- Konu Sahibi geronimo
-
- #17.721
Begy Gamiş ben bitti moduna girdim bugün noluyo bana ALLAH ALLAH.. 47 gün var daha ..ooohhhoooooo....
gamişcim üzülme ya en azından görüşebiliyosunuz..bak ben 2.5 ay oldu görmedim...akşamları msn de görüyorum yarım saat ama hiçbişey anlamıyorum.kamera geldi oldu olmadı derken 10 dk gidiyo zaten:sm_confused:
allah sağlık versin sağ salim gelsinde beklerim bekleyeceğim kadar yerimseniben
artık alıştım zaten annemlerle kalıyorum şimdi eşim gelince annemlerden kopmam zor olcak :1closedeyes:
allah sağlık versin sağ salim gelsinde beklerim bekleyeceğim kadar yerimseniben
artık alıştım zaten annemlerle kalıyorum şimdi eşim gelince annemlerden kopmam zor olcak :1closedeyes:
temmuzda 2 yıl olacak canım opuyorumnanaktana.s evet tekrar annenin evinden gelin çıkıyomuş gibi olursun heralde..o da güzel yeni evli gibi olursunuz tekrar 2. balayı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaç yıllık evliydiniz??
benimle aynı durumdasın yani:)))bende onu düşünüyorum yeniden evden çıkmış gibi olucam.hep asker psikolojisi diyip duruyoruz ya asıl bizim psikolojiler nolcakkk.ankkaraya döneceğim günleri düşünmek bile istemiyorum.herşey yine çok zor olucak.o düzene alışmak falannn.ayyy neyse en iyisi düşünmemek
benimle aynı durumdasın yani:)))bende onu düşünüyorum yeniden evden çıkmış gibi olucam.hep asker psikolojisi diyip duruyoruz ya asıl bizim psikolojiler nolcakkk.ankkaraya döneceğim günleri düşünmek bile istemiyorum.herşey yine çok zor olucak.o düzene alışmak falannn.ayyy neyse en iyisi düşünmemek
dimii sonra bizim psikolojiler değişicek bakalım bizimle uğraşıcaklarmı bizim uğraştığımız gibi bende evlenicem 3 ay içinde ve istanbulda yaşamaya başlıcam antalyadan istla gidicem ailemi burda bırakıp bakalım neler yaşıcam yardm edicem flan diyo ya bakalım ben alışabilicekmiyimm sevdiğim yanımda o en güzel ama kolayda olmıcakk.. olumunekankayizsmile
eşinin ailesi orda olacak mı,yani sadece eşin ve sen mi olacaksınız istanbulda?yardım konusuna gelince ve kendi açımdan söylemem gerekirse evet eşim çok yardımcı,ama benim için durum farklı.sonuçta bilmediğin bir aile ve eşimin tüm ailesi,akrabaları orda.yani hem bi evin sorumluluğuna alışmak,hem gelin olma sıfatı,ayak uydurma...bunun gibi şeyler ve bu da malesef eşin ne kadar destek olursa olsun kendinin halletmesi gereken bir durum
senin durumun daha zor tatlım yaa ben yine annemlerle aynı şehirdeyim alısırsın ama sende ben temmuz da ev tutunca gidip yalnız yaşıcam alışmam lazım çünkü hem eşyalarımıda çok özledim yerimseniben
evet canım biliyorum malesef o üzücü olayı.ne diyim umarım aileler anlayışlı olur ve destek olurlar.zaten zor bi dönem geçiriliyor bide bu tür sıkıntılar iyice bunaltıyor insanı
yok destek olmazlarrr ondan eminim zaten benim eşim cok tutumlu yemez biriktirir o yüzden onlarda bu durumu bildikleri için bize destek olmazlar
ayy asıl ne gerekli zmanlarda aileler kenera çekilince özellikle erkek ailesi çok sinir bozucu oluyoo
kesinlikle canım bizim ailelerimiz daha yapıcı bu konularda ama ben paraya sıkışsam inat edip kendi ailemden istemiyorum
tabi cnm bu sefer istersen senin ailen bişi demz tabiki yardımcı olur ama bi yandanda üzülür aklı sende kalır mutu olmadığını düşünürr onlarıd üzmek istemeğimizden çok şeyi içimize atıorz zaten ne yapalımm
kesinlikle canım bizim ailelerimiz daha yapıcı bu konularda ama ben paraya sıkışsam inat edip kendi ailemden istemiyorum
evet bende hep içime atatrım aileme problemeleri yansıtmayı hiç sevmem evlimisin sen canım
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsindüğünüm 3 ay sonra canm ama ilşkm 7 yıllık olunca az çok bu işleri çözdm artk benm yaptığım bu güne kadar buydu bundan sonrada çok farklı olmaz aileme yansıtmam çözebiliosam ben çözerim yada nişanlıma anlatırım birlkte bi yol bulursak buluruz öyle canm ama erkek aileleri kız ailesi gibi olmuş çevremde arkadaşlarmdanda gördüğümona sinir oluyorumm ..
evtt malesefff öle olmuş durumdaaa.hatta yakında erkek istemeye gitmek diye bir tabir çıkarsa şaşırmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?