gamişimmmm bidenemm naparsın be yaw sempatiksalakcinni
Sevgilin nasıl canım, alıştı mı oraya, düzenini kurdu mu?yawuklumun yanına inş. sempatiksalakcinni :roflol:
telefondayım delikafaduldendelikafadulden
yörüüü git lennn :dilcikar: Şeniztelefondayım delikafaduldendelikafadulden
Sevgilin nasıl canım, alıştı mı oraya, düzenini kurdu mu?
Delüüü, hem telefonda hem burayı takip ediyo :)))
yörüüü git lennn :dilcikar: Şeniz
alışmaya çalışıyo işte yaw napsınn turkbayragi senin guzu nasıl? kaydirigubbakcemile3
Aponun bu hafta doğum günü müymüş neymiş.. Pislik ne yazık ki urfalı, o yüzden olaylar bekleniyo bu haftasonu. Ve olay olursa polise yardım için görev alabilirleralışmaya çalışıyo işte yaw napsınn turkbayragi senin guzu nasıl? kaydirigubbakcemile3
*+ verem o zamanbugün aranıza pek katılamadım dans falan ettim şimcikte yatıyom haydin öptüm byyy
Aponun bu hafta doğum günü müymüş neymiş.. Pislik ne yazık ki urfalı, o yüzden olaylar bekleniyo bu haftasonu. Ve olay olursa polise yardım için görev alabilirlerUmarım gerek olmaz.
Toplamda iyi sayılır tosuncum. Ama işte çok yoruyolar ve sinirlerini bozuyolar orda. Neyse ki az kaldı.
*+ verem o zamanTatlı rüyalar fıstık.
guzum inş. gerek kalmaz eyvahedigeldismile :sinifsinif:
Hepinize iyi geceler kızlar, öptüüm opuyorumnanaktan
Günaydın topik milletinin insanları nasılsınız bakem ben biraz kasvetli havadayım ama siz iyi olun gözellerim :))
günaydın iden havalardandıor aynı kasvet bende de var
geçmiş olsun canım kaç yaşında çocukhe ya hem havalar dengesiz benimde dengemi şaşırtıyo
hem abimin kızı yarın ameliyat olucak :S en büyük derdim o
sonra şafak sıkıştırıyooo
sonra mart hala bitmedi halaaaa marttayız
öyle iştee
günaydın bebekklerr, idenim geçmiş olsun ne ameliyatı
kızlar karın kayınpederin doğum günü ne alıyım bi akıl verirmisiniz lütfennn
günaydın bebekklerr, idenim geçmiş olsun ne ameliyatı
geçmiş olsun canım kaç yaşında çocuk
saolun canlar 8 yaşında skolyoz hastası 12-13 yaşına kadar muhtemelen böyle belli aralıklarla ameliyat olucak bu üçüncüsü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?