hoş geldin damlacımmm.malesef herkes aynı değil canımmm boşuna demiyorlaar allah iyilerle karşılaştırsın diyeee
bebişlerimmm ben geldimmmm sonunda yaaaasizden ayrı kalmak çok üzdü beni dışardan gelenlere genel kötü davranıyolar, biz böle olmadığımız için ben çok şaşırdım ve kızmıştım ama bitti
selamlarrr kızlarrrr.neredeyiz bugün şafağı saymadım bi kaç gündür:))ilarzucum ben ankarada yaşıyorum,ama 12 aralıktan beri izmirde ailemin yanındayım,mayıs 16 ya kadar burdayım..
bursadamısın bal köpüğüm
evet maşallah maşallahhhhh:)))))kızlar biz hepimiz iyiyiz maşallah hiç problemimiz çıkmadı:1hug:
hoş bulduk canımmm nasılsın?yorucu bir gün değildir umarım.hoşgeldin instoncum bu arada
bursadamısın bal köpüğüm
haklısın ılarzu kendımızı zaman zaman tutamıyoruz ıste. ama bazen gercekten ınsanı cıleden cıkartan tıpler oluyo
damlacım gecmıs olsun. tekrar burda olmaz guzel
ınston hosgeldın cnm bayadır gorusemıyoruz.
ilaezu o parafınler felan vucuttakı suyu atıp ıncelme saglıyo dıyolar. ııce arastır su kaybı daha cok kılo aldırır sonrasında dıkkat et
evet maşallah maşallahhhhh:)))))
hoş bulduk canımmm nasılsın?yorucu bir gün değildir umarım.
yok ilarzucum izmirdeyim,hafta sonu yazlığa gittik,o da izmirde.çok güzellldi yaa baharın geldiğini orda anladım heryer yemyeşil,çiçekler açmışşşş.mayısa kadar izmirdeyim yani,ara ara da çeşme kaçamağı yapıyoruz işte.ama bişey diyim mi bizimkiler başladılar üzülmeye.ayyy kzım az kalmış diyip duruyorlarrr.
inston öyle yazdı ben normalde ankaradayım ama burdayım falan yazdı
su çok içiyorum gün içerisinde balım sence ben de şöle bi surum olabilirm i
suyu çok içtiğimden ötürü ödemim fazla ve bu yolla atıyorum. bu olabilir mi acaba çünkü çok da terlemdim. eeğer terleme ise sorun benim zaten sauna eşorfmanım var onu giyip yatıp uyuyorum 1 ssaat sonra kalktığımda sucuk gibiyim ..
o zaman bunu bırakıp sauna eşorfmana geri mi dönsem ne diyrosun
ilarzucum bence iyice araştırmadan deneme yaaa.allah korusun sağlığından falan olma.
ooohhh misss çiçeğim denize girdin mi hiç
kızlar izin aldım öğleden sonra yokum
:))))alemsin alemmm hatta süpersinnn.ben çok yapıyorum onu =))
ya yazılanı yanlış anlıyorum yada eksik yazıyorum :))
hatta bi konu var esi sevgilisi diye başlayan onu her okumamda istisnasız eski sevgilsi diye okumya başlıyorum manyakmıyım neyim :)))
tamam ama çabuk gel,kolay gelsinnnkıslar biraz işe döneyim girilmesi gereken veriler var
1-2 saate kadar dönerim güzellerr
ohoooo iyiydik nire gidiyosunnnkızlar izin aldım öğleden sonra yokum
instoncum yogun bir gün geçiriyorum yarınıda atlattıkmı tamamdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?