331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitiyor haftanın ortası:)ne yapalım ya zaman geçtikçe duygusallık artıyor nasıl iş anlamadım başlarda daha kolay geçiyordu sanki.dışarı çıkayım biraz dedim hava da kötü yinee offf bari havalar güzelleşse de şu kış depresyonundan çıksak...

ayy yok canım havalar güzelleşirse ben daha kötü olurum
onunla çıkıp gezmek isterim niye yok derim zırıl zırıl ağlarım gene

aslında haklısın ama ne bileyim ben güneşli havalarda daha neşeli ve umut dolu oluyorum.sanki gelmesine çok az kalmış gibi oluyor.dün yine zaten baya bi ağlayıp moral bozdum.kendimi toplamam lazım...

bi kavuşalım varya bi daha askerliğin a sını duymak istemiyorummm.ne zormuş ya beklemek.

ailemin yanında kaldığım için sürekli neşeli takılmaya çalışıyorum.onları da üzmemek için.dün odamda tv izlerken asker haberleri vardı malesef üzücü haber yine.bi anda ağlamaya başladım.meğer annem kapının aralığından bana bakıyormuş ve sonrasında o da ağladı.benim kzım büüyümüş de eşi için ağlıyormuymuş dedi.tabi ben hem mahçup hem üzgün kusura bakma anne uzun zamandır içimde tutuyordum dedim.yani artık gözyaşlarımı saklayamaz oldum.ben bile bu hale geldiysem demek ki cidden zormuş asker yolu beklemekkkk:)

sayılı gün sayana zor canım seni bizi en iyi biz anlıyoruz (

haklısın ne diyebilirim ki...ama sayılı gün işte.geçiyor

ınston senın rgl bıtmedı sanırım. Noldu kıs sana

bitti:))))bende anlamıyorum neler oluyor bana?herzaman en neşeli bendim şimdi bi garip oldum.ama dediğim gibi toparlanmam lazım.geçer umarımm

Maddı durumun usayıtse gıt al cuzdanını gıt kocana ya

Selam kızlar bugün hiç iyi değiliz
Gece saat 1 gibi kardeşim aradı
Eşimle bi panik koştuk telefona
Kardeşim çok kötüydü sesi titriyor kekeliyordu
Küçük bi çocuk mayına basmış
Çocuğun parçalara ayrılışını seyrettim
Ama yerimden kımıldayamadım diyordu
Sürekli kolu koptu kafası parçalandı dedi durdu
Mesleği öğretmenlik çocuk yetiştirmek koruyup kollamak olduğu için daha bi kendine yedirememiş
Sabah komutanıyla görüştüm sakinleştirici yapmışlar uyuyor dedi
Bilet bulursam bu hafta gitmeyi düşünüyorum
Eşimde haftaya ameliyat olacak bakalım ikisine birden nasıl yetişicem

gecmıs olsun canım ya zor ısler bunlar. bence kardesın gelsın ızne rahatlasın bıraz.

gecmıs olsun canım ya zor ısler bunlar. bence kardesın gelsın ızne rahatlasın bıraz.

Onu da konuştuk komutanla
2 ayı kaldı şimdi gelirse geri dönmesi daha zor gelir diyor
Bu durumda siz gelin 1-2 gün kalın görüşün
Bizde biraz rahatlatmaya çalışırız 2 ay geçer diyor

dün haberlerde izlemiş ve çok kötü olmuştum.bi de kardeşin orda birebir yaşamış.cidden kelimeler yetersiz kalıyor.Allah hepsini korusun.

allah korumus canım ya. evet gıdın yanına. ufff . herkesınkı sag salım gelsın ya cok zor bole beklemek.

okurken gözlerim büyüdü içim yandı anlatamam naptın sen sahrud abla felaket oldum şu an
allah yardımcıları olsun allahım sağ salim kavuşmak nasip etsin
çok büyük geçmiş olsun kardeşinede ablacım

Gecenin 1inde böyle bi telefon gelince
Biz ona da bişey oldu sandık ama onun sağ salim olması rahatlatmıyor ki
Bi yerlerde sürekli birileri ölüyor
Geçenlerde de kafasını yarmışlardı
Çocuklar ölüyor gençler parçalanıyor
Bizimkilerin sağ salim gelmesiyle bitse keşke

dün haberlerde izlemiş ve çok kötü olmuştum.bi de kardeşin orda birebir yaşamış.cidden kelimeler yetersiz kalıyor.Allah hepsini korusun.

Haberlerde sadece 1 askerden sözediliyor
Çocuğun adı bile geçmiyor
Askerde arkadaşıymış ama o yaralıymış neyse ki kurtulacak sanırım

offf yani allah affetsin ama mayın sonucundaki yaralanmalarda da ya kolu kopmuş ya bacağı ya kör ....gerçekten hepsi allaha emanet olsun.sağsalim gelsinler.güya geçenlerde artık askerlerimiz mayınlardan şehit düşmeyecek bi cihaz yapılmış falan diyolardı hani nerde?bu ülkede askerlerimiz için yapılan yardımın haddi hesabı yok bölemi sağlıyorlar güvenliklerini.yazık gerçekten yazık.ne kadr zor bişey.allah kimseye yaşatmasın.

O dediğin cihaz Güneydoğu'ya varana kadar
Biz daha çoook asker kaybederiz
Neyse ki komutanlar çok iyi
3 Gün ailesini arayamayan asker olursa hemen çağırıp kendi cep telefonlarında aratıyorlarmış
Durumu kötü olan askerlere harçlık veriyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…