331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun bitanelerim benimm haklısınız bizim burda hiç öle şeyler çıkmaz hıh

canım hoşgeldin ben çok üzgünüm o gün ordamısın demişsin bana ama inanki görmedim çıkmışım sanırım yoksa gelirdim hertürlü ceza meza dinlemezdim canım çok özür dilerim

selamlarrr kızlarrrr.neredeyiz bugün şafağı saymadım bi kaç gündür:))ilarzucum ben ankarada yaşıyorum,ama 12 aralıktan beri izmirde ailemin yanındayım,mayıs 16 ya kadar burdayım..

bursadamısın bal köpüğüm

haklısın ılarzu kendımızı zaman zaman tutamıyoruz ıste. ama bazen gercekten ınsanı cıleden cıkartan tıpler oluyo

damlacım gecmıs olsun. tekrar burda olmaz guzel

ınston hosgeldın cnm bayadır gorusemıyoruz.

inston öyle yazdı ben normalde ankaradayım ama burdayım falan yazdı

ilaezu o parafınler felan vucuttakı suyu atıp ıncelme saglıyo dıyolar. ııce arastır su kaybı daha cok kılo aldırır sonrasında dıkkat et

kızlar biz hepimiz iyiyiz maşallah hiç problemimiz çıkmadı :1hug:
evet maşallah maşallahhhhh:)))))
hoşgeldin instoncum bu arada
hoş bulduk canımmm nasılsın?yorucu bir gün değildir umarım.
bursadamısın bal köpüğüm

yok ilarzucum izmirdeyim,hafta sonu yazlığa gittik,o da izmirde.çok güzellldi yaa baharın geldiğini orda anladım heryer yemyeşil,çiçekler açmışşşş.mayısa kadar izmirdeyim yani,ara ara da çeşme kaçamağı yapıyoruz işte.ama bişey diyim mi bizimkiler başladılar üzülmeye.ayyy kzım az kalmış diyip duruyorlarrr.

hoş bulduk canımmm,eşin gidiyormuş sanırım pazar günü.gelince göndermesi daha zor olur öyle değil mi?bi de şafağınız 30 mayıs olmuş sanırım.ama varya ne olursa olsun bitiyor bitecek.ben hayatım boyunca hep bu felsefede oldum:ben sonsuza kadar bunu mu yaşıcam,ya da mesela sinir olduğum insanlar olunca aman sanki hayatımda hep onlar mı olacak...bunun gibi şeylerrr.başka türlü atlatamıyorum çünkü,ilk önce kafamda halletmeye çalışıyorum.sende,diğer uzun dönem arkadaşlarda öyle düşünsün aman sanki hep orda mı kalacaklar öyle ya da böyle bitecekkkk

ilaezu o parafınler felan vucuttakı suyu atıp ıncelme saglıyo dıyolar. ııce arastır su kaybı daha cok kılo aldırır sonrasında dıkkat et

su çok içiyorum gün içerisinde balım sence ben de şöle bi surum olabilirm i

suyu çok içtiğimden ötürü ödemim fazla ve bu yolla atıyorum. bu olabilir mi acaba çünkü çok da terlemdim. eeğer terleme ise sorun benim zaten sauna eşorfmanım var onu giyip yatıp uyuyorum 1 ssaat sonra kalktığımda sucuk gibiyim ..

o zaman bunu bırakıp sauna eşorfmana geri mi dönsem ne diyrosun

ooohhh misss çiçeğim denize girdin mi hiç

inston öyle yazdı ben normalde ankaradayım ama burdayım falan yazdı

ben çok yapıyorum onu =))
ya yazılanı yanlış anlıyorum yada eksik yazıyorum :))
hatta bi konu var esi sevgilisi diye başlayan onu her okumamda istisnasız eski sevgilsi diye okumya başlıyorum manyakmıyım neyim :)))

kıslar biraz işe döneyim girilmesi gereken veriler var

1-2 saate kadar dönerim güzellerr

idenm ve güzüm çok teşekkür ederim , evet idenim o zaman yazmıştım sana ama yoktun ossun üzülme meleğim öptm hepinizi en KOJAMANINDANNNNNNNN mucxxxxxx

instoncum yogun bir gün geçiriyorum yarınıda atlattıkmı tamamdır :))

aslında hiç düşünmüyordum,çünkü deniz buz gibiydi,sonra bi baktım sitedeki diğer plajda bi aile var ve küçücük çocuk bile giriyor.sonra bende gidiyorum dedim artist artist .bi havalar bi pozlarrr.anam bir soğuk bir soğuk yok ya dedim kalsın:))))nisan gibi tekrar gideriz onda belki daha sıcak olurrr.sonra zaten bizimkiler temelli giderler.kılzar bu arada ilk defa tilkiyi birebir dibimde gördüm:)))kediler,köpekler falan vardı bende dedim şunlara kemiklerden,etlerden vereyim attım öyle,babamda bahçeye atmış bi tane.ben tam balkonda sigara-kahve keyfi yapıyorum bi baktım ses geliyo,eğildim yavaşça upuzun kuyruklu bi tilki ama çokkk tatlı:)))bizimkilere sesleneyim dedim tabi ben seslenince kaçtııı

kızlar izin aldım öğleden sonra yokum

oh valla nereye gidiyon gız
bende yarından itibaren pazartesiye kadar yokum kaydirigubbakcemile3
yarın sabah 8,30da otobüse binicem balıkesir-edremite doğru yolu çıkıcam kaydirigubbakcemile2
saat 3te askerimin yanında olucam ve pazar günü dönücem meleklerim yemin töreninden beri görmüyodum çok özledim çokkkkkkkkk ŞenizŞeniz:asigim:

:))))alemsin alemmm hatta süpersinnn.
kıslar biraz işe döneyim girilmesi gereken veriler var

1-2 saate kadar dönerim güzellerr
tamam ama çabuk gel,kolay gelsinnn
kızlar izin aldım öğleden sonra yokum
ohoooo iyiydik nire gidiyosunnn
instoncum yogun bir gün geçiriyorum yarınıda atlattıkmı tamamdır :))

inşallahhh ya,iş yoğunluğu kadar sinir bozucu bişey olamazzz.uamrım yarın daha rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…