331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben Ali ye desem ki yere bakmadan yürü aşkım düş kır bi tarafını iizin al

o gider bıçak alır doğrar kendini tam olsun olmama ihtimali olmasın diye.

benden korkusuna bişey yapmıyor dana :))))

heheh eferim iyi korkutmuşşsun gözünü:1rolleyes:

canımcım yazın bı hafta sonu izmıre gelsın sende gel 2 gun ben sıze balayı yaptırım burda gercı bu seferde bız olcaz yanınızda ama mumkun oldugu kadar yanlız bırakırız sızı sırnaşık şey

inşallah canım benimki şimdiden planı yaptı izind e ailesinin yanında teskere alımındada orda şüphelenmeye başladım orda beni aldatıyomu ne :roflol:

selamlarrrr ohhhh muhabbet koyulaşmış ben geldim sizler çıkmışsınız

inşallah canım benimki şimdiden planı yaptı izind e ailesinin yanında teskere alımındada orda şüphelenmeye başladım orda beni aldatıyomu ne :roflol:

gamişim sana bişey sorucam balım,
sizin hastanede kan grubu kartı almak için koldan mı kan alıyolar yoksa parmaktan mı canım?
benim kan gurbu kartı almak gerekiyo ama iğneden korkuyorum, parmaktan aldırtabilirmisin canım o konuda eda yardımcı oluruz kızlar yardım eder demiştide, hazır işteyken hemencik bi sorsana yawrum nolur :Saruboceq:

bne bankaya gittim geldim şekerler

yazıları okudumda sanırım herkes baya bi bunalmış.valla artık sölicek bişey bulamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

damlam dur hemen sorayım bilmiyom valla nasıl alındıgını

tamam canım sor ama koldan alınsa bile bişeyler yapta parmaktan alsınlar nolurr :Saruboceq::Saruboceq: ben korkuyorum ama aldırmam lazım canım benim

damlacım bizde tek olarak kan grubu kartı verilmiyomuş ama şeref bey yazarım dedi eda da gel demiş sana burdan verileceği zaman rutin tahlillerle birlikte yazılıyomus o zaman da koldan alınıyomuş canım

evet son aylara girdiğimizde bunalımlar sıklaştı sanırsam bal peteğim

evet son aylara girdiğimizde bunalımlar sıklaştı sanırsam bal peteğim
eevet maleseffff öle ne yapsak ki acaba...
hoşgeldin canım evet çok bunaldık artık mafoldumben

hoşbulduk canım bunaldık bunaldık kendimizi baya bi sıktık ama artık patlak vermeye başladı.geçicek ama geçicek bitecek sonunda.ama varya bi daha bugünleri hatırlamak bile istemiyorummmm

kız damla siz nikah içinde bize gelirsiniz kan vermeye nömoronuzuda ben verirrim heheheh

az önce bi su bardağı yeşil çayımı içtim yine.

1 kutu bitti benim 2. ye başladım kızlar o çaykur kutusu var ya teneke heh işte onlardan bitirdim 1 tane.

sanki ağır içiyorum gibi . bi de 1 hafta cenaze dolayısı ile de içemedim. arkadaşa doktor demiş ki eğer sallama içiyorsan günde 3 kupayı, demleme içiyorsan 2 kupayı geçmesin diyor.

bi de kırmızı biber hapına başlamış arkadaş 5 kilo vermiş 1 ayda oooff zaman azalıyor kızlar yaa daha 10 kilom var uçurulacaakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…