince daha çok kıymet bilirler evlerinin sıcaklıının farkında olurlar sanırmm ..bizimkide rüyasında görümüşş ben senin yanındayımm sen başkasına bakıodn beni istemiyo gibiydn ded bugn tlfda bende toparladm artkk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…