331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh sıcak sıcakkk ne güzel olur şimdi,bende sade nescafe içiyorum.hiç öle faydalı şeylere alışamadım ya

off tatlım hemde sade..:) sevmezmisn bitki çayı falann ..
ne yapıyım ya daha alışamadm doğal ortamımaa bidee görüp gelmek zor olduu boş boş bakınıorm öylee yaa..

bebeklerim vallahi hepinizin dediklerine katılıyorummm acap mızmız olmuşlar çocuklar onlardan iyi valla ya bu ne böle :S hep söyleniyor ya moral buzuyolar hep

çok nadir içerim öyle arada bir eserse :)))bugün şafak kaç yaaa valla saymaktanda gına geldi yani haa:

bebeklerim vallahi hepinizin dediklerine katılıyorummm acap mızmız olmuşlar çocuklar onlardan iyi valla ya bu ne böle :S hep söyleniyor ya moral buzuyolar hep

sormaaa uyuz bunlarr uyuzzz nazlı bebe dicem ama erkek adamlarada nazlı tabiri hiç yakışmıyor beee.direk uyuz demek daha cazip:)

47 canm dün ccanm yanımdaydı 48 diye konuşmuştukk çünküüü (

hımmm mardindeyizzz yanii varmış daha yaaa.ama varya düşünüyorum da nerelerden geldik bu rakamlara.başlarda daha iyiydik sanki.en azından eşim adına öyle diyebilirim,zaman azaldıkça mızmızlanma,huzursuzluk artmaya başladı.şafaklar sıkıştırıyor sanırım:))))

evt canm aynen öyle çook sıkıldılar orddaa hayatlarını özlediler artk dayanamıolar ne yapalım umarım gelince sinir falan olmaz değişmezler bakalım daha neler görücez bide demeyelim ozmn sen bi askere daha git diyee:)) kaydirigubbakcemile3
tabi ya düşününce nerelerden geldikk acemliik zamnları nasıldı şimdi nasıll onları düşününce rahatlıorm biraz.. ama daha tam değil nsan geldi ama ya nası bu günleri beliodukk ki geldii hadi zamnnn geççç

Arkadaşlar kocişim doğum günümü kutlamak için çiçek yollamış ya canım benim...
size bişey danışmak istiyorum kızlar..23 nisan cumaya geliyor bana tatil o gün..cumartesi pazarla 3 gün ..istanbula gitsemmi aşkımın yanına??aşkım gelme zaten ondan sonra ne kalıyorki diyor kociş..3 hafta kalıyor ama değmezmi sizce?uçak bileti almak istiyorum erkenden..kararsız kaldım..çok özledim ya...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım gitmek istiosan git tabi ilk gidişinmi olucakk eğer ilk gidişinse bence git onları orda görmek çok farklıı hayatımızda bi kere olucak bişii ben gördm geldide hala etkisindeyimm zatennn ..( :teselli:

canım gitmek istiosan git tabi ilk gidişinmi olucakk eğer ilk gidişinse bence git onları orda görmek çok farklıı hayatımızda bi kere olucak bişii ben gördm geldide hala etkisindeyimm zatennn ..( :teselli:

Yok canım ilk değil yemin töreninde gitmiştim..hergün internettede görüşüyoruz günde en az 3 kez konuşuyoruz ama yinede gitmek istiyorum ben.. gelme dedi bana yine..çünkü orda evci çıkmak yasak komutan yasaklamış daha önceden problem çıktığı için..o yüzden gelme 5-6 saat için diyor..ooofff bilmiyorumgamyoncuiremsu

e ozmn tabi cnm gitme yatılı olmıcaksa gerek yok cnm gerçekten ne güzel ya söylemesi bile huzur verio şuanda yazarken heyecanlandmm kaydirigubbakcemile2 az kalıcakk zatenn :)) ne güzell kaydirigubbakcemile3

iyi canım Allaha şükür öğlende çıkarıcaz işte :) evde yatıcak

Günaydııınnnn milllettt nasılsınııızz :))
Ş:47 Mardine aşkımın doğum yerine selam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…