331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl ya eşin yanında mı hala?aynı şehirdemisiniz yani:))))))

merhaba kızlar nasılsınız...sessiz sessiz duruyorsunuz geçmiş yazılara mı nakıyorsunuz yoksaaaa

napiim canım ya işte ewde vakit geçirmeye çalışıyorum...
arar canım belki bi işi falan çıkmıştır

napiim canım ya işte ewde vakit geçirmeye çalışıyorum...
arar canım belki bi işi falan çıkmıştır

evet canım dün denetimden bahsediyodu büyük ihtimal öyle bişey senin neyin var canım neden rahatsızsın raporlumusun

raporluydum tatlım bugün bitti cuma aşkımlan ailemin yanına gitmiştim baya bi çeşit wardı midem rahatsız oldu sonra tatlı+dondurma yaptık midemi üşütmüşüm öle işte kötüydüm

raporluydum tatlım bugün bitti cuma aşkımlan ailemin yanına gitmiştim baya bi çeşit wardı midem rahatsız oldu sonra tatlı+dondurma yaptık midemi üşütmüşüm öle işte kötüydüm

insanın basına ne gelirse gırtlagından gelir bide dondurma yimiş kaydirigubbakcemile geçer canım nane falan bolca iç olumunekankayizsmile aradı benimki canı cok sııkkındı sorumlulukları daha bi artıcak canım yaa nolcak bilmiyhom ayy bi bitsse su 8 ay :sinifsinif:

öleee wallla canımmm beter oldum walla bide yolculuk et midem hep bulandı :sinifsinif:
ayy walla bilmiyoom cnm bugün gitti yanımdan zaten zabahtır zırladım kimbilir ne zaman görcem guzumu sağ salim bitirsinlerde bi an ewwel düzenimizi kuralım artıkya çok sıkıldım ben

ayyy canım yaaa seninki izin kullancak mı mafoldumben halimiız çok zor senağlama

ayyy canım yaaa seninki izin kullancak mı mafoldumben halimiız çok zor senağlama

yavrum izin kullanırsa da kasım sonu gibi gelir bu defa iş hemen bulabilcekmi şubatta war bizim eş durumu tayini bi an ewwel düzen kurması lazım şubatta ayarlarsak baharada inş. düğün dernek olur ama obür türlü teee yaza kalırrr off ya içim sıkılıyooo o kadar kötü kii umarım acil bi durum olmaz..izin düşünmüyo şuan siz napmayı düşünüyonuz

bizde izin düşün müyoruz 1 ay farkediyo bu 1 ay da çok önemli gerçekten bizimde yeniden düzen kurmamız lazım günlerdir konustugumuz tek şey keşke kısa dönem çıksaydı mafoldumben öle işte canım hepimizin hakkında hayırlısı

canım annem rahatsız azcık evle ilgilenmeliyim öpüyorum canım seni görüşürüz :teselli:

aminn :Saruboceq: aynen cnm bizde öle kısa dönem çıksaydı diye diye bitirces askerliği..inş. izin kullandırıcak özel bi durum problem çıkmaz yafruuu olumunekankayizsmile
çook geçmiş olsun anneenede kolay gelsin sana öptüm:))

tabı evde canım . evde olmasa aksamları kk da olurum zatı.

sen neler yapıyon uzun zamandır ıkı lafın belını kıramadık

tabı evde canım . evde olmasa aksamları kk da olurum zatı.

sen neler yapıyon uzun zamandır ıkı lafın belını kıramadık

çok sevindim canım yaa cmtesi döncek herhalde napıyım canım yaa iş çok yoğun ev karşık kalabalık mşsafir eksik olmuyor eskisi gibi vakitte bulamıyorum askşam olayım öyle böyle bekliyorum işte canım bu haftasonu eşim gelcek yine çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…