331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız?bir gün daha geride kaldı bu saat itibariyle.

canım dun aradı ıznı uzatmak ıcın komutanı ızın vermıs ama daha ızın kagıdını fakslamadılar bugun fakslıcaklar sanırım. nolcagı pek bellı degıl gıdebılırde kalabılırde amelıyat burda olabılıe de olmaya bılırde ole surumcemede kaldım.

gamıs kız dun bı arkdasa gıttık 4 aylık bebegı var bızımkı aldı elıne bebegı bır oynuyo bı oynuu onla. tutturdu bende ıstıyom bundan dıye. ay yandım ben ya. basadı sarkı solemeye bıze bı bebek lazım dıye . uff ya korktugum basıma gelıyo .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek: bence her eve lazım

günaydın güzeller şafak:220

ay gamıs bı gorsen nası ılgılenıyo oynu felan . yazık ya ıkımız ne kadar farklıyız.

ay gamıs bı gorsen nası ılgılenıyo oynu felan . yazık ya ıkımız ne kadar farklıyız.

sen çocuk olmasın diyosun bende hergün kafasını şişiriyorum bu yıl cocuk yaparız dimi dimi dimi diye kaydirigubbakcemile3

ınsanlar ne kadar farklı. ccuk sahıbı olmayı bu kadar ıstemenız ve benım gıbılerın ıstememesı ne garıp. sız ne dusunerekmıstıyosunz yada bız ne dusunerek ıstyemıyoruz. ınsanlar cesıt cesıt valla.

merhaba arkadaşlarrr.güzcüm çok güzel haberler geliyo senden :))))))yaaaaa bi laf vardır evlenmicem diyen herkesten önce evleniyor demek ki bende bu lafı değiştiriyorum çocuk istemiyorum diyen herkesten önce çocuk sahibi olur:))))

merhaba saol iyi olmaya çalışıyorum iki gün kaldı hafta sonuna hatta yarısı gitti 1,5 gün :))))
sen nasılsın napıosun

evet bitti bu haftada hemen hemen .iyiyim valla ne olsun işte.kaç gündür stres yapa yapa uçuk çıktı dudağımda.o yüzden bugün yediğim içtiğim şeylerden zevk almıyorum:))

evet bitti bu haftada hemen hemen .iyiyim valla ne olsun işte.kaç gündür stres yapa yapa uçuk çıktı dudağımda.o yüzden bugün yediğim içtiğim şeylerden zevk almıyorum:))

ah canımm kıyamam yaa
sıkma canını geçicek hepsiikıs gelmesine yakın öyle uçuk izleri fln olmasın dikkat et azcık şurda 1 aya kalmaz başlarız tüüühh zayıflayamadık tüüühhh sivilce çok tüüüh uçuk izi hiç biri değilde şu zayıflayamadım kelimesi üzcek beni bilyiorum :))

sorma valla netcez kiloları:)aslında bişey diyim mi gelmelerine 1 ay kalsın varya zaten bişey yiyip içemeyiz ki heyecandan.o yüzen çok takılmayalım bence.hastalık dönemindde sivilce çıkıyo,o da 17 mayısadan önce geçer.başka da öle büyük bişey çıkmaz uamrım.saçlarımı kestirmiştim,facede görmüş son halini altına sadece özledim yazmış.bi görsen millet de o havada aşk kokusu var falan diyo.uleyn aşkı kokusumu kaldı kaç aydır ayrıyız ya

selam gamiş.yemeğini yedin sanırım di mi

slm gamiş hoşgeldin
ay instoncum wala bir ay kala zayfılamaya başlarsam düğünümde ben olamıcam
geldikten bir ay sonrada düğün var o koşturmada zayfılarım zaten diye düşünüyorum :)) ama hayırlısı bakalım

ooo o zaman hiç takma boşver.ayrıca eccik kilo gelinlikte çok hoş duruyoooo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…