Damlacım biz baya bi limoniyiz:S sürekli kavga modundayız daha doğrusu o kavga modundaama haberim var intikalden
hoş bulduk canımmmm
hoşbuldukkk
damlacım öncelikle 1 söz ve 1 soru yönelteyim sana ,sonrasında fikir verebilirz ozaman daha güzel.şimdi,öncelikli olarak bana sorarsan daha evlenmeden bu kadar samimiyet kurma derim evlendikten sonra hep beklerlerrr ve herşey şimdiki gibi olmaya bilir.nolur yanlış anlama moral bozmak için demedim,sadece benim düşüncemi belirtmek istedim.
birde sorum olacak eğerki gerçekten kayınpederin buna değer,sevgi dolu,4 4 lük bir babaysa o zamanda şöle bi soru yönelticem kayınpederin nasıl biri,yani maddi değer mi manevi değeremi önemli,entel dantel türden mi,klasik türk erkeğimi,....bu seçenekler artar canım sen söle en iyisi ona göre bişeyler düşünelimmmm
Damlacım biz baya bi limoniyiz:S sürekli kavga modundayız daha doğrusu o kavga modundaama haberim var intikalden
evet canım gerçekten doğru sölemişsin, ama buna değer biri gerçekten çok sever beni, hatta hafta sonu ben askermin yanına gitmişim, ordayken nişanlımı aradı, demişki damla neden beni aramıyo, seni görünce beni unuttu falan demiş, ve bunu nişanlım bana sölemeyi unutmuş, kaynanam dedi babanı aradınmı snei soruyodu dedi bende yooo bana bişey demedi mıstıkım dedim, sonra dün onlara gittim, beni görünce bi gülümsedi çok hoşuma gitti yani nebilim çok önemsiyo beni, geçen bılaşık yıkıyodum eldiven taksana kızım ya ellerin tahriş olucak dedi, bende yok bişi olmaz dedim, olur öle hiç kötü olur ellerin dedi , ve ben bunlara karşılık daha baba bile diyemiyorum :kedi:
evet canım gerçekten doğru sölemişsin, ama buna değer biri gerçekten çok sever beni, hatta hafta sonu ben askermin yanına gitmişim, ordayken nişanlımı aradı, demişki damla neden beni aramıyo, seni görünce beni unuttu falan demiş, ve bunu nişanlım bana sölemeyi unutmuş, kaynanam dedi babanı aradınmı snei soruyodu dedi bende yooo bana bişey demedi mıstıkım dedim, sonra dün onlara gittim, beni görünce bi gülümsedi çok hoşuma gitti yani nebilim çok önemsiyo beni, geçen bılaşık yıkıyodum eldiven taksana kızım ya ellerin tahriş olucak dedi, bende yok bişi olmaz dedim, olur öle hiç kötü olur ellerin dedi , ve ben bunlara karşılık daha baba bile diyemiyorum :kedi:
:)))))kanma,aldanmaaa yalannn bunlarrra.:))))))))
kız ben bazen kayın validemden acaip şikayetçi olurum dün akşam aradı diyoki seni seviyorum sen benim bebğimsin bazen beni çok şaşırtıyolar çok dengeziler:tomato:
kızlar ben yemege cıkıyom
nereye kayboldunuz yine kızlarrrr.damla bi karar verebildin mi
[evlenince daha bi değişiyolr.bi de benim ailemin bize olan sevgisiyle kendilerinin oğularına olan sevgisini kıyaslıyolar.biz üniversitedee 4 sene beraber kaldık 1 kere bile geldiklerini görmedim,oğulları orda ne yapar,ne eder hiç sormazlardı.aynı şekilde eşimde öle hiç düşkün değidi.evlendikten sonra nolduysa sürekli gelip gitmeler,aynı şehirde yarım saatlik mesafede bizde kalmalar,sanırsınnn çok düşkün hep böyleler.ama ben biliyorum,o döneme şahit olmasam inanıcam ama öle de değiller.bi kere eşim çok hastaydı ne yapacağımı şaşırmıştım,yeni evliydik arabada yok o zaman,ailesini aradım nolur gelin ne yapacağımı bilmiyorum dedim.siz artık evlisiniz,hastalıkta sağlıkta birbirinize emanetsiniz dediler ve gelmedilerrr.ama oğullarını bunu anlamıyor işte.benlik bi durum yok,ben zaten el kızıyım ama eşimin bu kadar saff olmasını anlamıyorummm yani.2 gülseler herşeyi unutuyor.tamam anlıyorum annebabası.ama ihtiyaç olduğunda neylr peki.
yokkk bence varya kesin strateji uyguluyolarrrr.çok fena bu erkekler çokkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?