331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru yaa senin işin daha zor.. Alarjinde varsa eğer hepten zor alerjisi olanlar sokağa çıkmaısn diyor doktorlar tam zamanıymış..

hee ne kolay dr lara sölemesi gelde çıkma mecburuz işte rapor alcam desem 40 laf mecbur çekiyom vitamin deposu yaptım kendime bakalım işe yarar herhalde alkisalkisalkis

senin neyin var kuzu yaa de bakem bana :1hug:

Şu şu oldu diyebilecek bi durum olmadı ama artık o kadar bıkkın ve bunalmış durumdaki diken üstündeyim.. Alttan alıyorum her istediğini yapıyorum ama genede içi rahat değil sanki.. Artık iyice bunaldım psikolojim bozuldu diyor.. Herkes aynı durumda eminimki ama işte..I]

canım benim çok bunaldılar evet bide erkekler abartmaya bayılır gerçekten öyle biz olsak daha iradeli daha güçlü olurduk

canım benim çok bunaldılar evet bide erkekler abartmaya bayılır gerçekten öyle biz olsak daha iradeli daha güçlü olurduk

Eminmki biz desek abartma derlerdikaydirigubbakcemile3 Hatta çarşıya çıkma, zamanlı zamansız arama, zırlayıp durma sen misin tek askere giden ayy kesin kesin bunları derlerdi bide hayatlarına deva ederledi hiçte özlemezlerdi eminmki:sinifsinif:

gerçekten öyle olurdu ben artık askerdeymiş gibi düşünmüyorum askere gitmeden öncede ay kaldıgımız günler olurdu il dışı işleri için bunun gibi düşünüyorum kendimi daha rahat hissediyorum bu şekilde kız bak kendimize ederiz ben doğru düzgün hasta olmazken 2 haftadır bi gripten kurtulamıyorum hep üzüntüden bağışıklıgım düştü azcık toparlanalım bizede yazık yaakötükedihüso

Demi yaa iyice harap ettik kendimizi..

Canım ben çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz öptüm

tamam canım afiyet olsun görüşürüz opuyorumnanaktan

sağol canım:))yemek yedim,çay içtim kocacığımla konuştum geldim:)mysoul da aynı dertten müzdarip.valla demek ki hepimizde aynı sendromlar var.tahammül sınırı iyice azldı.acemilik bittiğinden beri hiç çarşıya çıkmamış.yeşil formalr görmekten bıktım diyo.valla dedim seninle şöyle ağız tadıyla tartışmayı özledim.tam kavga edesim geliyo sonra aman yazık orda zaten sıkılıyor diyip vazgeçiyorum dedim.kavga etmeyelim diyor.sonra bir kadın bir erkek videolarını anlattım yapmadığım şebeklik kalmadı.offff geçmiyor geçmiyor diyor.aman ne yapalım bi şekilde geçecek işte.

slm arkadaşlar 331. dönem olduğuna göre hemen hemen herkesin şafağı aynı 15 dakika sonra şafak 69 geçmiyor zaman... osmaniye deaskeri olan var mı?

gunaydın kızlar .

nerdesınız hu hu

slm arkadaşlar 331. dönem olduğuna göre hemen hemen herkesin şafağı aynı 15 dakika sonra şafak 69 geçmiyor zaman... osmaniye deaskeri olan var mı?

evet genelde aynı şafaklarımız ama 2-3 arkadaşımızın uzun dönem malesef.moral bozmak yok,az kaldı...150 lerdeki günlerimizden şimdi plakalara düştük:))))

evet genelde aynı şafaklarımız ama 2-3 arkadaşımızın uzun dönem malesef.moral bozmak yok,az kaldı...150 lerdeki günlerimizden şimdi plakalara düştük:))))

evet düştük çokşükür ama gittiği günü hatırlıyorumda sanki o kadar çok zaman geçmişki...69 gün gün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…