begy bacağın nasıl oldu?bacağındn rahatsızdın sanırım öyle değil mi
Linguistciiiim, ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim :))) Valla ne desem boş şimdi.... düşünmemeye çalış, ilk günler zaten onun oraya alışma yerleşme telaşıyla geçer.. sonra da bol bol netten görüntülü görüşürsünüz mis gibin :)))
Sen de hoşgeldiiiiin Şeniz Pek de bi eğlenceli oluyomuş böyle.. (bundan sonra asker muhabbetlerini burdan yapak, ben de ikisi topic de ayrı pencerede açık :) ) Oraya varınca pat diye kendine gelirsin canım, emin ol kaydirigubbakcemile5
ış bulsalar hemen gerçekten mükemmel olur da ben daha kendim bulamadım boshayallersmile Artık evliliğe yaklaşınca da, senle çeyiz topiclerinde gezeriz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5
ölee canım her şey güzel olacak inş. zemuszemus
en kıdemli yasemin sanırsam kaydirigubbakcemile3
Belki buraya ayağımı sürüyerek gelsem biraz kalabalık olur diye düşündüm ama, kimsecikler yok :)) Huuu huuuuuuu, kimse yok muuu :))
Öyle canım... ama bu muhabbeti devam edersek diğer topic e geçmemiz gerekiyor, :roflol: çünkü aklıma gripinin yumurtasız menemen tarifi geldi: Detoks gününde sen git yemek tariflerine bak delüü ben sempatiksalakcinni
bende öle düşünmüştüm hatta ilk geldiğinde bi dene de misafirimiz vardı ama gelen olmadı :hulya: boshayallersmile
yumurtasız menemen mi? ilginç nası oluyoki :1shok: :roflol:
pusuya mı yattı diyon birirleri :roflol:Ben de gördüm onu aklinialirimsmile belki de diğer topicden bizi takibe geldiler, dedikodu neyim yapmayak diye sempatiksalakcinni :icecream:
:roflol: Aynen bu düşünceyle tıkladım tarife ama sakın aynı hataya düşme derim canım yasakkelime Süper bişi cokacimcoook
dulcineacım :gitme:
merakıma yenik düştüm ekmek bandırasım geldi tarife :kedi: sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: Yaw zaten hatırladım sen detoks yapmıştın önceden... ben sana niye akıl veriyom ki... 1 detoks neyine yetmiyo delüüüü lülülülülülü Ama merak etme, ben de hala yapıp yiyemedim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?