331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Begy Gamiş ben bitti moduna girdim bugün noluyo bana ALLAH ALLAH.. 47 gün var daha ..ooohhhoooooo....
gamişcim üzülme ya en azından görüşebiliyosunuz..bak ben 2.5 ay oldu görmedim...akşamları msn de görüyorum yarım saat ama hiçbişey anlamıyorum.kamera geldi oldu olmadı derken 10 dk gidiyo zaten:sm_confused:

allah sağlık versin sağ salim gelsinde beklerim bekleyeceğim kadar yerimseniben
artık alıştım zaten annemlerle kalıyorum şimdi eşim gelince annemlerden kopmam zor olcak :1closedeyes:

artık alıştım zaten annemlerle kalıyorum şimdi eşim gelince annemlerden kopmam zor olcak :1closedeyes:

a.s evet tekrar annenin evinden gelin çıkıyomuş gibi olursun heralde..o da güzel yeni evli gibi olursunuz tekrar 2. balayı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaç yıllık evliydiniz??

benimle aynı durumdasın yani:)))bende onu düşünüyorum yeniden evden çıkmış gibi olucam.hep asker psikolojisi diyip duruyoruz ya asıl bizim psikolojiler nolcakkk.ankkaraya döneceğim günleri düşünmek bile istemiyorum.herşey yine çok zor olucak.o düzene alışmak falannn.ayyy neyse en iyisi düşünmemek

a.s evet tekrar annenin evinden gelin çıkıyomuş gibi olursun heralde..o da güzel yeni evli gibi olursunuz tekrar 2. balayı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaç yıllık evliydiniz??
temmuzda 2 yıl olacak canım opuyorumnanaktan

senin durumun daha zor tatlım yaa ben yine annemlerle aynı şehirdeyim alısırsın ama sende ben temmuz da ev tutunca gidip yalnız yaşıcam alışmam lazım çünkü hem eşyalarımıda çok özledim yerimseniben

dimii sonra bizim psikolojiler değişicek bakalım bizimle uğraşıcaklarmı bizim uğraştığımız gibi bende evlenicem 3 ay içinde ve istanbulda yaşamaya başlıcam antalyadan istla gidicem ailemi burda bırakıp bakalım neler yaşıcam yardm edicem flan diyo ya bakalım ben alışabilicekmiyimm sevdiğim yanımda o en güzel ama kolayda olmıcakk.. olumunekankayizsmile

eşinin ailesi orda olacak mı,yani sadece eşin ve sen mi olacaksınız istanbulda?yardım konusuna gelince ve kendi açımdan söylemem gerekirse evet eşim çok yardımcı,ama benim için durum farklı.sonuçta bilmediğin bir aile ve eşimin tüm ailesi,akrabaları orda.yani hem bi evin sorumluluğuna alışmak,hem gelin olma sıfatı,ayak uydurma...bunun gibi şeyler ve bu da malesef eşin ne kadar destek olursa olsun kendinin halletmesi gereken bir durum

senin durumun daha zor tatlım yaa ben yine annemlerle aynı şehirdeyim alısırsın ama sende ben temmuz da ev tutunca gidip yalnız yaşıcam alışmam lazım çünkü hem eşyalarımıda çok özledim yerimseniben[/QUOTE]

evet aslında o açıdan düşününce aynı durum bende de var.eşyalarımı özledim bende çok merak ediyorum evim ne durumda,arabamdan zaten vazgeçtim çünkü bozulmuş falan dediler.durduk yere nasıl bozulduysa artık?ama dediğim gibi zaten gözden çıkarmıştım.dönünce inşallah hemen satılır.offf valla bir sürü iş yine bizi bekliyor olacak.

evt canm aynen öyle bnmde senin gibi ailesi hepsi istda bizde iş nedeniyle istda yaşamamız gerekti neyseki bana yardımcıdır herkonuda yalnız bırakmaz ama yinede bi gariplik var içimde farklı bi durum tabi nede olsa.. onun gelmesiyle 16 mayıs itibariyle istda yaşamaya başlıorm bakalımm nası bişi..

evet aslında o açıdan düşününce aynı durum bende de var.eşyalarımı özledim bende çok merak ediyorum evim ne durumda,arabamdan zaten vazgeçtim çünkü bozulmuş falan dediler.durduk yere nasıl bozulduysa artık?ama dediğim gibi zaten gözden çıkarmıştım.dönünce inşallah hemen satılır.offf valla bir sürü iş yine bizi bekliyor olacak.[/QUOTE]

heyecanlıyım ben valla bir an önce temmuz gelsede şimdiden ev bakmaya başladım bileee kaydirigubbakcemile3 bizimde masrafımız çok olcak eşyalarımızda çalınmıstı

evet canım biliyorum malesef o üzücü olayı.ne diyim umarım aileler anlayışlı olur ve destek olurlar.zaten zor bi dönem geçiriliyor bide bu tür sıkıntılar iyice bunaltıyor insanı

evet canım biliyorum malesef o üzücü olayı.ne diyim umarım aileler anlayışlı olur ve destek olurlar.zaten zor bi dönem geçiriliyor bide bu tür sıkıntılar iyice bunaltıyor insanı

yok destek olmazlarrr ondan eminim zaten benim eşim cok tutumlu yemez biriktirir o yüzden onlarda bu durumu bildikleri için bize destek olmazlar

yok destek olmazlarrr ondan eminim zaten benim eşim cok tutumlu yemez biriktirir o yüzden onlarda bu durumu bildikleri için bize destek olmazlar

ayy asıl ne gerekli zmanlarda aileler kenera çekilince özellikle erkek ailesi çok sinir bozucu oluyoo

ayy asıl ne gerekli zmanlarda aileler kenera çekilince özellikle erkek ailesi çok sinir bozucu oluyoo

kesinlikle canım bizim ailelerimiz daha yapıcı bu konularda ama ben paraya sıkışsam inat edip kendi ailemden istemiyorum

kesinlikle canım bizim ailelerimiz daha yapıcı bu konularda ama ben paraya sıkışsam inat edip kendi ailemden istemiyorum

tabi cnm bu sefer istersen senin ailen bişi demz tabiki yardımcı olur ama bi yandanda üzülür aklı sende kalır mutu olmadığını düşünürr onlarıd üzmek istemeğimizden çok şeyi içimize atıorz zaten ne yapalımm

evet bende hep içime atatrım aileme problemeleri yansıtmayı hiç sevmem evlimisin sen canım

kesinlikle öleee.ama bende artık ailemden bişey istemek istemiyorum.yaniii tek taraflı olunca enayi gibi oluyor insan.devir ne kadar değişmiş yaaa.bizimkilere bakıyorumda erkek tarafı her konuda hep destek,kız evi naz evi muhabbetleri.babamlar 6 kez istemişler annemi,eee haliylede kıymet biliyo:)

evet bende hep içime atatrım aileme problemeleri yansıtmayı hiç sevmem evlimisin sen canım

düğünüm 3 ay sonra canm ama ilşkm 7 yıllık olunca az çok bu işleri çözdm artk benm yaptığım bu güne kadar buydu bundan sonrada çok farklı olmaz aileme yansıtmam çözebiliosam ben çözerim yada nişanlıma anlatırım birlkte bi yol bulursak buluruz öyle canm ama erkek aileleri kız ailesi gibi olmuş çevremde arkadaşlarmdanda gördüğümona sinir oluyorumm ..

evtt malesefff öle olmuş durumdaaa.hatta yakında erkek istemeye gitmek diye bir tabir çıkarsa şaşırmayınnn

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
evtt malesefff öle olmuş durumdaaa.hatta yakında erkek istemeye gitmek diye bir tabir çıkarsa şaşırmayınnn

:roflol::roflol: süper dimmiiiii-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…