331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne bilem sizin gazınıza geldim bu aralar bide hafta sonları hep sağlam yedim memleketime falan gittim ya bi arınayım dediydim Şeniz delikafadulden
pazar kahvaltısına yapmalı cokacimcoook

Yaw haftasonu sağlam yedin de noldu, sanki kilo aldın lülülülülülü Kaşar peyniri eve sokmamaya çalışıyorum, çünkü o peynirle ben kendim bile tarifler yaratıyom, yeterki erisin cokacimcoook aklinialirimsmile

Kız burası da kilo muhabbeti oldu valla :lepi: , özümüzde var bişiler bizim. :1rolleyes: Konuyu çevirem, kaç yıldır birliktesiniz siz?? şakkıdı

ee hasta oldum ya sonra bişi yiyemedim kesin ondan almadım :))
kıs burdaki arkadaşların çoğuda bizim gibi şafak sayarken kilo vermeye çalışıyolar sempatiksalakcinni

guzum biz yaklaşık 2,5 yıldır tanıyos birbirimiz ama ocakta 1. yılımız bitti :asigim: Şeniz
sizin baya bi war dimi öle hatırlıyom ben sankim CADIARZU

Senin hastalıktan çok üzüntüydü sanırım canım, ama geçti gitti :1hug: Bence de öyle olmalı... çünkü herkes bizim gibi erkek ardakaşı yüzünden de baya kilo almıştır sempatiksalakcinni 2008 yazında 2 hafta ayrıydık mis gibi 56 olmuştum, o geldi hoooooop kilolar da geldi kafamçokkarıştı

Oy oy, daha sizin çiçeğiniz burnunuzdaymış kaydirigubbakcemile3 Bizim aralıkta 6 yıl bitti canım, 7. yıldayız :asigim:

bacağımmı hyr tatlım hatırlayamadm başka bişeydnmi bahsettim acaba..CADIARZU

ben mi karıştırıyorum acep yaaaaa.hani ay sonuna kadar evde olmk zorunda olan biri vardı hatta dedik ki sen iyileşene kadar 1 ay geçer ve nisan gelir şafak azalır falan.ben mi karıştırıyorum acaba

belkide öleydi normalde ben üzülsemde sewinsemde yerdim ama bu defa bi farklı oldu :gitme: neyseeemm yaza ona süprüüs olur fıstık gibi olcas inş. olumunekankayizsmile onlar olsunda warsın kilolarda olsun delikafadulden
ewet bebeem çok dazeyiz biz daha :asigim: :roflol: bu arada da size heyyy maşşallah diyelim ömür boyu sürsün aminnnn :Saruboceq: sırnaşık şey

hoşgeldin cnm nasılsın?

onu pazar kahvaltısında yapiim barii
aşkımda çok sewerdi :asigim: :1hug:

[

Hoşgeldiiin, ben geçen de gelmiştim, hani şu 16 mayısı soranım ben yerimseniben[/QUOTE]
hımmm hatırladım sanırım:)) nasılsın?
hoşgeldin cnm nasılsın?[/QUOTE]

iyiyim asıl sen nasılsın.aşkın gidiyormuş sanırım.şimdiden Allah kavuştursun canımmm.

Tabi bu farklı olur... :1hug: En büyük motivasyonum o süprizin hayali bayanssulusmile ama ben anlatıyorum da kilo verme olaylarını, o da kendine çeki düzen versin :icecream: Sen de uyarını yap valla canım, hep olsunlar ama o kadar obur olmasınlar.. üzüm üzüme baka baka kararıyo kafamçokkarıştı
Saol canım opuyorumnanaktan :Saruboceq:

[

Hoşgeldiiin, ben geçen de gelmiştim, hani şu 16 mayısı soranım ben yerimseniben
hoşgeldin cnm nasılsın?[/QUOTE]

iyiyim asıl sen nasılsın.aşkın gidiyormuş sanırım.şimdiden Allah kavuştursun canımmm.[/QUOTE]

saol cnm aminnn opuyorumnanaktan hepimizi inş. :Saruboceq:
bende iyi sayılırım belli olmuyoo boshayallersmile

onu pazar kahvaltısında yapiim barii
aşkımda çok sewerdi :asigim: :1hug:
O da yapsın, aynı şeyi yemiş olursunuz yerimseniben
[
Teşekküler opuyorumnanaktan iyiyim canım, sen nasılsın dicektim de siz evliymişsiniz :1hug: amanıııın, kaç yıllık evlisiniz??? Nasıl gidiyo bekleyiş?

Teşekküler opuyorumnanaktan iyiyim canım, sen nasılsın dicektim de siz evliymişsiniz :1hug: amanıııın, kaç yıllık evlisiniz??? Nasıl gidiyo bekleyiş?[/QUOTE]

iyiyiz nasıl olalım.bizde 2002 den beri üni.arkadaşız ve askerlik süresi de dahail olmak üzere 1,5 yıllık evliyiz.

bende anlatmmam mı hiç tartıda en ufak bi eksilme görsem habar ediyom direk napiim sewiniyom paylaşmak istiyom:)))
geçen yıl o da spora başlamıştı hatta ister istemes etkileniyo insan birbirinden şuan askerde yaptığı için bırakmaya niyetide yok :lepi: hatta hep birlikte spor yapma hayalleri kurarıs :asigim: hihoyyyt

du bakalım yapamabilcekmi elin kıbrıslarında akannehir ben yaparım ona gelsin de zemuszemus

iyiyiz nasıl olalım.bizde 2002 den beri üni.arkadaşız ve askerlik süresi de dahail olmak üzere 1,5 yıllık evliyiz.

Aaaa sen istediğin zaman gidip onu evciye çıkarabilirsin, evli olmanın en büyük avantajı bu :lepi: Ama bu kadar zamandan sonra herkes bekleyişe alışmıştır sanırım... Bugün erkek arkadaşımla konuşurken "aaa bahar geldi ve biz bahar ayında kavuşcaz" dedim ve heyecanlandım. Aynı mevsimde bitiyo :lepi: Bana zaman az geldi baya :)) (linguistcim, sizin artıları geçen gün saymıştım zaten, okursan üzülme zuzum)

he biliyom guzum da arada böle dalgalanmalarda oluyo hoş görün gari benii Şeniz

Ayyy, aynen ya... Sağlıklı uzun ömür yaşamak için spor şart kaydirigubbakcemile2

Ee o eve çıkmış gibi hayat sürcek kıbrısta, hep dışardan yicek değil ya... sen yemek yapıp kargoyla gönderirsin yerimseniben hihoyyyt

he biliyom guzum da arada böle dalgalanmalarda oluyo hoş görün gari benii Şeniz

Olur mu öyle şey zuzum... dediğim gibi, uzun dönem hakkında bi üzüntün olduğun zaman direkt bana söyle, sonraya sakladığım hikayelerim var yerimseniben olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…