331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canımmm yaaa.kendini bırakma.zaman geçecek emin ol o zaman kısa çıkma ümidi vardı belki ama şimdi de geride kalmış 3 ay var.moral bozmak yokkk

geçmiş olsun canımmm yaaa.kendini bırakma.zaman geçecek emin ol o zaman kısa çıkma ümidi vardı belki ama şimdi de geride kalmış 3 ay var.moral bozmak yokkk

saol canım .... haklısın başladı ve 3 ay bitti böle böle gidicek inş. günler

ekmeksız peynırlı slata yıyorum

ayy 1 saattir bağlanamadım internete yine çok sorunlu bu sıralar evet lingıuistcim görüşüyoruz haftasonları inşallah böle devam etcek geçmiş olsun sanada bende hastayım bi türlü düzelemedim çok yıprattık kendimizi (

ekmeksız peynırlı slata yıyorum
afiyrt olsun

sanada geçmiş olsn canım senin neyin var

hem de nasıl yıprattık.bi gün iyiyim bi gün kötü psikoloji falan kalmadı.aslında hergün neşeli takılmaya çalışıyorum ama çok bunaldım yoruldum ....

hem de nasıl yıprattık.bi gün iyiyim bi gün kötü psikoloji falan kalmadı.aslında hergün neşeli takılmaya çalışıyorum ama çok bunaldım yoruldum ....

aynen bende öle pek bi dengesiz oldum boshayallersmile

aynen bende öle pek bi dengesiz oldum boshayallersmile

ne yapacaz böle bilmiyorum...toparlanacak gücüm bile kalmadı.sıkıldım iyice,hergün aynı şeyi yaşamaktan,geziyorum,eğleniyorum ama hep bi buruklukla.akşam olmasını bekliyorum eşimle konuşuyorum sonra yine aynı.offfff aman geldiler bana bugün iyice.

bilmiyorum inan bende çok sıkıldım ve de çok asabi bi insan oldum umarım yapışmas üzerimekafamçokkarıştı bizde şimdi yeniden bi düzen oturtmaya çalışcas bakalım nası olcak

bilmiyorum inan bende çok sıkıldım ve de çok asabi bi insan oldum umarım yapışmas üzerimekafamçokkarıştı bizde şimdi yeniden bi düzen oturtmaya çalışcas bakalım nası olcak

biz bu psikolojiyi nasıl atacağız bakalım üstümüzden?aynı sorun bizde de var,bende zaman geçtikçe bi de şimdi bunu düşünüyorum dönünce nasıl olacak,nasıl yapacağız falan.

Onlar gelirler sivil hayata adapte olurlar biz bu bunalımdan çıkamayız kolay kolay...

biz bu psikolojiyi nasıl atacağız bakalım üstümüzden?aynı sorun bizde de var,bende zaman geçtikçe bi de şimdi bunu düşünüyorum dönünce nasıl olacak,nasıl yapacağız falan.

hele bi dönsünlerde onua o zaman düşünürüzz kaydirigubbakcemile3 belki bişeycimiz de kalmaz sempatiksalakcinni

linguistcim grip yaa bi türlü iyileşemedim bi an çok iyiiym bi an çok bitkin ((

Onlar gelirler sivil hayata adapte olurlar biz bu bunalımdan çıkamayız kolay kolay...

kesinlikle katılıyorum sana....umarım destek olurlarda her iki tarafta bir an önce atlatır yaşananları...

kızlar benim mesai bitti öpüyorum hepinizi bi doyasıya konuşamadık görüşürüz inşllah

eşini uğurladın diyete devam yani:)))

CANIMCIM ESIM CUMARTESI GITCEK daha gıtmedı. ben dıkkat edıyorum yınede aksam dısarda yıyelım dedı bende dengelensın dıye oglen ekmeksız salatayıtercıh ettım.

gaıscım gecmıs olsun. dıkkat et kendıne. bıtkı cayı ıc. bız mysoulla bıtkılere sardık essek gıbıyız bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…