331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne mutlu bak sımdı hep gelıyo. bızımkıde sımdı aradı 5 gun daha uzatıyom ıznı dıye. kendı halıne bıraktım. ne zaman ısterse gıtsın . mayısta herkes cıkarken gorecem onu ben

bugün yozgattayızz dimi kızlarr..

hos geldın begg

izni uzatınca askerlik bitirme süreside mi uzuyo

begg hoşgeldin canım

e tabı ızın suresı eklenıyo askerlıge

ne özel durumu kız benle ilgilimi yok bi an evvel haftasonu olsun istiyorum artık iyice yalnız hissetmeye başladım kendimi:tomato:

anladım cnm olumunekankayizsmile hafta sonları gelsin geçsinn okul kapansın açılsın sonra bi kaç ay kalsınn :gitme:

slm cnm sanırım daha önce denk gelmedik senle biz opuyorumnanaktan
burası cidden süper bi yer ah bi de eskisi gibi olsa :gitme:

[]olabilir cnm son bi aydır falan yazıorm buraya nette yeni buldm 331. dönem görünce dayanamadm hmn geldmm kaydirigubbakcemile2 hepimiz aynıyız çünküü.. of ayın 24 ünü bekliormm canımın yanna gidicemm kaç ay oldu görücem sonundaa sonra son 1 ay dicez inşallahhh

fıstıklar ben spor yapcem üptüüüüüm hepinizi guclubacismile opuyorumnanaktan

iyi etmişsin cnm buraya gelmekle kaydirigubbakcemile5 şimdiden gözün aydın cnm görüşürüz hoşçakal zemuszemus

bu arada benim uzun dönem malesef (( ne güzel az kaldı sizin ne mutlu bizde görürüz umarım o güleri :lepi:

kızlarrrrr nasılsınızzzzz ben geldimmm ama kimseler kalmamışşşşş

hoşgeldin haftanın ortası bitsede sonuna yaklaşsak diye düşünüp duruyorum
sen napıosun inston nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…