sağol gamzem teşekkür ederim, kızlarr sizlerede günaydınn
kız iden seni yolucam he hergün selam göndermek zorundamısın yawrum yawben şafak saymıyom geçmiyo diye ama hergn hatırlatıyon valla
Günaydın kızlaaarrrr....
valla bende şafak sayıyorum saatleri bile sayıyorum..gitmek istyorum yanına ama olmıcak galiba...evci çıkmayı niye yasaklarlarki
damlacım geçmiş olsun bu arada ....
arkadaşlar az kaldı ya...bitiyo işte..herşeyde önümüzde büyük bi engeldi askerlik..şafağı 300 -400 lerde olanları düşününce rahatlıyorum.ALLAH onlara ve yakınlarına sabır versin..bizim 5 ayda psikoloji alt üst,onlar napsın...turkbayragi
Günaydın kızlaaarrrr....
valla bende şafak sayıyorum saatleri bile sayıyorum..gitmek istyorum yanına ama olmıcak galiba...evci çıkmayı niye yasaklarlarki
damlacım geçmiş olsun bu arada ....
arkadaşlar az kaldı ya...bitiyo işte..herşeyde önümüzde büyük bi engeldi askerlik..şafağı 300 -400 lerde olanları düşününce rahatlıyorum.ALLAH onlara ve yakınlarına sabır versin..bizim 5 ayda psikoloji alt üst,onlar napsın...turkbayragi
benim şafagım 200 küsür beni düşünün ve rahatlayın delikafadulden
ANOOOWWWkafamçokkarıştıCanım seninki uzun dönemmi çıktı??ya yokmu bi çaresi niye yanına gitmiyosun??tayin durumu nasıl??ay çok üzüldüm valla gamiş..neyse o da geçer zaman akıp gidiyor tutamıyoruz...
:a015:
bana uzun çıktı canım yok yanına kalıcı gidemem sürekli düzen değişikliği zor olur eşim geliyor ayda 1 ya da 2 kez öyle öyle idare etceğiz işte napalım kaderohaoldumsmile
Doğru söylüyosun düzeni bozmak zor..İstanbul bırakılırda ankaraya gidilirmi?
yemin töreninde istanbuldaydım.daha öncedende gitmiştim ama aşkımla gidince daha bi güzel geldi..avcılarda kalmıştık...3 gün gezdik ayaklarım şişmişti artık..
günaydınnn kızlarrr.yalnız bi karar verseniz mardindemiyiz,maraştamı?
damlacımmm annenden çıkacakmış sanırım öğleden sonra,hadi çokk geçmiş olsunnn.
günaydınnn kızlarrr.yalnız bi karar verseniz mardindemiyiz,maraştamı?
damlacımmm annenden çıkacakmış sanırım öğleden sonra,hadi çokk geçmiş olsunnn.
tünaydınnn kuzucukkkmardine selam
kızlar tünaydın çiçekleerr
evt tatlım benmkide 16 mayıs o yüzden 46.. hadi geçioo bizimkileri kısa dönemleri ayırmışlar artk az kaldı diye heralde dosya işleri falan vermişler bu aralardada liste asılıcakmış bitenlerin gidiş tariheri falan ne güzel onlarada moral olucak gidiş tarihlerini gördükçee .. gerçekten allah uzun dönemlere sabır versin kısa önem bile yıllar gib geçtii artk onlar ne yapsınn..
tünaydınnn kuzucukkk
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy kıyamamm yaa üzülme canmm geçicek sayılı gün elbett en azından hep görüyosunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?