ne bilem sizin gazınıza geldim bu aralar bide hafta sonları hep sağlam yedim memleketime falan gittim ya bi arınayım dediydim Şeniz delikafadulden
pazar kahvaltısına yapmalı cokacimcoook
Yaw haftasonu sağlam yedin de noldu, sanki kilo aldın lülülülülülü Kaşar peyniri eve sokmamaya çalışıyorum, çünkü o peynirle ben kendim bile tarifler yaratıyom, yeterki erisin cokacimcoook aklinialirimsmile
Kız burası da kilo muhabbeti oldu valla :lepi: , özümüzde var bişiler bizim. :1rolleyes: Konuyu çevirem, kaç yıldır birliktesiniz siz?? şakkıdı
ee hasta oldum ya sonra bişi yiyemedim kesin ondan almadım :))
kıs burdaki arkadaşların çoğuda bizim gibi şafak sayarken kilo vermeye çalışıyolar sempatiksalakcinni
guzum biz yaklaşık 2,5 yıldır tanıyos birbirimiz ama ocakta 1. yılımız bitti :asigim: Şeniz
sizin baya bi war dimi öle hatırlıyom ben sankim CADIARZU
bacağımmı hyr tatlım hatırlayamadm başka bişeydnmi bahsettim acaba..CADIARZU
Canım tamam sakin ol :1hug: :roflol: Zate bu saatte yemek mi yenir.. yarın kahvaltıda yersin, zaten detoksta kahvaltı serbest yerimsenibencanım ne çekti biliyon mu off offf kaşar yaktı benii
Hoşgeldiiin, ben geçen de gelmiştim, hani şu 16 mayısı soranım ben yerimsenibenben geldimmmm.
Senin hastalıktan çok üzüntüydü sanırım canım, ama geçti gitti :1hug: Bence de öyle olmalı... çünkü herkes bizim gibi erkek ardakaşı yüzünden de baya kilo almıştır sempatiksalakcinni 2008 yazında 2 hafta ayrıydık mis gibi 56 olmuştum, o geldi hoooooop kilolar da geldi kafamçokkarıştı
Oy oy, daha sizin çiçeğiniz burnunuzdaymış kaydirigubbakcemile3 Bizim aralıkta 6 yıl bitti canım, 7. yıldayız :asigim:
ben geldimmmm.
Canım tamam sakin ol :1hug: :roflol: Zate bu saatte yemek mi yenir.. yarın kahvaltıda yersin, zaten detoksta kahvaltı serbest yerimseniben
Hoşgeldiiin, ben geçen de gelmiştim, hani şu 16 mayısı soranım ben yerimseniben
belkide öleydi normalde ben üzülsemde sewinsemde yerdim ama bu defa bi farklı oldu :gitme: neyseeemm yaza ona süprüüs olur fıstık gibi olcas inş. olumunekankayizsmile onlar olsunda warsın kilolarda olsun delikafadulden
ewet bebeem çok dazeyiz biz daha :asigim: :roflol: bu arada da size heyyy maşşallah diyelimömür boyu sürsün aminnnn :Saruboceq: sırnaşık şey
hımmm hatırladım sanırım:)) nasılsın?[
Hoşgeldiiin, ben geçen de gelmiştim, hani şu 16 mayısı soranım ben yerimseniben
O da yapsın, aynı şeyi yemiş olursunuz yerimsenibenonu pazar kahvaltısında yapiim barii
aşkımda çok sewerdi :asigim: :1hug:
Teşekküler opuyorumnanaktan iyiyim canım, sen nasılsın dicektim de siz evliymişsiniz :1hug: amanıııın, kaç yıllık evlisiniz??? Nasıl gidiyo bekleyiş?[
hımmm hatırladım sanırım:)) nasılsın?
Tabi bu farklı olur... :1hug: En büyük motivasyonum o süprizin hayali bayanssulusmile ama ben anlatıyorum da kilo verme olaylarını, o da kendine çeki düzen versin :icecream: Sen de uyarını yap valla canım, hep olsunlar ama o kadar obur olmasınlar.. üzüm üzüme baka baka kararıyo kafamçokkarıştı
Saol canım opuyorumnanaktan :Saruboceq:
O da yapsın, aynı şeyi yemiş olursunuz yerimseniben
Teşekküler opuyorumnanaktan iyiyim canım, sen nasılsın dicektim de siz evliymişsiniz :1hug: amanıııın, kaç yıllık evlisiniz??? Nasıl gidiyo bekleyiş?
iyiyiz nasıl olalım.bizde 2002 den beri üni.arkadaşız ve askerlik süresi de dahail olmak üzere 1,5 yıllık evliyiz.
Aaaa sen istediğin zaman gidip onu evciye çıkarabilirsin, evli olmanın en büyük avantajı bu :lepi: Ama bu kadar zamandan sonra herkes bekleyişe alışmıştır sanırım... Bugün erkek arkadaşımla konuşurken "aaa bahar geldi ve biz bahar ayında kavuşcaz" dedim ve heyecanlandım. Aynı mevsimde bitiyo :lepi: Bana zaman az geldi baya :)) (linguistcim, sizin artıları geçen gün saymıştım zaten, okursan üzülme zuzum)
Ayyy, aynen ya... Sağlıklı uzun ömür yaşamak için spor şart kaydirigubbakcemile2bende anlatmmam mı hiç tartıda en ufak bi eksilme görsem habar ediyom direk napiim sewiniyom paylaşmak istiyom:)))
geçen yıl o da spora başlamıştı hatta ister istemes etkileniyo insan birbirinden şuan askerde yaptığı için bırakmaya niyetide yok :lepi: hatta hep birlikte spor yapma hayalleri kurarıs :asigim: hihoyyyt
he biliyom guzum da arada böle dalgalanmalarda oluyo hoş görün gari benii Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?