331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk kızlar evet inston yemeğimi yiyeli çok oldu acıktım bile portakal yicem 2 30 dan sora

merhaba kızlar

ınston kız ne yazmısın ole herkeste once felan dıye. once gamıs yapcak sonra bakıcaz ondan tecrube edıncez sonra guzelse belkı yaparız

merhaba kızlar

ınston kız ne yazmısın ole herkeste once felan dıye. once gamıs yapcak sonra bakıcaz ondan tecrube edıncez sonra guzelse belkı yaparız

neyi ya ben anlamadım salaklığım tuttu sanırım:)))

bunu sekerım

ha pardon:))))ama şu an kocası yanında olan sensin sen yap biz senden tecrübe edinelim

ilk çocuğu ben yaparım size merak etmeyin =)))))
askerden önce 3 seneden önce çocuk istemeyen adam askerliği yarıladı 1,5 seneye düşürdü
bitirince artık 6 ay sonra fln ister utanmadan

yok yok kesin bu askere gidene bi hal oluyo bu ne ya herkeste bi çocuk sevdası almış başını gidiyo.bizimkide geçenlerde dedi ama yooook yemezler.hayatımı istediğim düzene sokmadan hiçbişey yok.

kızlar yine nerelere kayboldunuz.olmuyor ama böleee

bi gün daha geride kaldı:)))yuphiiii oleyyyy siz girmeyin olsun ben yine de haber veririm sayarım:))))

gel inston gel =)))
Ş:65 Van Aşkıma 1 Kalaaa =))))

geldim:)))))aşkın uşakta galiba:))))hadi hep birlikte uşağa gidiyoruz:))))ama bugün bi vana uğrayalım ordan uşak yapalım sonra bi daha urfa falan biraz oraları gezelim:))))

gamiş,güz...nerelerdesiniz sabahları en azından sizler oluyordunuz şimdi sizlerde yoksunuz...

bu gün vandayız canım Ş:65 :)))
yarın ve pazar günü gitmem biyere aşkımı alcam =)))
P.tesi Tuncelide karşılaşırız haha =)))
ondan sonraası Trabzondan ver elini memleketim TOKAT =))

gamiş,güz...nerelerdesiniz sabahları en azından sizler oluyordunuz şimdi sizlerde yoksunuz...

CANIMCIM sabah baktım kımse yok kızdım bende cıktım. sımdıde sen yoksun gercı .umarım herkes en kısa zamanda tplanır.daha askerler gelmeden dagıdık. gelınce artık hepten koparız

oleyy vann:) hadi bitsin artk bu günlerde kavuşalımm:))elimde olsada şu günleri ittirsemde gitseee..

CANIMCIM sabah baktım kımse yok kızdım bende cıktım. sımdıde sen yoksun gercı .umarım herkes en kısa zamanda tplanır.daha askerler gelmeden dagıdık. gelınce artık hepten koparız

cilt bakımı ile ilgili topiclere bakıyordum.yaş ilerliyor yavaş yavaş kırışık önleyiciler vs bakmak lazım.ama hala nasıl olacak bilmiyorum.sonuçta güzelleşelim derken iyice kötüleşmek var işin ucunda.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.ilk aşamadan itibaren neler yapmalı falan.
eşlerimiz gelince kopacağımza bende inanır oldum artık çünkü şimdiden böyleysek...ama umarım yine bi şekilde denk geliriz

oleyy vann:) hadi bitsin artk bu günlerde kavuşalımm:))elimde olsada şu günleri ittirsemde gitseee..

bizde arkandan destek verelim şöle el birliğiyle itekleyelim ha gayret biraz daha ittirin kızlar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…