ben bi haftadır falan bakamamıştım ama bi ara site bozuktu gamişle konuşmuktuk ama msj yazrken sorun yaşamıştım gönderdimi göndermedimi bilmiyom
aşkımın izni vardıya cumadan ailemin yanına gitmiştik ama cumartesi gecesi hastalandım ben baya bi kötü oldum dün dr 2 günlük rapor werdi yatıyom ewde sabahta aşkım gitti pek iyi değilim yaniii.....askere gitmeden öncesinden de kötü oldm belki..o zamanlar kısa çıkar diye umut wardı hiç olmassa şimdi kıbrıs ve 9 ay war
sen nasılsın cnm?
geçmiş olsun canımmm yaaa.kendini bırakma.zaman geçecek emin ol o zaman kısa çıkma ümidi vardı belki ama şimdi de geride kalmış 3 ay var.moral bozmak yokkk
afiyrt olsunekmeksız peynırlı slata yıyorum
ayy 1 saattir bağlanamadım internete yine çok sorunlu bu sıralar evet lingıuistcim görüşüyoruz haftasonları inşallah böle devam etcek geçmiş olsun sanada bende hastayım bi türlü düzelemedim çok yıprattık kendimizi(
ekmeksız peynırlı slata yıyorum
ayy 1 saattir bağlanamadım internete yine çok sorunlu bu sıralar evet lingıuistcim görüşüyoruz haftasonları inşallah böle devam etcek geçmiş olsun sanada bende hastayım bi türlü düzelemedim çok yıprattık kendimizi(
hem de nasıl yıprattık.bi gün iyiyim bi gün kötü psikoloji falan kalmadı.aslında hergün neşeli takılmaya çalışıyorum ama çok bunaldım yoruldum ....
aynen bende öle pek bi dengesiz oldum boshayallersmile
ne yapacaz böle bilmiyorum...toparlanacak gücüm bile kalmadı.sıkıldım iyice,hergün aynı şeyi yaşamaktan,geziyorum,eğleniyorum ama hep bi buruklukla.akşam olmasını bekliyorum eşimle konuşuyorum sonra yine aynı.offfff aman geldiler bana bugün iyice.
bilmiyorum inan bende çok sıkıldım ve de çok asabi bi insan oldum umarım yapışmas üzerimekafamçokkarıştı bizde şimdi yeniden bi düzen oturtmaya çalışcas bakalım nası olcak
biz bu psikolojiyi nasıl atacağız bakalım üstümüzden?aynı sorun bizde de var,bende zaman geçtikçe bi de şimdi bunu düşünüyorum dönünce nasıl olacak,nasıl yapacağız falan.
Onlar gelirler sivil hayata adapte olurlar biz bu bunalımdan çıkamayız kolay kolay...
Onlar gelirler sivil hayata adapte olurlar biz bu bunalımdan çıkamayız kolay kolay...
linguistcim grip yaa bi türlü iyileşemedim bi an çok iyiiym bi an çok bitkin((
kesinlikle katılıyorum sana....umarım destek olurlarda her iki tarafta bir an önce atlatır yaşananları...
kızlar benim mesai bitti öpüyorum hepinizi bi doyasıya konuşamadık görüşürüz inşllah
kızlar benim mesai bitti öpüyorum hepinizi bi doyasıya konuşamadık görüşürüz inşllah
eşini uğurladın diyete devam yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?