evtt malesefff öle olmuş durumdaaa.hatta yakında erkek istemeye gitmek diye bir tabir çıkarsa şaşırmayınnn
akannehir Biri erkek tarafı mı dediakannehirakannehir
katılıyorum size...o kadar dertliyimki eşimin tarafından...heleki bu zamanımda hiç destek değiller..çok üzülüyorum...zaten ilk 1.5 ay kaynanam kaldı yanımda burnumdan getirdi zehir etti bana...
yeni evlenecek arkadaşlara naçizane bi tavsiyem var lütfen baştan hiçbişeye sessiz kalmayın...
Selam kızlar, son iki sayfaya bakındım da muhabbet baya koyu maşallah :))
Sarıpapatya ben de merak ettim, tam olarak neyi kastediyorsun. Mesela ben çok uyumluyumdur. Ama bişiye kırılınca direkt harekete geçerim, hareketimin sebebini sorunca da iyi bi şekilde açıklarım(şu ana kadar bu 1 kez oldu aslında :) ama çok büyük bi olaydı)
İş bulur bulmaz boshayallersmile
Ne yazık ki ben de işsizim canım
Ama sağsalim kavuşak da, iş de bi engel mi diyip gülüp geçeriz :)) Okul bitti, askerlik bitti, artık yüzdük ve kuyruğa geldik :)) Bi de ünileri de farklı şehirde okuduyduk. Oh be geçti gitti o dönem :)
Senin çeyiz ne durumda ??? :) Beni tanısan eskiden hiç alakam yoktu bu işlerle, şimdi ise o vakitler gelse de evimizin eşyalarını alsak diye sabırsızlanıyom :)
Kızlar buarada 1 ay sonra sevgülümü webcamde görme şanşı buldum bu haftasonu, urfa sıcak yüzünü daha göstermeden yüzü kararmış :)) Bakalım askerden ne halde döncek)
ben eşimi ilk gördüğüm de şok geçirmiştim tombiş kocam erimişti onu görünce ulennn gamiş dedim sen nasıl tombalak dolaşırsın çabbık zayıflıyosun sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?