331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorum ki kimseler gelmiyor.ilk zamanlar çok güzeldi.dışarda arkadaşlar olsa da burda aynı duyguları paylaşanlarla olmak çok güzeldi.ama şimdi sanırım herkes alıştı:))bi şekilde vakit geçiyor.yoğun duygusallık dönemleri sona erdi.iyi kötü herkes hergün konuşuyor eşleriyle.olsun ya herkes iyi olsun da:)))

sen ne yaptın ne zaman gideceksin eşinin yanına?

evet canım herkes alıştı bende daha bi alıştım gerçekten önceden ağlama krizlerim vardı artık yok a.s

senin işin bizden daha zor.ama en azından 10 günde ya da 15 günde bir gidersin yanına .allah sana bizden daha çok sabır versin ve tabi diğer uzun dönem çıkan arkadaşlarada.

ben artık gitmicem allah izin verirse 2 haftada bir eşim gelcek yanıma böle böle bitirceğiz 243 günü kaydirigubbakcemile3

hıı öyle daha iyi olur hem o da böylece asker ortamından biraz uzaklaşmış olur.ev işini ne yaptın sen?

hıı öyle daha iyi olur hem o da böylece asker ortamından biraz uzaklaşmış olur.ev işini ne yaptın sen?

temmuzda ev ttuttcağız cnm bi temmuza kadar para biriktirelim diyorum aslında eylüle kadar falan arkadası bizi idare etse süper olur

temmuzda ev ttuttcağız cnm bi temmuza kadar para biriktirelim diyorum aslında eylüle kadar falan arkadası bizi idare etse süper olur

inşallah idare eder sizin için de çok daha iyi olur sanırım.benimde ev değiştirme niyetim var ama bende bi süre daha kalıp para biriktirdikten sonra çıkmayı düşünüyorum.bilmiyorum ya asker dönüşü daha bi zor olcakmış gibi geliyor.şimdi özllüyoruz falan ama dönüşte bir sürü koşuşturma olacak.offf şimdiden bunları düşünmek istemiyorum herşeyin hayırlısı.

herşeyin hayrlısı canım gerçekten güz bugün mü döncekti

bilmiyorum ki sanırım bugün döner,pazartesi görüşürüz demişti en son.sen onun şu an yaşadığı duyguları en iyi anlayan kişisin:)))

bilmiyorum ki sanırım bugün döner,pazartesi görüşürüz demişti en son.sen onun şu an yaşadığı duyguları en iyi anlayan kişisin:)))

evet canım öylee :))) az kaldı sizin 2 ay çarçabk geççek bak hayırlısıyla hepimişz kavuşağız inşallah hepiniz gitceksiniz bi yol arkadaşım linguist olcak o da yok :1closedeyes:

cidden ya.linguist de uzun dönemdi bak o da yok ortalarda.olsun gamişcim öle deme ama,bizimkiler bitse de yalnız bırakmayız inşallah seni.

ben yemeğe gidiyyorum görüşürüz yine çok boş bırakmayın buraları tamam mı:))

Beden sağlığım yerinde ama ruh sağlığım bozuk.. Özlem iyice vurdu

Buarada geçmiş olsun canımm mevsimsel değişiklikten sanırım herkes hasta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…