gamzemm napıyon
napiim canım ya işte ewde vakit geçirmeye çalışıyorum...
arar canım belki bi işi falan çıkmıştır
raporluydum tatlım bugün bitti cuma aşkımlan ailemin yanına gitmiştim baya bi çeşit wardı midem rahatsız oldu sonra tatlı+dondurma yaptık midemi üşütmüşüm öle işte kötüydüm
insanın basına ne gelirse gırtlagından gelir bide dondurma yimiş kaydirigubbakcemile geçer canım nane falan bolca iç olumunekankayizsmile aradı benimki canı cok sııkkındı sorumlulukları daha bi artıcak canım yaa nolcak bilmiyhom ayy bi bitsse su 8 ay :sinifsinif:
öleee wallla canımmm beter oldum walla bide yolculuk et midem hep bulandı :sinifsinif:
ayy walla bilmiyoom cnm bugün gitti yanımdan zaten zabahtır zırladım kimbilir ne zaman görcem guzumu sağ salim bitirsinlerde bi an ewwel düzenimizi kuralım artıkya çok sıkıldım ben
ayyy canım yaaa seninki izin kullancak mı mafoldumben halimiız çok zor senağlama
yavrum izin kullanırsa da kasım sonu gibi gelir bu defa iş hemen bulabilcekmi şubatta war bizim eş durumu tayini bi an ewwel düzen kurması lazım şubatta ayarlarsak baharada inş. düğün dernek olur ama obür türlü teee yaza kalırrr off ya içim sıkılıyooo o kadar kötü kii umarım acil bi durum olmaz..izin düşünmüyo şuan siz napmayı düşünüyonuz
bizde izin düşün müyoruz 1 ay farkediyo bu 1 ay da çok önemli gerçekten bizimde yeniden düzen kurmamız lazım günlerdir konustugumuz tek şey keşke kısa dönem çıksaydı mafoldumben öle işte canım hepimizin hakkında hayırlısı
canım annem rahatsız azcık evle ilgilenmeliyim öpüyorum canım seni görüşürüz :teselli:
nasıl ya eşin yanında mı hala?aynı şehirdemisiniz yani:))))))
günaydın kızlarrrrr şafak 241
evet canım cumartesı gıdecek ıste.
gunaydın gamıs. nasıl oldun . annen nası oldu.
tabı evde canım . evde olmasa aksamları kk da olurum zatı.
sen neler yapıyon uzun zamandır ıkı lafın belını kıramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?