Beden sağlığım yerinde ama ruh sağlığım bozuk.. Özlem iyice vurdu
Buarada geçmiş olsun canımm mevsimsel değişiklikten sanırım herkes hasta..
bana hastalardan bulaşıyo :teselli:
Doğru yaa senin işin daha zor.. Alarjinde varsa eğer hepten zor alerjisi olanlar sokağa çıkmaısn diyor doktorlar tam zamanıymış..
Şu şu oldu diyebilecek bi durum olmadı ama artık o kadar bıkkın ve bunalmış durumdaki diken üstündeyim.. Alttan alıyorum her istediğini yapıyorum ama genede içi rahat değil sanki.. Artık iyice bunaldım psikolojim bozuldu diyor.. Herkes aynı durumda eminimki ama işte..I]
canım benim çok bunaldılar evet bide erkekler abartmaya bayılır gerçekten öyle biz olsak daha iradeli daha güçlü olurduk
Eminmki biz desek abartma derlerdikaydirigubbakcemile3 Hatta çarşıya çıkma, zamanlı zamansız arama, zırlayıp durma sen misin tek askere gidenayy kesin kesin bunları derlerdi bide hayatlarına deva ederledi hiçte özlemezlerdi eminmki:sinifsinif:
gerçekten öyle olurdu ben artık askerdeymiş gibi düşünmüyorum askere gitmeden öncede ay kaldıgımız günler olurdu il dışı işleri için bunun gibi düşünüyorum kendimi daha rahat hissediyorum bu şekilde kız bak kendimize ederiz ben doğru düzgün hasta olmazken 2 haftadır bi gripten kurtulamıyorum hep üzüntüden bağışıklıgım düştü azcık toparlanalım bizede yazık yaakötükedihüso
Canım ben çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz öptüm
tamam canım afiyet olsun görüşürüz opuyorumnanaktan
hoş geldin:)))) sen nerelerdesin?gunaydın kızlar .
nerdesınız hu hu
kızlar nerelerdesinz :)
şafak 69 oldu mu? ben 71 olarak sayıyorum ama bilmiyorumkismile
slm arkadaşlar 331. dönem olduğuna göre hemen hemen herkesin şafağı aynı 15 dakika sonra şafak 69 geçmiyor zaman... osmaniye deaskeri olan var mı?
evet genelde aynı şafaklarımız ama 2-3 arkadaşımızın uzun dönem malesef.moral bozmak yok,az kaldı...150 lerdeki günlerimizden şimdi plakalara düştük:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?