çok sevindim canım yaa cmtesi döncek herhalde napıyım canım yaa iş çok yoğun ev karşık kalabalık mşsafir eksik olmuyor eskisi gibi vakitte bulamıyorum askşam olayım öyle böyle bekliyorum işte canım bu haftasonu eşim gelcek yine çok mutluyum
bugün yozgattayızz dimi kızlarr..
ne mutlu bak sımdı hep gelıyo. bızımkıde sımdı aradı 5 gun daha uzatıyom ıznı dıye. kendı halıne bıraktım. ne zaman ısterse gıtsın . mayısta herkes cıkarken gorecem onu ben
hos geldın begg
e tabı ızın suresı eklenıyo askerlıge
günaydın canlarıım
hoşgeldin canım nasılsın:1hug:
evet canım iyyim ben sen nasılsınhoşbuldum kızlarr nasılsınız.. iyiyki burda konuşabiliyoruzz..
eyü sayılırr gülüm sen nassın olumunekankayizsmile
evet canım iyyim ben sen nasılsın
iyiyim bende canım bugünde bitse dsaha iyi olcam
biter bakk öğlen olmak üzere:)) özel bi durum var bugün guzum fisfisfis
hoşbuldum kızlarr nasılsınız.. iyiyki burda konuşabiliyoruzz..
ne özel durumu kız benle ilgilimi yok bi an evvel haftasonu olsun istiyorum artık iyice yalnız hissetmeye başladım kendimi:tomato:
slm cnm sanırım daha önce denk gelmedik senle biz opuyorumnanaktan
burası cidden süper bi yer ah bi de eskisi gibi olsa :gitme:
[]olabilir cnm son bi aydır falan yazıorm buraya nette yeni buldm 331. dönem görünce dayanamadm hmn geldmm kaydirigubbakcemile2 hepimiz aynıyız çünküü.. of ayın 24 ünü bekliormm canımın yanna gidicemm kaç ay oldu görücem sonundaa sonra son 1 ay dicez inşallahhh
[]olabilir cnm son bi aydır falan yazıorm buraya nette yeni buldm 331. dönem görünce dayanamadm hmn geldmm kaydirigubbakcemile2 hepimiz aynıyız çünküü.. of ayın 24 ünü bekliormm canımın yanna gidicemm kaç ay oldu görücem sonundaa sonra son 1 ay dicez inşallahhh
bu arada benim uzun dönem malesef(( ne güzel az kaldı sizin ne mutlu bizde görürüz umarım o güleri :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?