331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akannehir Biri erkek tarafı mı dediakannehirakannehir
katılıyorum size...o kadar dertliyimki eşimin tarafından...heleki bu zamanımda hiç destek değiller..çok üzülüyorum...zaten ilk 1.5 ay kaynanam kaldı yanımda burnumdan getirdi zehir etti bana...
yeni evlenecek arkadaşlara naçizane bi tavsiyem var lütfen baştan hiçbişeye sessiz kalmayın...

ayy dimi canm ne gibi şeyler mesela? neler yapıo mesela..

Baştan sessiz kalmamak laızm belki ama saygıdanda ses çıkmıyorkiii:S

Selam kızlar, son iki sayfaya bakındım da muhabbet baya koyu maşallah :))
Sarıpapatya ben de merak ettim, tam olarak neyi kastediyorsun. Mesela ben çok uyumluyumdur. Ama bişiye kırılınca direkt harekete geçerim, hareketimin sebebini sorunca da iyi bi şekilde açıklarım (şu ana kadar bu 1 kez oldu aslında :) ama çok büyük bi olaydı)

Son düzenleme:

nası bi durum cnm özel diilse bende evlilk işlerine yeni girişicem hangi durumda ne yapmak önemli..

Ne yazsam ne yazsam :))) Annemle muhabbet ederken, askerden gelince sevgülümü kaçırcam diyom :))) (konumuza uydu bu :))

Son düzenleme:
ayy canm ilahii.. bende gidiorm onlara ama eskden daha farklıydı annesi evlilik muhabbeti başladığından beri oğlum oğlum demeye başladı eskiden bu kdr demiodu ne iş bu böyle anlamadm sinir oluyorum bazen.. bazen oğlunun yanında başka benle yalnızken başka oluyo gibi gelio erkek annelerimi böyle yaa..

Sorma ya, daha bizde evlilik muhabbeti yok ama (7. yılın içinde olunca zaten olsa nolur olmasa nolur :)) ) aynı senin dediğin gibi, normalde de düşkün oğluna ama en son birlikte fotolara bakarken oğlunun ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyordu :)) ışin komiği o fotoda ben çok güzel çıkmıştım Gülüp geçiyom ben de :))

ayy aynen bakalım daha neler görücem bi kıskançlık başladı seziorm ama önceden hiç böyle değildi hiç beklemezdmde umarım iyi oluruz kötü olmak istemem.. hayırlısı olsun canm sizin içinde evlilik konuşmaları başlayınca değişio durumm

Kıskanmasını bi problem olarak görmüyom ben, "yazıııık" diyorum içimden :))) Senin de bunu bu şekilde görmeni tavsiye ederim.
Teşekkürler canım, olay resmiyete dökülünce bi tek ailelerin uyumundan korkuyom ama yapılcak bişi de yok, akışına bırakcaz artıkın.
Şimdiden mutluluk, sağlık, huzur dolu bi beraberlik dilerim

canımm çok saol hepimiz için herşey güzel istedğimiz gibi olur inş.. siz ne zmn düşünüosunuz

Ne yazık ki ben de işsizim canım

Ama sağsalim kavuşak da, iş de bi engel mi diyip gülüp geçeriz :)) Okul bitti, askerlik bitti, artık yüzdük ve kuyruğa geldik :)) Bi de ünileri de farklı şehirde okuduyduk. Oh be geçti gitti o dönem :)

Senin çeyiz ne durumda ??? :) Beni tanısan eskiden hiç alakam yoktu bu işlerle, şimdi ise o vakitler gelse de evimizin eşyalarını alsak diye sabırsızlanıyom :)

bizde farklı şehirlerdeydik ben ant o istnbul bizde ünide birlikteydik.. ben alıcaklarımı aldm çok değil ama ufak şeyleri tamamladm asıl eşyalarımız sevgilim gelince mayıs haziranda alıcaz artk öyle işte cnmcmm bakalımm umaım sizde iş bulursunzda hayalleriniz gerçekleştirirsiniz canm.. ne iş yapıosunz bu arada

Sizinki daha zormuş canım, sevgülüm saolsun son yıllarda sınavdan sınava giderdi okula :lepi:
Siz zaten gelir gelmez kavuşcaksınız sayılır kaydirigubbakcemile5 Sevindirik oldum valla zemuszemus Bence de birlikte alın, ama yerinde olsam eşyaların araştırmasını yapardım yerimseniben Düşünüyorum da, amma zor iş yeni ev kurmak.

Kızlar buarada 1 ay sonra sevgülümü webcamde görme şanşı buldum bu haftasonu, urfa sıcak yüzünü daha göstermeden yüzü kararmış :)) Bakalım askerden ne halde döncek )

Kızlar buarada 1 ay sonra sevgülümü webcamde görme şanşı buldum bu haftasonu, urfa sıcak yüzünü daha göstermeden yüzü kararmış :)) Bakalım askerden ne halde döncek )

ben eşimi ilk gördüğüm de şok geçirmiştim tombiş kocam erimişti onu görünce ulennn gamiş dedim sen nasıl tombalak dolaşırsın çabbık zayıflıyosun sempatiksalakcinni

ben eşimi ilk gördüğüm de şok geçirmiştim tombiş kocam erimişti onu görünce ulennn gamiş dedim sen nasıl tombalak dolaşırsın çabbık zayıflıyosun sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Tabi canım, hiiç olmaz öyle şey. Benim tosunum kilo aldı orda sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…