331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani benim için deil senin için çokta tıınn olsun :))

Damlacım biz baya bi limoniyiz:S sürekli kavga modundayız daha doğrusu o kavga modunda ama haberim var intikalden

her askeriyede böyle sanırım
çünkü bizimkininde arkadaşları bugün araziye çıkıp yarın geliceklermiş
benimki kaytarmış :)

evet canım gerçekten doğru sölemişsin, ama buna değer biri gerçekten çok sever beni, hatta hafta sonu ben askermin yanına gitmişim, ordayken nişanlımı aradı, demişki damla neden beni aramıyo, seni görünce beni unuttu falan demiş, ve bunu nişanlım bana sölemeyi unutmuş, kaynanam dedi babanı aradınmı snei soruyodu dedi bende yooo bana bişey demedi mıstıkım dedim, sonra dün onlara gittim, beni görünce bi gülümsedi çok hoşuma gitti yani nebilim çok önemsiyo beni, geçen bılaşık yıkıyodum eldiven taksana kızım ya ellerin tahriş olucak dedi, bende yok bişi olmaz dedim, olur öle hiç kötü olur ellerin dedi , ve ben bunlara karşılık daha baba bile diyemiyorum :kedi:

Damlacım biz baya bi limoniyiz:S sürekli kavga modundayız daha doğrusu o kavga modunda ama haberim var intikalden

bi çıkamadılar dimi o gıcık asker psikolojisi sendromundanklava: valla 2 gün önce mi ne artık dile geldim,seni çok sevdiğim halde aramnı 4 gözle beklediğim halde artık konuşmak istemiyorum.bune ya hergün yok psikolojim bozuldu.yok mızmızlanmalar bilmemneler.sana daha öncede söyledim en iyi yer bile olsa uzun süre aynı yerde olmak sıkıcı seni anlıyorum ama insanlar ne şartlarda yaşıyorda yine de sesi çıkmıyor.şu an ben seninle konuşurken çatışma içinde olan bile var belki.sana belki benim durumum rahat geliyo ama bi kadın için kolay mı sanıyosun ailesinin yanına tekrar dönmek,düzenim alt üst oldu senin derdin ne bi tek sıkıldım burda,yoruldum,bilmemne.senin bana destek olacağın yerde ben seni teselli etmekten,pohpohlamaktan bıktım yaaa.dedimmmmmhiçbirşey diyemedi.yeter valla ya accık adam olsunlar,erkek olsunlar.sorumluluk yok,mıy mıy bu ne be.bi de diyo gel sen burda kal bakalım dayanabilecek msin diyo.ben dayanırımda sen benim beklediğim gibi bekleyip,destek olup,moral verirmisin dedim.valla en sonunda çektirdi bana deli bayrağını.dünde baktımmm mıymıy sesi canımmm seninde konuşasın yok herjhalde budün dedim.kapatalım dedimm.amanınnn hemen yok banucum,konuşalım,dedi va başladı cırcır konuşmayaaa.bundan sonra böleee.ben sindikçe o üstüme geliyo.

:)))))kanma,aldanmaaa yalannn bunlarrra.:))))))))

ne güzel canım maşallah şanslısın inşallah kayınvaliden de öyledir yerimseniben

:)))))kanma,aldanmaaa yalannn bunlarrra.:))))))))

kız ben bazen kayın validemden acaip şikayetçi olurum dün akşam aradı diyoki seni seviyorum sen benim bebğimsin bazen beni çok şaşırtıyolar çok dengeziler:tomato:

kız ben bazen kayın validemden acaip şikayetçi olurum dün akşam aradı diyoki seni seviyorum sen benim bebğimsin bazen beni çok şaşırtıyolar çok dengeziler:tomato:

kızlar ben yemege cıkıyom

onu bende hiç çözemiyorummm o kadar içten samimi davranıyolar ki,ama gerek olduklarındaaa ise malesef yoklarrrr.burda bile kaç sefer arıyolar ama sadece arıyolarrr özledik,gel bizdede kal,bizimde kızımızsın...yemezlerrrrr:)))))
afiyet olsun canımmm

valla bizim psikolojimiz bozuldu onların askerlik psikolojilerine başlayacam

nereye kayboldunuz yine kızlarrrr.damla bi karar verebildin mi

instonum valla iyi yapmışsın bende bazen başlıyorum saydırmaya ama bu sefer susuyo hepten deli oluyorum
kayınpederin konusuna gelincede gene doğru söylüyosun yalan bunlar bazen iyi bazen kötüler, şimdide kaynanaya sarmış durumdayım sinir olmaya başladım sanırım ona, bi arkadaş bişey yazmıştı kim hatırlamıyorum ama aynen onda olan olay bendede oldu, resimlere bakıyoruz şimdi, nişanlımla benim resimler,m tamam mı oğlunu bi seviyo göremeniz lazım ya yok yakışıklı oğlu, yok ne kadar güzel bilmem ne falan ama o resimlerde ben daha güzelim yani o komikki anlam veremiyorum yanii... banada söylüyo ama bazen böle yapınca sinirlerim tepeme geliyo, sanki bi onun oğlu var anasını satim ya sanki ben çirkinimde, öle bi seviyoki resimde oğlunu deli oluyorum amann diyorum içimden o artık benimmm he heyttt...

canım olsun ya kavg etmeyin, gerçi bazen dayanamıyoruz biliyorum benimde başıma geliyo ama yapıcak bişey yok az kaldı zati kaydirigubbakcemile2

[evlenince daha bi değişiyolr.bi de benim ailemin bize olan sevgisiyle kendilerinin oğularına olan sevgisini kıyaslıyolar.biz üniversitedee 4 sene beraber kaldık 1 kere bile geldiklerini görmedim,oğulları orda ne yapar,ne eder hiç sormazlardı.aynı şekilde eşimde öle hiç düşkün değidi.evlendikten sonra nolduysa sürekli gelip gitmeler,aynı şehirde yarım saatlik mesafede bizde kalmalar,sanırsınnn çok düşkün hep böyleler.ama ben biliyorum,o döneme şahit olmasam inanıcam ama öle de değiller.bi kere eşim çok hastaydı ne yapacağımı şaşırmıştım,yeni evliydik arabada yok o zaman,ailesini aradım nolur gelin ne yapacağımı bilmiyorum dedim.siz artık evlisiniz,hastalıkta sağlıkta birbirinize emanetsiniz dediler ve gelmedilerrr.ama oğullarını bunu anlamıyor işte.benlik bi durum yok,ben zaten el kızıyım ama eşimin bu kadar saff olmasını anlamıyorummm yani.2 gülseler herşeyi unutuyor.tamam anlıyorum annebabası.ama ihtiyaç olduğunda neylr peki.

güzcüm hoş geldinnn nasılsın,eşin gittiğinden beri bi denk gelemedik.allah kavuştursun canım,nasılsın,moralin nasıl

benim eşimde çok dengesiz ailesi gibi bi kendi ailesine karşı çok soguk sonra bi bakıyorummm onlardan iyisi yokkk acaba eşimde benim hakkımda öyle düşünüyomuduraklinialirimsmile

yokkk bence varya kesin strateji uyguluyolarrrr.çok fena bu erkekler çokkkk.

yokkk bence varya kesin strateji uyguluyolarrrr.çok fena bu erkekler çokkkk.

kesinlikle ama su bi gerçek ne kadar seni ailen şöyle senin ailen böyle dersen gözlerinde acaip kıymetleniyoo hic ses cıkarmıycaksın o zaman bu kadar olmuyoo stratijye stratejiii uygulıcan :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…